ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / AKTÜALİTE
Okunma Sayısı: 2786
Yazar: Ömer Lekesiz
KARDEŞLERİM, EY!

Pazar günü oy kullanacaksınız kardeşlerim.

Hiç değilse bu seçimlerin şeklî demokrasiye uygun olarak bir oy verme işleminden ibaret olmasını dilerdim. Ama böyle değil.

Tıpkı önceki seçimler gibi adeta Türkiye devletinin, Anadolu halklarının, en geniş anlamıyla milletimizin bugününü ve geleceğini belirleyen bir seçimle yüz yüzeyiz.

Oylanacak olan yeni belediye başkanı adayları olmaktan çok, oylanacak olan itibarımızdır, istikrarımızdır, özgüvenimizdir, kendi insanımız tarafından yönetilip yönetilmeyeceğimizdir.

Daha da açıkçası bağımsızlığımızdır, özgürlüğümüzdür, barış içinde yaşama niyet ve kararlılığımızdır oylanacak olan.

'Bu ülke bizimdir biz yönetiriz' diyen halkla, 'mandacılık sizin neyinize yetmez' diyenler arasındaki ayrımadır vereceğiniz oy.

Küpünü kendi ellerine tutarak ağzımıza bir parmak hesaplanmış demokrasi balı çalanlarla, zulümden arınmış bir yönetimi özleyen halkın farkına vereceksiniz bu oyu.

İhanetleri kara bir leke gibi alınlarına yapışmış olanların, şimdi girecek delik arama telaşında seçim sonrası için üretmeye başladıkları umutsuzluk senaryolarına dur demek ve onları üretildikleri zamane tezgahlarında boğmak üzere vereceksiniz bu oyu.

Bitmedi kardeşlerim; kardeşlerim ey!

Türkiye İslam coğrafyasında Müslümanların onurudur. Türkiye'nin gücünü kendi güçleri, başarılarını kendi başarıları, istikrarını kendi istikrarları olarak benimseyen milyonlar var Türkiye'nin dışında. İşte bu nedenle:

Kubbetü's-Sahra'da Mervan Mescidi'nin üstünde ay ışığında top koşturan, yüzleri de babalarının bağrı gibi kavruk Filistinli çocuklara vereceksiniz bu oyu.

Rabia Meydanı'nda insan avcılarının kurşunlarıyla dalından koparılmış güller gibi toprağa düşürülen R4bia'ların temsil ettikleri değerlere vereceksiniz bu oyu.

Tiran Ethem Bey Camii'nde sırtını karlı dağlara yaslar gibi duvara yaslayıp huzur ve güven içinde Kur'an okuyan doksanlık çınara vereceksiniz bu oyu.

İşkodra'da cami minarelerinin gölgesinde şakalaşarak domino oynayan adamların nasırlı ellerinin itibarı için vereceksiniz bu oyu.

Berat'ta mahremiyete hürmeti bir bayrak gibi temsil eden evlerin varlıklarını sürdürmesi için vereceksiniz bu oyu.

Prizren'de 'Biz siperlerimizi terk etmedik, sizi bekledik, geldiniz ama tam gelemediniz neredesiniz kaçaklar?' diye sana, bana, hepimize soran, yüzleri kutlu bir umut gibi duru olan gençlere vereceksiniz bu oyu.

Priştine'de bedenini o topraklara bir mühür olarak bağışlamış olan Murat Hüdavendigar'ın türbedarı yaşmaklı kadının selameti için vereceksiniz bu oyu.

Bir Cuma ezanının diriltici sesine koşup, İştip Camii'ni dolduran neredeyse tamamı küpeli Esmer Kardeşler'in konuştukları süt gibi Türkçe'ye vereceksiniz bu oyu.

Üsküp'te gömüldükleri topraktan birer suret gibi ayağa kaldırılan kavuklu mezar taşlarının duyabilen kulaklara fısıldadıkları selama vereceksiniz bu oyu.

Balkanlar'da, Türk Cumhuriyetleri'nde, Ortadoğu ülkelerinde yok olmaktan kurtarılarak dünyaya yeniden kazandırılmış, listesi bu yazıya sığmayacak yüzlerce caminin, türbenin, şehitliğin, çarşının, hankahın tekrar yıkılmaması için vereceksiniz bu oyu.

Türkiye'den kendileri için moral bir destek olmaktan, karagün dostu olarak sapasağlam durmaktan öte bir talepleri olmayan dünya Müslümanlarının başları dik dolaşmaları için vereceksiniz bu oyu.

Bitmedi kardeşlerim; kardeşlerim, ey!

Ehli-i Sünnet inanışını ümmetin ortak bir idrak biçimi olarak yaşatmak isteyenlere karşı hoca, efendi, alim sanları altında eklektik bir din oluşturmaya çalışan zamanın Ekber Şahlarına karşı; papanın eli öpen abdestli hizmetçilere, Vatikan'ın, havraların bekçilerine karşı vereceksiniz bu oyu.

Meczupların sultasından kurtulup, akillerin adaletine teslim olmak için vereceksiniz bu oyu.

Washington'un, Londra'nın, Tel Aviv'in, Pensilvanya'nın karanlık odalarında kurgulanan karanlık planları bozmak için vereceksiniz bu oyu.

'Hizmet edeceğiz' dedikleri için kız kardeşlerimin kolundan bir çırpıda çıkarıp teslim ettiği bileziklerle bankalar, şer televizyonlar, müfteri gazeteler, okul adıyla örgüt evleri, dershane namıyla beyin yıkama merkezleri kuran gerçek hırsızlara 'Yeter, dur' demek için vereceksiniz bu oyu.

Rüyada gezen, gözyaşıyla rol ke- sen, Allah'ın meleklerini babasının kızı zanneden, dili beddualı, eli haramlı, sadece kahır dilemede kararlı, şerri kaim, belası sabit meczup şerli insanların şerrinden emin olmak için vereceksiniz bu oyu.

Kardeşlerim ey!

O halde geliniz, adlarına televizyon, gazete, radyo denen aygıtlarıyla partisiz bir parti olarak hayatımıza hükmetmeye kalkışanlara, onların kumpasta, şerde, ihanette arkadaşları olan kasetçilere, feto-montajcılara, porno- culara, İsrail uşaklarına kaptırmayalım oyumuzu.

O halde geliniz, dirayetten, adaletten, liyakatten, ehliyetten, merhametten, tecrübeden yana nasibi bol olan, İslam dünyasını kucaklayan Anadolu'nun has evladının yönetiminde dünya hayatımızı istikrar, esenlik ve huzur içinde sürdürmek, tamamlamak için verelim bu oyumuzu.

Bu millet eğilmesin, Türkiye yenilmesin!

Kardeşlerim, ey!

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ömer Lekesiz
29-03-14
E mail: yenisafak.com.tr
 
 
Yorumlar: 1
Cahıl
Ademoğlu
Tarih : 29-03-14

Bir siyasi parti; kuruluşu ve bugüne uzanan seyrinde: Bu Milletin mukeddasatına onca zülmetmiş (dinî tedrisata yasaktan tutun da, toplumun tarihi hafızasını silmek için mezarlıkların katli, inancın ifadesi bin yıllık istikametin pusulası olan kelimelere bile saldırlar olmadı mı, talebe yurdu yerine niçin öğrenci yurdu deniliyor, iffetin namusun edebin simgesi başörtü zülmünün kaynağı vugulama hevesinde olanlar kimlerdi? Böyle bir partinin bu Milletten oy istemeye hakkı var mı? Bilmeyen, görmeyen, duymayan cahili cühalâ ademoğlu.

 
KARDEŞLERİM, EY!
Online Kişi: 21
Bu Gün: 526 || Bu Ay: 9.749 || Toplam Ziyaretçi: 2.201.528 || Toplam Tıklanma: 51.945.252