ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / AKTÜALİTE
Okunma Sayısı: 1931
Yazar: Esra Elönü
PINAR KÜR'Ü KİM AZDIRDI?

Kusura bakmayın bir çuval kelime atığını cümle çöpünü kenara koymuştum belki bir gün lazım olur diye. O gün bugündür. Hiç öyle paragraf ısındırma tekniklerine girmeden direkt dalıcam.

Soğan kürü ve dinozor kisti

Pınar Kür denilen ergen kızların sivilce hazcısı, gevrek arabesk aşk kokulu kitapların emekli ilham nenesi öfkesini Haydar Dümen reçetesiyle sundu. La Havle Vela Kuvvete ..

Ya sen kimsin be!

Cumhuriyet tamponunda besleme sövücü hatun! İşiniz bittiğinde ses teline asfalt dökülmüş vokale düşmüş agresif karga gibi başörtülülere kin saçıyorsunuz. Kimsiniz? Nereden fışkırıyorsunuz.. O nasıl bir beyin ki çamurda patinaj çeke çeke sıçrata sıçrata çalışıyor. O nasıl bilinçaltı ki şuursuz moloz yığının arasına atsan temeli tutmaz!

Senin diline dolanmış başörtüsü mundardır! Ansiklopedi arasına koyup  gizli gizli  kalem salyası akıttığın playboy dergilerinden edindiğin tecrübeyi tenhalarda kendinle paylaş! Oraya soyunan hatun hatlarıyla başörtüsünü denkleştiren seçmece ve yıkanmamış beyninin intikamını başörtüsünden almaya kalkacak kadar zavallı seni de yazar diye okuttular ya bu lekeyi de ancak Allah çıkarır!

Bir de utanmadan toplumu kutuplaştırdılar diye böğürüyorsunuz! Yahu senin oksitli kutup başın örtünün anlamını köreltmeye yeter mi? Yahu senin gevşemiş ideolojik vidalarının kart gıcırtısı yıllanmış özgürlük sesini bastırmaya yeter mi? Beyninizden parça alsalar patolojiye gidene kadar kin kanseri olur! Bu nasıl bir bağnazlık orkestrası ki size solist yetiştiremiyoruz.

Yıllarca kullandığınız cümleler hurdaya çıktı alıcısı yok siz de kuduruyorsunuz. Köşke davet etmişler hatunu Hayrunnisa Gül'ün başörtüsü yüzünden gitmemiş. Yahu madem bu kadar taktınız gericiliğe sizi biri geri geri park etsin bir köşeye! Gitmemişmiş.. Yahu vallahi kahkaha atarak yazıyorum. Hani bitkisel kürler tavsiye eden organik avazcısı doktorlar vardır ya sabah programlarında. Sen dinozor kistlerine iyi gelen bitkisel kürsün artık, bir köşede organik fayda ver başından ve zekandan büyük örtü işlerine burnunu sokma olur mu?

Gelelim azdırma meselesine.. Seni kim azdırdı ki bu denli nefretle saldırıyorsun anlamını ölsen de bilmeyeceğin başörtüsüne! Playboy dergisi meselesine gelince of of of! Azdırmamak için kapanıyorlar diyorsun! Bu nasıl bir cümle kuruş, bu nasıl montajla beyin eklenmiş bir hal dilidir. Hani dip boyası gelmiş hatunların kuaför kulislerinde kullandığı argo damarı senin beyninden besleniyor galiba.. Azdırmamak için değil senin gibi aklı tükürükle çalışan varlıklara karşı koruma duvarı başörtüsü!

İşte böyle Pınar, artık kalem değil baston tutacak hale gelmiş zekanla azdırıcı radara takılma! Yürü git yoluna.. 16 yaşlarına gelmiş genç kızlara aşk kapsülü olacak kitaplarınla köşene çekil. Ve ben burdan itiraf ediyorum sen ve senin gibi azgın nefret ve bağnazlık ustaları başörtüsü rüzgar yapsa devrilecek vasıfsız ağaçlarsınız. Sen sadece benim zihnimin piknik alanı olursun anladın mı? Malzeme verirsin odunu yontar gibi oynarım seninle. Cümle kurarsın çiklet manisi yapar çiğnerim seni. Benim midem senin beyninden önemli ki bulandırmıyorsun bile..  Hadi sen şimdi yeni playboy dergileri al ve loş ışıkta hazneni besle..

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Esra Elönü
10-04-14
E mail: haber7.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
PINAR KÜR'Ü KİM AZDIRDI?
Online Kişi: 16
Bu Gün: 28 || Bu Ay: 7.845 || Toplam Ziyaretçi: 2.218.610 || Toplam Tıklanma: 52.150.498