ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : DÜNYADA NELER OLUYOR / İSLÂM ÂLEMİ
Okunma Sayısı: 1688
Yazar: Ömer Vehbi Hatiboğlu
GAZZE'Yİ BOMBALIYORUZ

GAZZE'Yİ BOMBALIYORUZTerörist ve şımarık devlet İsrail’in Gazze’de başlattığı insanlık dışı saldırı ve katliam hız kesmeden devam ediyor.

Dünya medyasını elinde bulunduran ve kitlelerin doğru haber alma hakkını gasp eden Siyonist mahfiller bu katliamı sıradanlaştırmaya çalışmakta, İsrail’in savunma hakkından dem vurmaktadırlar. Hiç kuşkusuz; çocukların, kadınların hunharca katledilmesini, sivil hedeflerin bombalanmasını görmezden gelen ve bu alçaklığa seyirci kalanlar, insanlık soyunun yüz karaları olarak anılacaklardır.
Bizzat Gazze’den aldığımız ve gelişmeleri bire bir takip eden arkadaşlardan edindiğimiz bilgiye göre : İsrail şu anda Gazze’nin yaklaşık 3 km. içlerine kadar girebildiği bölgeye yığınak yapmakta ve orada kalıcı bir tampon bölge oluşturmaya çalışmaktadır. Aslında girebildiği bu bölge yaklaşık 3-4 yıldan beri terkedilmiş ve insansızlaştırılmış bir bölgedir. Bu bölgeye askeri yığınak yapan İsrail birlikleri göğüs göğüse çarpışmaya girmemekte, Sniper’ler hedef gözeterek uzaktan atışlar ile çocuk ve kadınları katletmektedirler. Buna ilaveten de helikopter ve uçaklardan yağmurlama tarzı bombalar atılarak Psikolojik bir savaş sürdürülmektedir. Bu ana kadar askeri hedeflerin ciddi bir saldırıya muhatap olmaması da çok ilginç bir gerçektir. El Kassam tugayları, Hamas güçleri veya Hizbullah çarpışacak İsrail askeri ile sıcak temasa geçememektedirler. Çünkü İsrail ordusu göğüs göğüse bir çarpışmadan kaçınmaktadır. Silah üstünlüğüne dayanarak sivil hedeflere yöneliyorlar.
Bu nedenledir ki; bölgeye giden BM heyeti bir savaş görüntüsü olmadığı yönünde raporlar düzenlemekte, hedef gözetilerek vurulan çocukları görmezden gelebilmektedir. Bu tablodan anlaşılmaktadır ki;

1-İsrail farklı bir strateji uygulamakta, sivil halkı Hamas ve diğer direnişçilere karşı kışkırtma taktiğine başvurmakta,
2-Dünya kamuoyunu bölgede savaş olmadığı, terörist hedeflere yönelik bir savunma operasyonu gerçekleştirildiği yalanına inandırmaya çalışmakta,
3-Göğüs göğüse çarpışmaya girmek ve mücahitlerle çarpışmaktan ciddi şekilde korkmaktadır

İsrail öteden beri ABD başta olmak üzere batılı ülkelerin desteği ile saldırganlığını sürdürmektedir. Ancak unutulmamalıdır ki onu asıl şımartan; İslam dünyasındaki duyarsızlık ve aymazlıktır. Arap ülkelerinin zalim Melikleri, kral ve sultanları bugüne kadar İsrail’in yaptığı bütün saldırı ve zulümlerine yardım ve yataklık suçu işlemişlerdir. Bugün de bu onursuzca davranışı sürdürmeye devam etmektedirler. Kendi saltanatlarını korumak ve ABD’nin hışmına uğramamak adına sus pus olan bu Melikler, yöneticiler en az İsrail devlet yöneticileri kadar savaş suçlusudurlar.

Dünya tarihi tanıktır ki; Osmanlı askeri Kudus’ü terkettiği 1917 yılından bu yana Filistin gün yüzü görmedi. İslam dünyası kurtlar sofrasındaki kuzu muamelesine muhatap oldu. İmamesini kaybeden teşbih taneleri gibi savruldu. Zalimleri korkutacak bir yiğit sese hasret kaldı mübarek topraklar.

ABD ve emperyalıist odaklar ne der diye korku nöbetleri geçiren Melik ve Liderlerin yerine Allah ve Resulü ne der diye ürperen yüreklere sahip iman ve dava adamlarına adanmış dualar gibidir Gazze’li sabilerin cansız bedenleri.

İsrail kan döküyor, çocuklarımız ,kadınlarımızı katlediyor: Kahrolsun İsrail…
Ne kadar da kolay bir vicdan rahatlatma girişimi,

Hayır, hayır İsrail’in yaptığı bir şey yok. O ona yakışanı yapıyor. O görevini yapıyor.
Asıl kan döktüren, çocukların öldürülmesine, kadınların katledilmesine sebeb olan biziz. Aramızdaki etnik ve mezhebi çatışmaları bitirmeyen, ümmet bilincinden uzaklaşan, birliğini kuramayan biz sözde Müslümanlar.
Emperyalizmin uşaklığını marifet zanneden Melikleri, sultanları, liderleri başlarından def edemiyen Müslümanlar.
Gazze’yi İsrail değil, bizim vurdum duymazlığımız yerle bir ediyor.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ömer Vehbi Hatiboğlu
21-07-14
E mail: haber7.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
GAZZE'Yİ BOMBALIYORUZ
Online Kişi: 28
Bu Gün: 345 || Bu Ay: 4.553 || Toplam Ziyaretçi: 2.212.344 || Toplam Tıklanma: 52.072.743