ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / TEFEKKÜR
Okunma Sayısı: 2594
Yazar: Yusuf Kaplan
KÜRESEL SİSTEMDE İNGİLİZ-YAHUDİ KAPIŞMASI

KÜRESEL SİSTEMDE İNGİLİZ-YAHUDİ KAPIŞMASIİnsan türü, ezberi çok seviyor: Ezber, rahatlatıyor insanı; kafa konforunu rahatsız etmiyor çünkü.

Ezberlerle yaşıyoruz; üstelik de ne olduğunu, ne'ye ve nereye dayandığını, nereden kaynaklandığını çok iyi bilmediğimiz ezberlerle.

O yüzden ezberlerimizin altüst olması, en son düşüneceğimiz şey. Dedim ya: Kim rahatının kaçmasını ister?

Ama bu yazıda ezberlerinizi yerle bir edeceğimi söyleyeyim yazının başındayken.

KAPİTALİST SİSTEMİ İNGİLİZLER KURDULAR. AMA...

En büyük ezberlerimizden biri şu: Dünyayı İngilizlerle Yahudiler el ele, kol kola, omuz omuza vermişler, keyiflerine göre yönetiyorlar!

İkinci bir ezber de şu: Dünyayı Amerikalılarla Avrupalılar yönetiyor.

Şimdi bu iki ezbere yakından bakalım, nasıl döküleceğimizi göreceksiniz: Dünyayı görünüşte Washington şekillendiriyor ama sadece görünüşte! Washington ya da Amerika, Yahudi hegemonyası demek.

Amerika, küresel sistemin sopasıdır; kaba güçtür, beyin değildir. Küresel sistemin beyni, İngilizlerdir. İki büyük sanayi devrimini İngilizler yaptılar. Cârî kapitalist küresel sistemi, İngilizler kurdular.

Adına ekonomi-politik devrim dediğimiz, insanı “homo economicus” / “ekonomik insan” olarak tanımlayan vahşî, gayr-ı insanî, insanı ezip geçen bir sistem bu.

Makinayı insanın önüne geçiren, insanı makinanın peşinden sürükleyen, insanı makinaya, paraya, üretime kilitleyerek hapseden, ontolojik olarak katleden bir sistem.

YAHUDİLERİN GELİŞİ: SOYKIRIM ZAFERİ!

Gelmek istediğim nokta önemli: Amerika'yı İngilizler kurdu ama Yahudilerle birlikte. İngilizler, Yahudilerin tıpkı kendileri gibi açgözlü olduklarını bildikleri için (kapitalist sistemi büyütme kaygısıyla) Yahudilerin önünü açtılar.

Ama zamanla Yahudiler, Amerika'da finans-kapitali, sistemi ele geçirdiler: İngilizlerin önünü kestiler, İngilizleri Amerikan sisteminden attılar, uzaklaştırdılar.

Özellikle de İkinci Dünya Savaşı'ndan, soykırımın yegâne muzaffer çıktığı, Yahudilerin önce Amerika'yı, sonra da sistemi ele geçirdikleri ve İngilizleri Amerika'dan da, sistemden de uzaklaştırdıkları bir düzen kuruldu 1945'lerden sonra.

Tabiî İngilizler de, Almanlar da büyük darbe yediler. Özellikle Almanya, Avrupa tarihinden silindi. İngiltere de küresel kapitalist sistemi kuran imparator olma özelliğini yitirdi.

Düzenin başına Yahudiler yerleşti: Soykırım zaferi!

Tabiî kendilerinin ellerinden tuttukları Yahudilerin kendilerine arkadan büyük darbe vuracaklarını tahmin edebiliyor olmalıydılar ama edemediler ya da açgözlülükleri buna izin vermedi yahut da Yahudi soykırımını hazırladılar sinsice!

Yahudiler, trajedilerin çocuğudur; kendi yazdıkları ve yaptıkları ama sonunda kendilerini yıkan, perişan eden, paranoyaklaştıran trajedilerin.

Velhasıl, Yahudiler, ikinci dünya savaşından sonra Amerika'yı her bakımdan teslim aldılar: Ekonomisine, medyasına, akademyasına, Silicon Vadisi'ne, Hollywood'una, silah endüstrisine, Pentagon'una vesaire el koydular, hâkim oldular, Amerika'yı teslim aldılar. Dünyayı oradan şekillendiriyorlar.

Soykırım gibi büyük bir trajedi üzerinden dünyanın efendileri oldular!

Ancak 70 milyon insanın kanı üzerine kurulan bu hegemonyayı sürdürmek öyle kolay olmayacaktı. İngilizler, 1980'li yıllara kadar toparlandılar. Almanlar da hakezâ!

İNGİLİZLERİN YENİDEN GELİŞİ: 2008 KRİZİ, IŞİD VE AB DARBESİ

İngilizler, Yahudilere, ilk büyük darbeyi önce Soğuk Savaşı sona erdirerek sonra da 2008 ekonomik krizini patlatarak vurdular.

Nihâî darbeyi ise, IŞİD üzerinden -İran'la birlikte!- Ortadoğu'nun siyasî, stratejik haritalarını çizerek gerçekleştiriyor İngilizler! Yahudilere dokunmadılar. Ama Yahudilere dokunmayarak dokundular ve intikamlarını aldılar Yahudilerden!

Bölgedeki bütün ipleri ele geçirdiler ve bu ipleri, bizim boynumuza (ve bizimle birlikte Yahudilerin boynuna) doladılar.

Bu arada, Avrupa Birliği projesine (yani Almanya'ya da) büyük darbe vurdular İngilizler. Portekiz'den Yunanistan'a kadar Avrupa'nın güneyini çökerttiler. Ve nihayet, Avrupa'nın temellerini sarsacak işlere imza attılar, AB'nin yürümeyeceğine karar verdiler ve AB'den çıkma kararı aldılar.

Ama bu karar çok riskli bir karar: Avrupa, arkadan büyük tekme yemiş oldu. Ve şok yaşadı. İngiltere'yi bir daha birliğe almayacaklarını açıkladı AB'li yöneticiler son toplantılarında.

İngiltere'de Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda İngiltere'den (Britanya'dan) ayrılma kampanyalarını hızlandırdılar. İngiliz yönetimi, bu tartışmaları dizginleyebileceğini ve yönlendirebileceğini düşündüğü içindir ki, AB'den ayrılma referandumuna izin verdi.

İNGİLİZLERE KARŞI YAHUDİLERLE İŞBİRLİĞİ!

İngilizler, yaş tahtaya basmazlar. Hesap-kitap yapmadan, İngiltere'nin, dolayısıyla Avrupa'nın tarihini derinden etkileyecek tarihî bir konuda rastgele adım atmazlar.

Ama bu süreç, İngilizlerin çok fütursuzca gittiğini gösteriyor: Bir taraftan IŞİD üzerinden bölgemizi allak bullak ettiler ve Türkiye'yi en güçlendiği dönemde içeriden ve dışarıdan perişan ettiler. Öbür taraftan Almanya'yı vurdular AB üzerinden, yere serdiler!

İngilizler geliyor! Hem de çok berbat bir şekilde, büyük risk alarak geliyorlar! Tarihi yeniden kendileri yapabilmek için.

İngilizlere aslâ güvenilmez. Şeytana pabucunu ters giydirecek tıynette, sinsilikte bir tür'dür İngilizler.

Türkiye, İngilizlerin saldırısını püskürtebilmek için Yahudilerle anlaşıyor! Çok riskli bir iş bu. Allah yardım etsin bu ülkeye. Bu kadarını söyleyeyim şimdilik.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Yusuf Kaplan
01-07-16
E mail: yenisafak.com
 
 
Yorumlar: 1
Osman alihan
Ilginc
Tarih : 04-07-16

Ezber bozan tespitler Çok ilginç şeyler

 
KÜRESEL SİSTEMDE İNGİLİZ-YAHUDİ KAPIŞMASI
Online Kişi: 29
Bu Gün: 468 || Bu Ay: 9.691 || Toplam Ziyaretçi: 2.201.437 || Toplam Tıklanma: 51.944.409