ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 1258
Yazar: Erem Şentürk
EHL-İ SÜNNET İTİKADI MİLLÎ GÜVENLİK MESELESİDİR

EHL-İ SÜNNET İTİKADI MİLLÎ GÜVENLİK MESELESİDİRİtikat aynı zamanda milli güvenlik meselesidir!

Vahabisi, mezhepsizi, ateisti, deisti, hadis inkârcısı, reformcusu, diyalogcusu el ele vermişler ehli sünnete saldırıyorlar. Ehli sünnet itikadını müdafaa ve muhafaza en başta ahiret, sonra Türkiye’nin güvenliği için Müslümanlar’ın acil ve hassas bir görevidir.

Bu saldırganlar kendi başına karar vermiş, örgütlüymüş, tek başınaymış İran’a, Suud’a, İsrail’e yani son tahlilde İngiltere Kraliyet Sarayı’na çalıştığının farkındaymış değilmiş önemli değil. Önemli olan, her saldırdıklarında nesillerin dimağlarında yıkıp yaktıkları bin yıllık değerler. Peşine takılanların ahiretini kararttığı gibi Türkiye’nin geleceğini de karartan derin ve ciddi bir tehlike. Bu tehlike; doğrudan vatan aidiyetini bozan, millet aidiyetini bozan, devlet aidiyetini bozan ince hesaplı saldırılar.

“Türkiye ile İran savaşsa İran’ın yanında yer alırım” diyen milletvekilleri, PKK yanında yer almayı cihad sayan milletvekilleri nasıl ortaya çıktı? “Oy vermek haramdır” diye yaygara yapanlar, devlete Türkiye Cumhuriyeti’ne “tağut" diyenler, “İmam Hatipler DAEŞ’çi yetiştiriyor” diyenler, “İran’a laf etmeyin, İsrail’i sevindirmeyin” diyenler kim? Nerede büyüdü bunlar? Kim yetiştirdi bunları? Hepsi bir zamanlar “Bu devletin camilerinde cuma namazı kılınmaz” diye vakıflarının bodrumlarında cuma namazı kılanlar. Şimdilerde koşa koşa danışman, bürokrat oluyorlar; ama daha 10 sene önce devlete “Kâfir” diyenler bunlardı.

Ehli sünnet itikadı bozulan bir Müslüman’ın neye dönüştüğünü görmek için diyalogcu FETÖ’cülere bir kere daha dikkatli bakın. Hepsi bir gecede devlet düşmanı katillere dönüştü. Ellerine geçen ilk fırsatta silahlarını alıp suçsuz insanları sokak ortasında katledip ülkeyi işgal etmeye kalktılar. Sokak ortasında güya kendi cuma namazını kılan PKK’lılara dikkatli bakın. Hepsi ehli sünnet itikadı bozulmuş İran ile İngiltere arasında sürünen savruk köleler.

DAEŞ’lisi, İrancı’sı, ateisti, deisti, PKK’lısı, diyalogcusu, reformisti, mezhepsizi derken bütün bu saldırganların hepsi ehli sünneti dağıtmadan devleti yıkamayacağını biliyor. Ne yaptığının farkındaymış değilmiş önemli değil; sebep oldukları şey aynı. Ehli sünnet tahrif olursa, vatan, bayrak, millet ve birlik aklı da tahrif olur. Bu mesele aynı zamanda bir “Milli güvenlik” meselesi olarak ele alınmalı ve ilmi çalışmaların yanında güvenlikle ilgili tedbirler de hayata geçirilmelidir...

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Erem Şentürk
16-08-17
E mail: http://dirilispostasi.com
 
 
Yorumlar: 1
İhsan Efendioğlu
Ehl-i Sünnet ve Millî Güvenlik
Tarih : 16-08-17

Erem Şentürk olayı çözmüş. Ağzına, kalemine, yüreğine sağlık.

 
EHL-İ SÜNNET İTİKADI MİLLÎ GÜVENLİK MESELESİDİR
Online Kişi: 8
Bu Gün: 291 || Bu Ay: 8.105 || Toplam Ziyaretçi: 2.219.119 || Toplam Tıklanma: 52.154.068