ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / ÇARPIK VAZİYETLER
Okunma Sayısı: 1491
Yazar: Mahmut Topbaş
EVLERİMİZ HIRİSTİYAN KÜLTÜRÜNE BAKILARAK İNŞA EDİLİYOR

EVLERİMİZ HIRİSTİYAN KÜLTÜRÜNE BAKILARAK İNŞA EDİLİYOREvlerimiz Dalton kardeşlerle Trump’a göre yapılıyor

Öğrencilik yıllarında, dört yıl sohbetlerime katılan bir öğrenci, konferansa gittiğim bir büyük şehrin valisi olmuş.

Makamında konuşurken, bir bey daha geldi.

Vali bey, beni ona tanıttı, onu bana tanıtırken “İnşaat Fakültesi dekanı…” Dedi.

Ben de vali beye “Bütün kalçası kırılanların sorumlusu bu” dedim ve açıkladım, namazını kılan yaşlıların kalçası genellikle abdest alırken ayaklarını lavaboya kaldırırken düşüp kırılıyor. Buna sebep de inşaat fakültelerinde lavabonun boyunu Red Kit ve Daltan kardeşlere göre yapmalarındandır.

Hıristiyan kültürünün elli yıl öncesine kadar yıkanmak bile yokken yalnız yüzlerini yıkadıklarından, ayak yıkama işleri olmadığından, lavabo, göğüs hizasına denk gelecek şekilde yapıldı.

Bizimkiler de Müslüman halkımıza hiç bakmadıklarından, onlara kulak vermediklerinden, evlerine hiç gelmeyecek olan Trump ve Putin kardeşler, belki bir gün gelir diye lavabonun boyunu hâlâ Red Kit boyunda yapmaya çalışıyorlar” dedim ve o da “Bunu değerlendirelim” demişti.

Kapılarımızı, pencerelerimizi, kafalarımızı, beyinlerimizi, ülkemizi işgal eden, halkımızı kurşunlayan insanların kültürüne açtığımız günlerde, onların kültür kaplarının içinin kapkara olduğunu Kur’an’dan öğrenen Mehmet Akif Ersoy merhum:

“Tükürün milleti alçakça vuran darbelere!
Tükürün onlara alkış dağıtan kahbelere!
Tükürün Ehl-i Salîb’in o hayâsız yüzüne!
Tükürün onların asla güvenilmez sözüne!
Medeniyet denilen maskara mahlûku görün:
Tükürün maskeli vicdanına asrın, tükürün!”


Dediği günlerde etkili ve yetkililer, onların topraklarımıza basan ayaklarının izinden bile hastalıklarına şifa olur diye toprağın suyunu sıkıp içiyorlardı.

Öyle sarhoş idiler ki İstiklal Marşındaki:

“Garb’ın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar;
Benim îman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir îmânı boğar,
«Medeniyet!» dediğin tek dişi kalmış canavar?”

uyarılarını anlayacak durumda değillerdi.

Batıda bir inşaat mühendisi, ateist bile olsa yaptığı inşaatta, Hıristiyanlıktan bir esinti muhakkak olur ve bunun farkına bile varamaz.

Bizim ateistlerimizin viskiyi içip de domuz eti yemedikleri gibi.

Selam TV’nin sahibi Abdullah Kaya bey, Facebook’ta Haliç’te açılışı yapılan Bulgar kilisesinin havadan çekilen fotoğrafı ile TOKİ’nin yaptığı bir binanın havadan çekilmiş fotoğrafını vermiş.

O binanın planını çizen mühendisin akılından bile geçmemiştir onun Haç olduğu.

Ancak mühendislik okurken çizimlerin ana esaslarını batıdan aldığımızdan Trump ve Putin’i memnun edecek yapılar çıkar ve bundan, geceleri teheccüdünü de kılan mühendisimiz farkına varmaz. Teheccüdünü kılan mühendisimizin kendi evinin lavabosu da Red Kit’e, Trump’a göre ayarlıdır.

Fatih Sultan Mehmet, daha Edirne Valisi iken, deprem nedeniyle yan yatmaya başlayan Ayasofya’nın tamiri için Mimar Ali Neccar’ı gönderir.

Ali Neccar, gelir, duvarlara destek yapar. Kıble tarafının batı köşesine yaptığı desteğin içine merdiven yapar. Konstantin o merdivenin sebebini sorduğunda “Destek duvarının üzerine çıkarak Marmara’yı seyredersiniz” der.

Edirne’ye dönünce “Efendim, ben minarenin kaidesini yaptım, minareyi yapmak da size düşer” diye cevap verir. (İstanbul Kültür ve Sanat Ansiklopedisi, Ayasofya maddesi.)

İçiniz, işinizde görülür. İçinizdeki yabancı maddeleri La ilahe ile süpürünüz ve İllallah’ın getirdiği amel/eylem ile süsleyiniz

Sevgili Peygamberimize kulak veriniz:

Bir cenaze defninde Sevgili Peygamberimiz, meyyit, kabrine koyuncaya kadar ayakta duruyordu. Derken bir Haham geldi “Biz de ayakta dururuz” deyince peygamberimiz hemen oturdu ve “Oturunuz ve onlara muhalefet ediniz” buyurdu. (Ebu Davud, Sünen, K. Cenaiz, bab 47, Tirmizi, Sünen, K. Cenaiz, bab 35, İbni mace, Sünen, K. Cenaiz, bab 35)

Medine Yahudilerinin Hazreti Musa aleyhisselamın deninizi geçerek Firavunun zulmünden kurtulduğu gün olan Aşure gününde bayram yaptıklarını görünce ashabına “Siz, o gün oruç tutunuz” buyurmuş. (Buhari, Sahih, K. Savm, bab 69)

Anam, babam, canım sana feda olsun ya Rasülellah.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Mahmut Topbaş
16-01-18
E mail: milligazete.com.tr
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
EVLERİMİZ HIRİSTİYAN KÜLTÜRÜNE BAKILARAK İNŞA EDİLİYOR
Online Kişi: 21
Bu Gün: 577 || Bu Ay: 9.181 || Toplam Ziyaretçi: 2.200.752 || Toplam Tıklanma: 51.939.302