ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 1157
Yazar: Ferhat Ersin
Bunlar sizin eseriniz, eserinizle ne kadar övünseniz azdır

Bunlar sizin eseriniz, eserinizle ne kadar övünseniz azdırSon günlerde insanı insanlığından çıkaran, midesini bulandıran, "Batsın bu dünya, bu dünya hâlâ niye dönüyor ki?" dedirten haberler düşüyor gazetelere, televizyonlara, haber sitelerine!..

Bizim yazarken utandığımız, okurken yüreğimizin dayanmadığı hadiseleri yaşayan bedenler var maalesef!.. Hele ki bu bedenler, henüz bebeklikten çocukluğa yeni adım atmış masumlar olunca insan kahroluyor, insanlığından utanıyor.

Sapıklığın da bir ölçüsü olmalı, insanlıktan çıkmanın da bir sınırı olmalı, hayvanlaşmanın da bir sonu olmalı!.. Ama duyduklarımıza, yaşananlara bakınca bunların bir sınırı olmadığını görüyoruz.

İnsan azmanı aşağılık biri, henüz dört yaşındaki bir çocuğa nasıl kötü emeller besleyip zarar verebilir, nasıl o masuma kıyabilir, nasıl onun çaresizliği, sessiz çığlığı karşısında yüreği sızlayıp kendine gelmeden kafasına koyduğu iğrençliğe devam edebilir? Bu kadar mı hayvanlaştın, bu kadar mı insanlıktan nasipsizsin?

Aklım, havsalam, mantığım hiçbir açıklamayı, hiçbir mazereti kabul etmiyor!.. Aramızda insan diye dolaşan hiçbir mahlukat bu kadar aşağılıklaşamaz!..

Neye kızıyorum biliyor musunuz? Bu olaylardan sonra sosyal medyada, meydanlarda "İdam istiyoruz!.." diye höykürüp güya bu sapıklığa karşı çıktığını söyleyerek sesi en fazla çıkanların kimliğine baktıkça dünyanın kirlenmişliğinden bir kez daha tiksiniyorum!..

Kim mi beni bu kadar çileden çıkaranlar!..

Hani hükûmet kürtajı yasaklamak için -yasaklamak değil de sınırlandırmak aslında daha doğrusu- yasa çalışması yaptığında sokaklara çıkıp "Sevişirim evlenmem, hamile kalırım doğurmam!.." diye eylem yapan aşağılık zihniyetin temsilcilerini gördükçe kahroluyorum.

"Namus mu kirletmeden duramam!.." diye pankart açan zihniyetin şimdi sapıkları kınamış gibi yapmasını, o mağdur ve masumlar üzerinden hâlâ kendilerine alan açıp menfaat elde etme, çıkar sağlama, topluma yön verme manevralarını gördükçe insanlığın geldiği noktadan bir kez daha tiksiniyorum.

Bu yaşananların birinci sorumlusu sizsiniz!.. Bu sapıklar, bu sapıklıklar sizin eseriniz!.. Eserinizle istediğiniz kadar övünebilirsiniz!..

Yine Antalya'nın Manavgat ilçesinde öz babasının dört buçuk yaşındaki kızına yaptıklarını duyunca feleğim şaştı. Yanlış duyduğumu, yanlış okuduğumu, haberin yanlış olduğunu düşündüm. Bu kadarı da olamazdı!.. Sanmıyorum ki hiçbir hayvan kendi yavrusu bu kadar savunmasızken ona bu kadar zarar versin!.. Biz ne zaman insanlığımızdan bu kadar uzaklaştık? Bizi bu hâllere düşürecek ne gibi günahlar işledik?

Ama bu haberi ilk duyuran kişinin ve medya grubunun ismini duyunca öfkem katbekat arttı!..

O medya grubu ki dindar insanlara, İslami değerlere savaş açan, normal gazete ve televizyonlarında sürekli pornografi yayımlayan, alçakça haberleri alçakça üslupla reklamını yaparcasına sürekli piyasaya süren, kadın bedeni üzerinden köşeyi dönen medya grubu!..

7-8 yaşında namaz kılan, başını örten çocuklar gördüğü zaman salya sümük saldırıp aynı çocukları makyaj manyağı yapıp yarı çıplak şekilde programlara çıkarıp o körpecik bedenleri üzerinden parayı kıran medya grubu ve avaneleri!..

Siz kim, sapıklıklara ve sapıklara cephe almak, sapıklara söz söylemek, sapıklar aleyhine protesto yapmak kim?

Bu yaşananların birinci sorumlusu sizsiniz!.. Bu sapıklar, bu sapıklıklar sizin eseriniz!.. Eserinizle istediğiniz kadar övünebilirsiniz!..

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ferhat Ersin
22-02-18
E mail: dirilispostasi.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
Bunlar sizin eseriniz, eserinizle ne kadar övünseniz azdır
Online Kişi: 16
Bu Gün: 239 || Bu Ay: 8.843 || Toplam Ziyaretçi: 2.200.251 || Toplam Tıklanma: 51.932.278