ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 1098
Yazar: Ali Osman Aydın
ATATÜRK ÇOCUKLARI!

ATATÜRK ÇOCUKLARI!Hanımefendi : “Bir kadın olarak hiçbir zaman boyun eğmeyeceğim. Her zaman savaşacağım.” diyor. Sanki sevgilisi dövmeye çalışıyor da ona meydan okuyor.

Halbuki mesele başka…

Yaptığı klip RTÜK tarafından ahlaka aykırı bulunmuş ve ceza kesilmiş.

Patronu aynı klibi o tartışmalı sahnelerden makasladığında sesi çıkmamıştı ama konu RTÜK olunca dil pabuç gibi…

Ama mesele bu da değil, mesele şu…

Fettan, zevk nesnesi bir kadının sancılarını andıran şarkıları ve erotik klipleriyle bilinen bu şarkıcının “Boyun eğmeyeceğim! Savaşacağım! Kadının sesi olmaya devam edeceğim” diyerek idealize ettiği savaşı ne adına yaptığı?

Ticaret mi?

Sanat mı?

Değil…

Hepsinden daha öte bir misyonu var kendisinin…

Çünkü o bir “Atatürk çocuğu…”

Savaşının bağlamı bu!

 “Demokrasiye de inandığına” göre…

İstediği gibi erotik klip çekebilir kendisi…

Bir “Atatürk çocuğuna” kim, ne hakla ceza kesebilir ki?

Erotik klibe “hayır” diyenler, ceza kesenler, olsa olsa bağnazlar, “sanat” tan anlamayanlar ve Atatürkçülere göz dağı vermek isteyenler olabilir!

E “Atatürk çocuğu”, bağnazlara sanattan anlamayanlara! boyun eğer mi hiç?

Mümkün değil…

Ne kadar kararlı olduğu bu sözleri sarf ederken yarı çıplak olmasından belli…

Aslında biz de bu köşede tam olarak bunu anlatmak istiyorduk “Atatürk çocuğu” hanımefendi…

Türkiye normal bir ülke olsa ve Kemalistlerin kafasında modernleşme sizinkinden farklı bir anlama sahip olsaydı bu sözlere ilkin Kemalistler karşı çıkarlardı: “Yarı çıplak  dolaşanlar, erotik kliplerle ün yapanlar ‘Atatürk’ün çocuğu’ olamazlar!” derlerdi.

Ama maalesef böyle değil.

Bir dönem siyaseti dizayn eden darbecilerin yaptığı gibi teşhircilikle, erotizmle şöhret yapanlar da dillerinden Atatürk’ü düşürmüyor ve kendilerine “Atatürk’ün çocuğu”payesi biçiyorlar.

Kirli işlerini yaparken en büyük sığınaklarıysa Kenan Alpay’ın deyimiyle, “Ölmeyen babaları…”

Türkiye’de gösteri dünyasının büyük kısmı kendisini “Atatürk çocuğu” olarak pazarlayanların ellerinde…

Daha önce de yazmıştık ama tekrar edelim…

Düşük zeka ve düşük ahlak standartları dolayısıyla daima eleştirdiğimiz dizilere bakalım…

Kadınların bedenlerini statülerini yükseltmek için araç gibi kullandıkları, kadının aşağılandığı, anlamsızlaştırıldığı dizilerde rol alan bayan oyuncuların büyük kısmı “Atatürk çocuğu”.

Aynı dizilerde tecavüz eden, cinayet işleyen, zil zurna sarhoş gezen, haksız kazanç sağlayan, gösteriş budalası züppelerin büyük kısmı “Atatürk çocuğu”.

Toplum yapımız ve geleneksel kültürümüz için atom bombasından daha yıkıcı dizileri çeken yönetmenlerin, yapımcıların büyük kısmı “Atatürk çocuğu”.

“Kadının tecavüzcüsüyle evlendirildiği”, “reşit olmayan kızların” para karşılığı satıldığı, “asansörde” yıldırım aşklarının yaşandığı, rüzgardan “tahrik” olanların “tecavüze” yeltendiği, GIYBETİN, FİTNENİN, KİBRİN, İKİ YÜZLÜLÜĞÜN, İFTİRANIN, CİNAYETİN, TACİZİN okulu haline gelen dizilerin senaryolarını yazanların büyük kısmı “Atatürk  çocuğu”.

İnsanı insanın düşmanı haline getirerek nefret toplumu inşa etmeye çalışan; popüler ses, dans ve hayatta kalma yarışmalarının yapımcı koltuğunda oturanların büyük kısmı “Atatürk çocuğu”.

17 yaşında kızları haz nesnesine dönüştürerek müzik “piyasasına” kazandıranlar, erotik kliplerle gençlerin nefsini okşayanlar, pornografik şarkı sözleriyle ergenleri uyuşturan tüm o mega, süper starlar ve Türk müziğini enkaza dönüştüren ahalinin büyük kısmı “Atatürk çocuğu”.

Milletin yatak odalarından, çıplaklığından para kazanan; soyunanları “cesur” olmakla öven; eşcinselliği metheden; utanmazları, düzenbazları, cahillikte sınıf atlayanları önemli bir insanmış gibi toplumun gözüne gözüne sokan magazin camiasının büyük kısmı “Atatürk çocuğu”.

Hodri meydan!

Eğer değillerse çıkıp söylesinler…

Biz “Atatürk çocuğu” değiliz desinler…

Diyemezler…

Ama bakıyorsunuz aynı “Atatürk çocukları” ülkede taciz, tecavüz, dolandırıcılık adına hangi suç işleniyorsa dindar çevreler ve dindar insanlar üzerine yıkmaya çalışarak kendi ürettikleri çirkinlikleri kamufle etmeye çalışıyorlar.

Hep şikayetçisi olduğumuz, ekranlardan topluma saçılan o muazzam kirliliğin, cinnetin büyük kısmında aynı hanımefendi gibi kendini “Atatürk çocuğu” olarak lanse eden bu kitlenin büyük payı var. Bu kişiler düşük zeka, düşük kültür standartlarını ve ahlaksızlıktan para kazanma hırslarını “Atatürkçülükle” yamamaya çalışıyorlar. Kim olduklarını bilelim, dinlemeyi ve izlemeyi reddedelim…

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ali Osman Aydın
22-03-18
E mail: yeniakit.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
ATATÜRK ÇOCUKLARI!
Online Kişi: 14
Bu Gün: 512 || Bu Ay: 9.735 || Toplam Ziyaretçi: 2.201.504 || Toplam Tıklanma: 51.944.955