ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 1100
Yazar: Ferhat Ersin
Tarih; bu büyük, fedakâr lideri mutlaka yazacak

Tarih; bu büyük, fedakâr lideri mutlaka yazacakTürkiye, seçim atmosferine çabuk girdi ve gündem de baş döndürücü bir hızla değişiyor. Gündemi takip etmek ve gündeme uygun yazı yazmakta çok zorlanıyoruz.

Ancak şimdi biz hakkıyla yaz/a/masak da tarihin mutlaka yazacağı bir lider var önümüzde...

Koltuğa oturmasıyla, kazandığı seçimlerle, yaptığı hamlelerle sadece rakiplerini değil, taraftarlarını da ters köşe yapan; akıl ve zekâ kokan taktikleriyle herkese parmak ısırtan bu liderle aynı dönemde yaşamış olmak kesinlikle Allah'ın bir lütfu!..

Bizi onunla aynı yüzyılda yaratan ve yaşatan Allah'ımıza ne kadar şükretsek azdır. Onun kıymetini bilmeyip ne kadar büyük bir lider olduğunu idrak edememiş olanlara teessüf ediyorum.

    Öyle bir lider ki %60 oyu garanti görmesine rağmen Cumhurbaşkanlığı’na kendisi aday olmayıp yerine bir başka kardeşini feda etsin, affedersiniz tercih etsin.

Bu feda/kârlığı yapabilecek ikinci bir babayiğit varsa ayaklarına kapanalım.

    Öyle bir lider ki rakip gördüğü lideri her gün düelloya çağırsın, ama bir lider için en büyük düello olan sandıkta rakibinin karşısına çık/a/masın.

Bu nezakete sahip ikinci bir lider gösterin ellerinden öpeyim.

    Öyle bir lider ki kendi partisiyle ve HDP ile ittifak söylentisini hakaret kabul eden ve salya sümük açıklama yapan bir başka liderin partisinin seçime girebilmesi için 15 vekilini peşkeş çeksin.

Bu kadar komplekssiz, diğerkâm, kin ve nefretten uzak başka lider varsa söyleyin; onu takip edelim.

    Varlık sebebi milliyetçi ve muhafazakâr kesimi yok etmek olan bir anlayışın partisi olup da milliyetçiliği tek sermaye gören bir parti ile ittifak yapmak ve onlar için tüm ilkelerini çiğnemek, tüm doğrularından vazgeçmek kaç liderin başarabileceği bir hadise...

İkinci bir lider gösterin yazı yazmayı bırakayım.

    Öyle bir lider düşünün ki 600 yıl dünyaya hükmetmiş, adaletiyle, eğitim sistemiyle meşhur olmuş; yaralı olup göçemeyen göçmen kuşlar için bile vakıf kuracak kadar merhametiyle ön plana çıkmış, ülkelerden önce gönülleri fethetmiş atalarını nefretle ansın, ceddine iftira atsın, milletine zulmettiği yalanını yüzü kızarmadan söyleyebilip tarihine, kültürüne, geçmişine ihanet etsin.

Değil Türkiye'de dünyada böyle bir lider daha gösterin, tüm her şeyden vazgeçip ömrümü ona hizmet etmekle geçireyim.

    Öyle bir lider düşünün ki partisinin geçmişi darbelerle anılsın; 1960 darbesini organize etmiş, 1971 darbesini desteklemiş; 28 Şubat sürecinde insanlarımızın en temel hakkı olan eğitim ve inanç hürriyetine savaş açmış olsun ama kendilerini özgürlüğün, inanç hürriyetinin yegâne temsilcisi görsün.

Bu kadar pişkinliğe sahip olması mümkün değil de çeyreği olacak bir lider gösterin tüm oyları ona hibe edeyim.

    Öyle bir lider düşünün ki girdiği tüm seçimlerde başarısız olmasına rağmen koltuğu kimseye kaptırmasın, farklı düşünenleri partisinde barındırmayıp ihraç etsin ama seçimle gelen ve her seçimde kendini ikiye katlayan lidere DİKTATÖR desin.

Böyle bir algı operasyoncusu, yansıtıcı ikinci bir lider gösterin ölümüne destekleyelim.

Yazının girişinde "kazandığı seçimlerle" demiştim. Sanmayın ki genel seçim!.. Partilerin kurultayı da seçimli ve bu lider, her kurultaydan zaferle çıkmıyor mu? Söyleyin şimdi bana böyle bir lideri tarih yazmaz mı?

Evet, tarih; bu büyük, fedakâr lider Kılıçdaroğlu'nu mutlaka yazacak ve bizler sadece okuyacağız.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ferhat Ersin
25-04-18
E mail: dirilispostasi.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
Tarih; bu büyük, fedakâr lideri mutlaka yazacak
Online Kişi: 28
Bu Gün: 406 || Bu Ay: 5.380 || Toplam Ziyaretçi: 2.213.818 || Toplam Tıklanma: 52.104.307