ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 1074
Yazar: İbrahim Karagül
Hiç utanmıyorsunuz, değil mi? Yakında ABD/İsrail bayraklarını Mekke/Medine’ye çekersiniz siz..

Hiç utanmıyorsunuz, değil mi? Yakında ABD/İsrail bayraklarını Mekke/Medine’ye çekersiniz siz.. Sen, Prens Muhammed Bin Zaid, sen, Prens Muhammed Bin Selman!

BAE’nin patronu karanlık adam, Suudi yönetiminin başındaki basiretsiz adam!

Hiç utanmıyorsunuz değil mi? Hiç nasıl aşağılandığınızı anlamıyorsunuz, değil mi? Hiç gurunuz, kişiliğiniz kalmadı değil mi?

İslam’ın, Müslümanların, bu coğrafyanın değerlerinin, İslam şehirlerinin bu denli aşağılanması, horlanması, yok edilmesi sizi utandırmıyor değil mi? Hiç böyle bir kimliğiniz kalmadı değil mi? Hiç böyle bir kişiliğiniz kalmadı değil mi?

Dün Kudüs’te yaşadığımız aşağılamanın altında ikinizin imzası var. Muhammed Bin Selman, Muhammed Bin Zaid, sizin, ikinizin imzası var.

Müslüman dünyayı sattığınız gizli anlaşma var. ABD ve İsrail’le yaptığınız pazarlık var. Kendi halkınızı, ülkenizi, tarihinizi, değerlerinizi peşkeş çektiğiniz o karanlık ilişki var.

Siz, İslam’ı, Müslümanları, Peygamber’İ bile sattınız..

Siz, iki Arap ülkesinin lideri, siz, o ülkelerin başına atanmış adamlar!

Siz ABD-İsrail istihbaratının aparatları!

Siz efendilerinin sözünden çıkamayan zavallılar, köleler!

Siz bu coğrafyanın hainlerisiniz. Arap ulusunu sattınız, coğrafyayı sattınız, o muhteşem şehirleri sattınız, İslam milletini sattınız, İslam tarihini sattınız. Siz, Hz. Muhammed’i (SAV) sattınız.

Siz, birinci Dünya Savaşı’nda İngilizlerle birlikte İslam’ı ve Müslümanları vuranlardan daha büyük hainler olarak tarihe geçeceksiniz.

Siz S. Arabistan’ı sattınız, Körfez ülkelerini sattınız, Filistin’i sattınız, kendi onurunuzu, ailenizi, vatanınızı sattınız.

Dün Kudüs’te düzenlenen tören, o devir teslim sizin sayenizde oldu. Dün o şehitlerin kanı sizin ellerinize bulaştı, yüzünüze sıçradı. O katliam, sizin onayınızla yapıldı. Onlar Kudüs şehitleri olarak anılacak, siz Kudüs hainleri olarak anılacaksınız.

Çok yakında Mekke ve Medine’ye ABD/İsraİl bayrakları çekersiniz

Ama siz, sadece Kudüs’ü satmakla kalmadınız. Siz, Mekke’yi, Medine’yi de sattınız.

O gizli anlamalarınızda onlar da var. Kabe de var, Medine de var, Mekke de var. Siz, İslam’ın kutsallarını satanlar, bu iki şehri satanlar, rehin verenler olarak tescil edileceksiniz, tarihe öyle geçeceksiniz.

Yakında o iki şehre, Amerikan bayrakları çekersiniz. İsrail, İngiliz bayrakları çekersiniz. Kabe’nin tepesine ABD, saat kulesine İngiliz, Peygamber kabrine İsrail bayrağı çekersiniz. Siz, bunu yaparsınız.

Yakında o kirli anlaşmalar da, uzlaşmalar da ortaya çıkacak. Yakında ABD ve İsrail istihbaratı ile ne dolaplar çevirdiğiniz ortaya çıkacak. Yakında İslam’ın kutsal şehirlerini neyin karşılında peşkeş çektiğiniz ortaya çıkacak.

Siz, bu coğrafyaya sığamayacaksınız..

İşte o zaman, bırakın kendi ülkenizi, bu coğrafyaya sığamayacaksınız. Bu topraklara sığamayacaksınız, mezarlarınız için bile yer bulamayacaksınız.

Bir avuç Filistinli size rağmen, ABD/İsrail’e rağmen cesurca direnirken, Kudüs’ü korumaya çalışırken kurşunlarınızı bu insanlara sıkmanın bedeli çok yakında ortaya çıkacaktır. Saltanatlarınız başınıza çökecek.

Biz ABD’ye kızarız, İsrail’e kızarız, onlarla mücadele ederiz, onlara kin tutarız, yeryüzünün her köşesinde onlarla hesaplaşırız. Ama biz, ihaneti, satılmışlığı en büyük kötülük görürüz. Sizi onlardan daha büyük günahkar, daha büyük kötülük temsilcileri olarak ilan edeceğiz.

Sizin için o gün kıyamet kopacak

S. Arabistan halkı henüz ne olduğunu bilmiyor. Körfez’dekiler bilmiyor, Arap ulusu bilmiyor, İslam milleti o karanlık dosyalarınızı henüz bilmiyor. Bildikleri, anladıkları zaman sizin için yer yerinden oynayacaktır. Büyük bir öfke ve hınçla yüzleşeceksiniz. Bunu asla unutmayın. Sizin için kıyamet o gün kopacak, unutmayın.

İslam topraklarına işgalcileri taşıma rolünün ne olduğunu, size yüklenen misyonun ne olduğunu, onursuzca hangi görevleri ifade ettiğinizi biz biliyoruz. Yakında herkes bilecek, duyacak.

Filistin halkının gözünde suçlusunuz, Kudüs’ün gözünde suçlusunuz, Mekke-Medine’nin gözünde suçlusunuz siz.

Yüz yıl sonra ikinci işgal bu... Şimdi direnişi yayma zamanı

Sayenizde Kudüs 101 yıl sonra ikinci kez işgal edildi. İslam’ın kalbi, yüz yıl önce İngiltere tarafından işgal edilip İsrail’e hediye edildi. Bizler Gazze savaşlarını unutmuşken, hafızalarımız silinmişken, Anadolu gençlerinin oralarda direnişlerini hatırlamıyorken onlar Kudüs’ü, Kudüs’le birlikte bütün Müslüman dünyayı aşağılıyordu.

Yüz yıl sonra bu sefer bu iki liderin ön ayak olmasıyla ABD ikinci işgali gerçekleştirdi. Yine bütün İslam dünyasını aşağılama üzerine kurgulu bir işgal izliyoruz. Yine arkasında coğrafyanın hainleri var.

Şimdi direniş zamanı. Müslüman dünyanın, Orta Afrika’dan uzak Asya’ya kadar bir direniş halkasını büyütmesi, bir direniş dilini güçlendirmesi, kenetlenmesi, el ele vermesi zamanı. ABD ve İsrail’e direnirken aslında coğrafyanın hainlerine de direnme zamanı.

Kudüs’ü savunmayan vatanını savunamaz..

Arap sokakları için isyan zamanı. Daha fazla zarar görmeden, daha fazla Müslüman ülke yıkıma uğramadan, daha fazla şehir harabeye çevrilmeden, daha fazla istila yayılmadan, Arap ulusu kendi vatanlarını kendi liderlerinden kurtarmak için harekete geçmeli.

Kimse silahlarına güvenmesin, tanklarına/füzelerine güvenmesin. Siz, Selman ve Zaid, ABD desteğine, İsrail desteğine, milyar dolarlarınıza güvenmeyin. Bu işgalde kimin payı varsa bedelini ödeyecek.

Şimdi onların sistemlerini felç etme zamanı. O ihanet anlaşmalarını yok etme zamanı. Şehir şehir, sokak sokak harekete geçme zamanı. Büyük ihanetin kapılarını kapatma zamanı. Büyük bir coğrafya direnişine güç verme zamanı.

Unutmayın, bugün Kudüs için bir şey yapamazsak yarın Mekke için de, Medine için de yapamayacağız! Yarın vatanımız için de bir şey yapamayacağız.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: İbrahim Karagül
16-05-18
E mail: yenisafak.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
Hiç utanmıyorsunuz, değil mi? Yakında ABD/İsrail bayraklarını Mekke/Medine’ye çekersiniz siz..
Online Kişi: 19
Bu Gün: 473 || Bu Ay: 9.077 || Toplam Ziyaretçi: 2.200.560 || Toplam Tıklanma: 51.936.070