ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 995
Yazar: Mücahit Gültekin
ETCEP PROJESİ BAŞARIYA ULAŞTIĞI GÜN ÇOCUKLARINIZI TANIYAMAYACAKSINIZ

ETCEP PROJESİ BAŞARIYA ULAŞTIĞI GÜN ÇOCUKLARINIZI TANIYAMAYACAKSINIZMücahit Gültekin, bir tweet zinciriyle ETCEP'i anlattı. Mezkur twetler aşağıdadır.

Açık söylüyorum: ETCEP projesi başarıya ulaştığı gün çocuklarınızı tanıyamayacaksınız. Beğenmediğiniz o gelenekleri bile yana yakıla arayacaksınız. Aynen şimdi 70'lerdeki, 80'lerdeki mahallenizi aradığınız gibi. Ama bulamayacaksınız. İş işten geçmiş olacak.

Pişman olacaksınız, belki de pişman bile olamayacaksınız. Sonra çaresiz kendinizi olup biten her şeye alıştıracaksınız.

Yıllar önce "modern tarım" söylemleriyle bitirilen toprağımız, tohumumuz ekmeğimiz gibi insanımız da bitecek. GDO'lu ürünlere sövüp kanserden ölmeye devam ettiğimiz gibi, ne kıza ne de erkeğe benzemeyen çocuklarımıza bakıp, itiraz etmeyen o dilimizi ısıra ısıra ölüp gideceğiz.

Batı'dan yediğimiz kazıklar konusunda bin tane örnek verebilirim ama ne fayda! Faydası yok çünkü biz kendimizi sevmeyen bir toplumuz. Kendisini sevmeyen, kendisinden iğrenen ve ama çocuklarının kaderini düşmanının eline terketmiş bir toplum.

Her gün "şanlı tarih güzellemeleri" yapan ama çocuklarını Batı'nın yalanlarına teslim etmiş etmiş bir toplum. Ana-babaları "Ertuğrul" izleyen, çocukları Ricky Martin'e benzetilen bir toplum. Geçmişte yaşayan ve ama bugün olup bitenlere lâl olmuş bir toplum...

ETCEP bir toplum mühendisliği projesidir. Batı'dan elimize tutuşturulmuş bir proje. Kendi okullarımızda, kendi öğretmenlerimiz eliyle, kendi paramızla, kendi çocuklarımızı Batı'nın fantezilerinin denekleri haline getiriyoruz.

Tweetlere ulaşmak için tıklayınız.

 

Yazar: Mücahit Gültekin
19-01-19
E mail: twitter.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
ETCEP PROJESİ BAŞARIYA ULAŞTIĞI GÜN ÇOCUKLARINIZI TANIYAMAYACAKSINIZ
Online Kişi: 28
Bu Gün: 311 || Bu Ay: 7.665 || Toplam Ziyaretçi: 2.218.240 || Toplam Tıklanma: 52.146.506