ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 778
Yazar: Ufuk Coşkun
LGBT TEHDİDİNİN ARKA PLÂNI

LGBT TEHDİDİNİN ARKA PLÂNIKahir ekseriyeti Müslüman olan Türkiye’deki CHP’li belediyeler, renkli ve pek hevesli cümlelerle LGBT’nin (lezbiyen, gay, biseksüel, transgender) reklâmını yaparak bu durumu teşvik ededursun. Moskova Yüksek Mahkemesi 2012'de eşcinsel onur yürüyüşünün önümüzdeki 100 yıl süresince Rusya’nın başkentinde yapılmasını yasakladı bile.

Yasak kararında “eşcinselliğin nesil bozukluğuna neden olması” gösterildi. Buna dair Rusya’daki tüm siteler kapatıldı. Çünkü insanlık onuru bunu gerektirir.

Türkiye’de ise bir ara muhafazakâr, dindar yazarlarımızdan bile LGBT’nin onur yürüyüşüne destek gelmişti.

Şimdi asıl meseleye gelelim. Bu köşeyi takip edenler bilir. Kimileri komplo teorisi diyerek burun kıvırsa da, epeydir, “Tek Dünya Devleti Projesi, New World Order (Yeni Dünya Düzeni)” dedikleri proje kapsamında, vatandaşları devletlerinden, ailesinden kopartarak, devletleri de etkisizleştirmek suretiyle karma yeni bir tür oluşturmak istendiğini dillendiriyoruz.

Küresel emperyalist sistem, 21.yy'da dünya tarihine, uygarlık tarihine, medeniyet tarihine, dinler tarihine hatta bizzat insan nesline format atma peşinde.

Distribütör CHP’dir

Türkiye'de ise maalesef bu büyük projenin bütününü gören insan neredeyse yok gibi! Oysa kurumsal anlamda LGBT üzerinden yürüyen nötr cinsiyet projesinin Türkiye’deki distribütörü CHP’dir.

21.yy dünyasının kurgucuları çocuk ile aile, devlet ile vatandaş, insan ile toprak, insan ile ruhu arasındaki bağı kopartıp tüm geçmiş tarihi ve kültürel birikimi de dejenere ederek, zihinlere yeni bir format atarak, yeni kavramlarla dünyayı/evreni gerçekliği açıklama ve algılatma peşindeler.

Anlaşılan o ki; son yıllarda hız kazanan yapay zekâlarla ve dijital para birimleriyle, nötr cinsiyet projeleriyle insanlık arka planda yeni bir medeniyete ve devlet şekline doğru sürükleniyor.

Aile değerlerinin yıkıma uğratılacağı, geçmiş tarihi ve kültürel mirasın tamamen hafızadan silineceği, İslam’ın tasfiye edilip yerine ortak bir insanlık dininin temellerinin atılacağı yepyeni mekanik, teknik, dijital bir dünyaya doğru yol alıyoruz.

Bilindiği gibi ABD’nin Georgia eyaletinde bulunan ve adına “Rehbertaşı” denilen anıt üzerine yazdıkları 10 emirden biri de insan nüfusunun 500 milyona indirilmesi yönünde.

Savaşlar, gıda endüstrisi, gen teknolojisi, aşılar ve gittikçe yaygınlaşan ve doğrudan aile kurumunu hedef alan eşcinsellik gibi sayabileceğimiz alanlarda temel amaç; dünya nüfusunu azaltmaktır.

Örneğin Rockfeller öncülüğünde gerçekleştirilen aşı kampanyası kapsamında Bill Gates şöyle bir cümle kurmuştu:

“Bugün dünya 6,8 milyar insan var. Yaklaşık dokuz milyara kadar gitmeden şimdi yeni aşılar, sağlık, üreme sağlığı hizmetleri konusunda gerçekten harika bir iş yaparsak, belki bu oranı düşürebiliriz.”

David Rockfeller 1952 yılında Dünya Nüfus Konseyi’ni tam da bu amaçla kurmuştu. LGBT üzerinden yürüttükleri eşcinselliğin yaygınlaştırılması projesi de bu kapsamda değerlendirilmelidir.

Yeni tartışmalar gelecek

Hedef; kendi kuracakları düzeni var etmek!

2012 yılında yapılan bir araştırmaya göre; 2050 yılında dünyada çiftlerin ancak %5 'i normal yollarla çocuk sahibi olabilecek. Kadın kadına ve erkek erkeğe yapılan evliliklerin yaygınlaşması durumunda nasıl bir sonuçla karşılaşabiliriz ki?

Bir vakit sonra dünyada ortak bir insanlık dili, tek dünya dili türünden yeni tartışmalar yaşanacak. Milletleşme döneminin bittiğine dair müthiş bir algı operasyonu başlatılacak. Kadın erkek eşitliğinden, eğitime, fakirliğin ortadan kaldırılmasından, barış ve esenlik dolu bir hayatın kurulacağı yeni bir dünya düzeninin inşası gündeme gelecek.

Nihai hedefleri, kendi kurdukları bir düzeni var edebilmek ve bunun devamını sağlamak. Eşcinsellik bu bağlamda düzeni değiştirmenin mikro bir uygulamasıdır.

Bakınız ülkemizdeki çocuklara, LGBT kurumları tarafından "ayrımcılık yapmama, nefret söylemine karşı bilinçlendirme, toplumsal cinsiyet eşitliği hakkında bilgilendirme" bahanesiyle eşcinsellik aşılanıyor.

Bu, Hz. Âdem’den bu yana kurulan ilahi nizama bir başkaldırıdır. Tüm bu olan bitenler de insanları, sözüm ona yaratacakları yeni dünyalarına hazırlamak içindir.

FETÖ, Türkiye’de tam da bunu yapmaya çalıştı. Bugünlerde ise LGBT üzerinden CHP’nin devreye sokulduğunu görüyoruz. Bu ülkenin çocukları tehdit altında. O yüzden diyorum ki; çocuğunu seven CHP’den uzak dursun.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ufuk Coşkun
04-07-19
E mail: milatgazetesi.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
LGBT TEHDİDİNİN ARKA PLÂNI
Online Kişi: 25
Bu Gün: 267 || Bu Ay: 9.490 || Toplam Ziyaretçi: 2.201.180 || Toplam Tıklanma: 51.942.350