ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / KADIN VE ÂİLE
Okunma Sayısı: 753
Yazar: Sefa Saygılı
SAPKINLIK ÇILGINLIĞI (Netflix'e dikkat!)

SAPKINLIK ÇILGINLIĞI23 Temmuz tarihli gazetemiz Yeni Akit’te Hakkı Bilir arkadaşımız önemli bir habere imza attı ve nasıl aşikâre (sinsice değil) sapkınlığın yayılmaya çalışıldığını yazdı. Habere göre sapkınlık diz boyu:

“Türkiye’de de yüzbinlerce üyesi olan dijital TV platformu Netflix eşcinsel sapkınlığın propagandasını yapıyor. Grace and Frankie, Orange Is The New Black, El Chapo ve daha birçok dizi ile çizgi filmlerde bile sapkın ilişkiler gençlere empoze edilmeye çalışılıyor.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde kurulan ve Türkiye’de de 170 binden fazla kullanıcısı bulunan yeni nesil TV platformu Netflix’in eşcinselliğin yayılmasında büyük pay sahibi olduğu ortaya çıktı. İnternet platformu olduğu için hiçbir içeriği sansüre takılmayan Netflix’in hemen hemen bütün dizilerinde eşcinsel sapkınlığı özendirici sahnelerin olduğu belirlendi. Milyonlarca izleyicisi olan dizilerde ahlaksızlığı meşrulaştıran Netflix’in, çocukların izlediği çizgi filmde bile eşcinsel karakterleri kullandığı kaydedildi.”

Netflix dizilerinde sapkınlığı yaygınlaştırma çabaları haberde örnekleriyle verilmiş. Olayın daha da tehlikeli boyutu ise çocuklar için hazırlanan çizgi filmlerde bile olması:

“Skins, House of Cards, Doctor Who, Sis dizilerinde de eşcinsel karakterler bolca bulunuyor. Hiçbir etik değer gözetmeyen Netflix, çocukların izlediği çizgi filmlerde bile eşcinsel karakterler kullanıyor. Voltron Legendary Defender isimli çizgi filmde eşcinsel karakterleri legalize eden Netflix, çocuklarımızın şuur altına sapkınlığın olağan bir şey olduğu fikrini aşılıyor.”

Karar Gazetesi yazarı Akif Beki de bu yayını sebebiyle Akit’e hak vermiş:

“Eşcinselliğin kurguya yedirilerek düpedüz teşvik edilmesini onaylamak, basbayağı propagandasına ve özendirilmesine göz yummak, hatta alet olmak, bir de arka çıkıp olması gereken en tabii seçimmiş gibi sunmak başka şey...

Kusura bakmasın Netflix ama bir değil, iki değil, dizi ve film izlemek için platformuna gelenlere, ha babam bu ikincisini empoze ediyor, ha bire araya eşcinselliği normalleştirme ve sıradanlaştırma mesajları sıkıştırıyor.

Kullandığı dili tartışırız ama izleyicinin şurasına kadar getiren bu dayatmacılık karşısında Akit’in tepkisine hak vermemek elde değil.”

‘Eşcinsellik propagandası diz boyu, hangi dizisini açsanız sansürsüz bir özendirme akıyor, çizgi filmlere kadar bulaştırdılar, nasılsa denetleyen yok, eşcinselliği olağanlaştıran sahneler fütursuzca sergileniyor’ dediği kadar var hani Akit’in.

***

İnsanlar kadın veya erkek olarak iki cinsiyet olarak tasarlanmıştır. Dünya ve toplum buna göre kurulmuştur. Dahası medeniyet tarihi gösteriyor ki, insanın doğal ailesi (yani anne-baba ve çocuklar), gelecek nesillerin yetişmesi için en uygun ortamı oluşturmaktadır. Tarih boyunca bütün devirlerde ve bütün topluluklarda durum böyledir. Sodom Gomore, Lut Kavmi veya Pompei gibi topluluklar helâk olmuşlardır.

Ancak bazı insanlar eşcinsel olabilmekte veya bu eğilimlere az veya çok sahip bulunabilmektedir. Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 1990 yılına kadar eşcinselliği sapkınlık olarak değerlendirmekteydi.

Burada yanlış olan bunun propagandasını yaparak kitlelere yaymaya çalışmaktır. Maalesef aile düşmanlarının, muhafazakâr toplum yapısına karşıtlık yapanların son silâhı eşcinselliğin yaygınlaşması gayretidir.

Artık televizyonlardaki Türk dizilerinde iğrenç eşcinsellik ilişkisi işlenmeye başlanmış, ilk eşcinsel kahramanın(!) olduğu filmler büyük yenilikmiş gibi sunulmuştur.

İşi o kadar azıtmışlar ki çocuk kitaplarında bile eşcinsel temalara yer verilmektedir. Toplumsal cinsiyet eşitliği başlığı altında aynı cinsiyetteki çocukların cinsel yakınlıkları masummuş gibi teşvik edilmektedir. Bu sapkın bakışa karşı çıkan gazetemizin gerekli hassasiyeti ise malum çevreler tarafından hemen, “Akit şimdi de çocuk kitaplarına taktı” şeklinde haber yapılmaktadır.

Maalesef bu sapkın zihniyet Türkiye’nin de imzaladığı İstanbul Sözleşmesinin koruması altındadır. Ülkemiz bir an önce bu sözleşmenin zincirlerini kırarak serbestliğe adım atmalıdır.

6284 ZULMÜ DEVAM EDİYOR

Çok şaşırdım: Paranoyak bir kadın hastam hiçbir şeyden haberi olmayan komşusunu kendisine düşmanlık ediyor diye takmış. Karakola şikâyet etmiş ve mahkeme bu akıl hastasının beyanına dayanarak 6284 Sayılı Yasa ile masum komşuya uzaklaştırma cezası vermiş.

Ya Rabbi aklımıza mukayyet ol.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Sefa Saygılı
27-07-19
E mail: yeniakit.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
SAPKINLIK ÇILGINLIĞI (Netflix'e dikkat!)
Online Kişi: 22
Bu Gün: 196 || Bu Ay: 6.186 || Toplam Ziyaretçi: 2.215.141 || Toplam Tıklanma: 52.116.764