ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / MAÂRİF (Eğitimle İlgili Yazılar)
Okunma Sayısı: 611
Yazar: Ali Erkan Kavaklı
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI OLSAM...

Ders kitapları değil şirk kitapları. Cumhurbaşkanımızı kim yanıltıyor?Vatanını, milletini, dinini seven ve milletini yüceltmeyi gaye edinen nesiller yetiştirmek için kolları sıvarım.

İntel’in sahibiCraig Barret’ekulak veririm: “Öğrencilerden önce öğretmenleri eğitin!” demiş.

Öğretmen eğitimini önemser ve öğretmenlerimizi Asım’ın Nesli’ni yetiştirecek nitelikte eğitmek için programlar geliştiririm.

Fen bilgisi, fiziki, kimya, biyoloji kitaplarını Müslümanın bakış açısıyla yazdırırım, mevcut kitaplar materyalist bakış açısı ile yazılmış. Bu kitapları okuyanlar Barış Pınarı Harekâtı’na katılıp şehit olmayı göze almazlar. Materyalistler vatan, millet, şehitlik, Allah rızası gibi yüce duyguları tanımazlar; insanı yücelten mefhumları bilmezler.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı Aile Akademisi programlarını yaygınlaştırır, ailenin eğitimin önemli parçası olması için çalışırım.

Eğitimde verimlilik kriterleri tespit ettirir ve verimliliği artırmaları için öğretmenlerimizi teşvik ederim.

TED Kolejleri modelini esas alan 2023 Vizyonu yerine; öğrencinin üçte ikisini kapsayan meslek liselerini önceleyen programlar geliştiririm, meslek liselerini gençlere bir mesleği adam akıllı öğretecek şekilde tasarlarım.

Bu yıl meslek liselerinin 174.199, imam hatip liselerinin 16.804 öğrenci kaybı var, sebebini araştırır, önlem alırdım. Her öğrenciyi ortaokula kaydeden, imam hatibe gitmek isteyen öğrencisini, kaydını ortaokuldan almaya, sonra imam hatibe gitmeye mecbur eden sistemi değiştirirdim.

Üniversite sınavlarına 2 milyon 500 bin öğrenci girdi, 900 bin civarında öğrenci bir yükseköğrenime yerleşti. Meslek liseleri ve imam hatip liselerini kuşatmayan program, ana program olamaz.

Uludağ Rotary Kulübü bir twit paylaşmış. Rotaryanlar MEB ile sözleşme yapmışlar, okullarda tasarım ve beceri atölyesi çalışması yapacaklarmış.

Rotaryanlar, masonların alt takımı.

Yeni Şafak yazarı, akademisyen Dr. Yusuf Kaplan “Uyarı/yorum” şeklinde bir twit atarak kamuoyunu bilgilendirdi.

ROTARY KULÜBÜNÜ BİR MASON KURDU

Uyarının yanı başında Rotaryanlarla ilgili şu bilgiler var:

“Rotary Kulübü ABD’nin Şikago şehrinde bir avukat olan Paul Harris adlı bir MASON tarafından 1905 yılında hizmet kulübü görünümünde kurulmuş bir mason kulübüdür. Kulübün toplantıları, üyelerin bürolarında sırasıyla yapıldığı için İngilizce dönüşüm anlamına gelen Rotary adı verilmiştir. Dünyada hızla yayılan bu kulübe ayrıca Rotary İnternational da denilmektedir.

Rotaryanlar ilk tanıştıkları kimselere masonlukla ilgili olduklarından bahsetmek istemezler.

Rotary Kulübüne üye olan kimseler, masonluğun bir hayır ve yardım kurumu olduğunu, kendilerinin yardımsever kimseler olduklarını, masonluğun gücünün abartıldığını, kendilerinin güçsüz ve etkisiz olduklarını söylerler. Rotary kulüplerini kendi hâlinde toplanmış arkadaş grubu gibi göstermeye çalışırlar. Hür Masonların aslında asıl maksatları, kurdukları Rotary kulüpleri vasıtasıyla bütün dünya ülkelerinin idari, siyasi, sosyal, askeri, ekonomik gelişmelerini kontrol altında tutmaya çalışırlar. Her masonun üzerinde hassasiyetle durduğu bir konu var ki gaye ve hedeflerini tek cümle içinde açık bir şekilde izah ederler. O da şu:

“Masonluk kendisini her yerde hissettirmeli fakat hiçbir yerde görünmemelidir.”

MASONLAR İSLAM DÜŞMANI

Louis Massignon isimli masonun Su Dergisi’ne 3 Mayıs-Haziran 2005 yılında yaptığı açıklama şöyle:

“Müslümanların her şeyini bozduk, yok ettik. Dinleri, inançları, dine bağlılıkları ve insanî duyguları yok oldu. Onların millî ve dinî değerlerini Batı medeniyeti potasında eriterek kendimize benzettik. İslamiyeti öğrenmeyi, yaşamayı, namaz kılmayı, Kur’an öğrenmeyi gericilik (irtica) olarak göstermeyi başardık. Artık çoğu hiçbir şeye tam olarak inanmıyor. 14 asırlık dinlerini, itikatlarını, ibadetlerini tartışılır hâle getirdik. Bundan sonra siz misyonerlerin işi daha da kolaylaştı. Maaş bağlayarak, vize vadi, yurt dışı imkânı ve cinselliği kullanarak Müslümanları Hıristiyan yapın.” (Su dergisi, yıl 1, sayı 3, Mayıs 2005)

Osmanlı Devleti’ni masonlar parçaladı. Sultan Abdülaziz’i 1876’da darbe ile iktidardan indirip bileklerini kesenler (Mithat Paşa, Serasker Hüseyin Avni Paşa, Rüştü Paşa) mason idiler.

Sultan 2. Abdülhamit Han’ı indiren İttihat ve Terakki liderleri masondular. 1909 darbesini yapan 3. Ordu subayları, Makedonya Locası Başkanı Emanuel Karasso tarafından örgütlenmişlerdi.1960, 1971, 1980, 1997 darbelerinin arka planında masonlar vardı.

15 Temmuz darbesini yapan FETÖ örgütü lideri F. Gülen, mason locası üyesi idi.

Araştırmacı Süleyman Yeşilyurt, Mason Komutanlar kitabında her locada bir Yahudi bulunduğunu, masonların İsrail aleyhine hiçbir karar almadıklarını, İsrail’in çıkarlarını gözettiklerini belirtir. Belfrod Mason Kongresi kararına yer verir:

“Unutmayalım ki biz masonlar din düşmanıyız. Localarımızda bütün gayretlerimizi göstererek dinin her türlü tezahür şeklini imha edeceğiz. Hakiki farmason dindar olamaz.” (Mason Komutanlar, s. 98-99)

Milli Eğitim Bakanı Prof. Ziya Selçuk bunları biliyor olmalı.

Rotaryanları, kolayca öğrenci toplayıp localara götürsünler diye mi okula çağırıyor?

Bakan olsam Rotaryanları kapıdan içeri almam. Öğrencilerimizi vatan ve millet aşkıyla dolu, kendilerine, milletimize ve insanlığa faydalı yetiştirecek sivil toplum örgütleriyle çalışır; her öğrencimizi, milletini yüceltmeye kendisini adayacak bir idealist olarak yetiştirmeyi gaye edinirim.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ali Erkan Kavaklı
18-10-19
E mail: yeniakit.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI OLSAM...
Online Kişi: 26
Bu Gün: 84 || Bu Ay: 4.638 || Toplam Ziyaretçi: 2.212.464 || Toplam Tıklanma: 52.075.539