ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 809
Yazar: Ahmet Doğan İlbey
“SAVLETİNLE TİTRESİN” DÜŞMAN, EY TÜRK ORDUSU!

“SAVLETİNLE TİTRESİN” DÜŞMAN, EY TÜRK ORDUSU!Bu ülkede otuz yıldır Türk askerleri ve polisleri şehit olur, sakat kalır ve bir hânede yazgısına râzı bir şekilde yaşarlar. Müslümanlığı ve Türk devletine sadâkatiyle temayüz etmiş, kıt kanaat geçinen vatansever ailelerin çocukları olan bu şehitlerin kanları yerde kalmamalı.

Bu şehitleri bilir mi Vatan-ı İslâmiyye şuurundan mahrum zümreler? Bu ülkenin kremasını yiyen liberal-laikçi zümrelerin, kapitalist lüpçü ve nemelâzımcıların umurlarında mıdır şehitler? Şehitlik, Kur'ânî bir kavramdır. Din-i mübin ve vatan uğruna canını feda edenlere verilen en yüksek mânevî rütbedir.

Şehitlerin kanları yüzümüzü okşuyor

Terörün elebaşı Esad ve yandaşları kuduz köpekler gibi saldırıp asker ve polislerimizi şehit etmeye başladılar. Yollar yine şehit kanlarına boyandı.

Şehitlerin kanları yüzümüzü okşuyor, ey Türk askeri!

Her şehit haberi geldikçe “vurulup vurulup kıvranıyor” millet. Anaların, babaların, eşlerin, çocukların gözyaşları ciğerlerimizi dağlıyor. Öfke, figan ve acı damar damar, yürek yürek büyüyor ve Anadolu'yu sarıyor. Bu öfkede nefs, kin ve hınç yok. Bu öfkede Allah'ın âyetlerine, Hazreti Peygamber Efendimiz'in hadislerine aykırılık, kader ve ecel vaktini inkâr yok.

Din ü devlet mülk ü millet için vur! Kardeşlerin bir bir şehit olup geliyor ey Türk ordusu! Zaman, fitnenin başı, PKK/PYD cânilerinin karargâhı Şam ve Esad belâsını yer ile yeksan etme zamanı. Din ü devlet mülk ü millet için vur! Türkiye'nin doğusundan, batısından milyonlarca dualar sizin için…

Şehit ahfadısın sen. Senin ceddin Alparslan Gâzi'den bu yana şehitler silsilesidir. Ceddin Yavuz Sultan Selim Han nasıl vurup bitirdiyse Şia bölücülüğünü, sen de ceddin gibi tekbir çekerek bitirmelisin Esad ve PKK/PYD bölücülüğünü.

Gün vatan ve şehitler günüdür. Göster Osmanlı savletini ey Türk ordusu! “Savletinle titresin yeniden doğu-batı /(…) Ufukları kaplasın bayraklarımız al, al…” Vakit kışlalarda kışlamanın vakti değil. Vakit, Türk ve Türkiye düşmanı Esad ve PKK/PYD belâsını yok etme vakti. “Son savletinle vur ki açılsın bu surlar / Fecr-i hücûm içindeki tekbîr aşkına…”

Şehidinin öcünü almayan devlet iflah olmaz

Askerlerin en güzeli bugün Esad ve PKK-PYD'ye karşı kıyam edendir. Türk Ordusu bugün Sultan Fatih'in ordusu gibi feth-i mübin ve dîn-i mübin şuuruyla gâzaya çıkandır. Şehidinin öcü almayan devlet iflah olmaz. Sözün bittiği noktadayız.

Bir cihad, bir savaş türküsü söyleyip, ardından tekbirler çekerek saldırmalısın. Davran ve taarruz et, üslerini ve dağlarını ateşle erit ki bir daha yeşermesin bu belâ. Şüheda adına vur! Tekbir eşliğinde bütün savletinle vur! Vurun ki bitsin bu belâ.

Şehitlerin ruhu karabasan gibi dolaşmalı Esad cânisi ve yandaşlarının üstünde. Allahüekber nidalarıyla inletmelisin inlerini. Vatan için savaşmak nasılmış görsün Esad ve yandaşları. Türk ordusunun kıyâmını bütün dünya, iç ve dış hainler görüp, titremeli.

Fetih muştuları bekliyoruz ey Türk ordusu!

Fetih muştuları bekliyoruz ey Türk ordusu! Vatan-ı İslâmiyye şuuruyla cenk ettiğin serhat boylarından fetih müjdesiyle döneceksin inşallah.

Fetih dönüşü al bayraklı çehreni gören vatansız aydınların, liberal-laikçi seçkinlerin, Fetöcülerin, sahte İslâmcıların, bâtıl ulusalcıların, Kemalistlerin, iç ve dış hainlere hizmet eden medyanın yüzleri kapkara olacak. Fütuhattan dönüşüne yalnızca ve yalnızca Türk milleti sevinecek!

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ahmet Doğan İlbey
05-03-20
E mail: yenisoz.com.tr
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
“SAVLETİNLE TİTRESİN” DÜŞMAN, EY TÜRK ORDUSU!
Online Kişi: 26
Bu Gün: 101 || Bu Ay: 8.705 || Toplam Ziyaretçi: 2.200.091 || Toplam Tıklanma: 51.931.607