Doğruluş.com ziyaretci defteri

 

  SEVBAN BÜYÜKBAŞ

  19 Ekim 2009, Pazartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

DEĞERLİ DOĞRULUŞ OKUYUCULARI,

Sitemizde bal arısının polen yapma titizliği ile hazırlanmış nadide yazıları dikkatle takip ediyor musunuz? Birbirinden güzel yazılardan birkaçını dikatlerinize arz etmek, sakin kafa ile tekrar tekrar okumanızı istirham ediyorum: 1)Müslüman Saati 2)Lisana dair söylenenler 3)Sizi rahatsız etmeye geldim 4)NE OKUYALIM?
Feyizli okumalar efendim.

"Okumaktan başka bir çâremiz yoktur. Okumak insanın kendini "var" kılmasıdır. Okumak insanın kendini bulmasıdır. Okuyan kişi, kendisinin ummanda bir damla olduğunu anlar. Çölde bir kum... Evrende bir hücre belki... Okumak insana aczini gösterir. "Hiç"liğini... Okumayanlar değil, tam tersine, okuyanlar, kitaplardaki bilginin çokluğu karşısında, ne kadar az şey bildiklerini kavramış, "haddini bilmiş" mütevâzı kişilerdir."

"Hâlbuki fecir saati, Müslüman için rûyâsız bir uykunun nihâyeti ve yıkanma, ibâdet, neş'e ve ümîdin başlangıcıdır. Müslüman yüzü, kuş sesleri ve çiçek kokuları gibi fecrin en güzel tecellîlerindendir"



CEVAP: Muhterem dost,

Sizi de petek üzerinde dolaşan bir arı gibi bulduk. İnsanların çoğu günümüzde -maalesef- balın hakîkîsini aramıyor; bal zannettikleri cüruflarla beyinlerini lekeliyor, kalplerini kirletiyorlar. Sizin kaliteliyi aramanız ne güzel!

Her yazımız titizlikle seçiliyor. Ziyaretçilerimiz sitemizdeki hangi yazıya bakarlarsa baksınlar mutlaka bir şeyler alarak çıkacaklardır. Yazılar böyle bir dikkat ve hassasiyetle seçilmeye çalışılıyor.

Sizin okuyucularımıza tavsiye ettiğiniz yazılar da isabetli. Dikkatiniz, gayretiniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederiz.

Selamlar, muhabbetler.
 
           
 

 

  Selman Tunç

  17 Ekim 2009, Cumartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Merhaba ben sitenizi S. K. Abimin tavsiyesi ile buldum.

Muhteva olarak gayet güzel. Bir de Süleyman Topçu hadisler e-mail olarak gelebilir mi demiş. Bunun için aslına e-mail aboneliği sistemleri var, bunu kullanablirsiniz.

Allah başarınızı artırsın. Müslümanların, kimi ilahiyatçıların saçma sapan fikirleri ile imanlarını çürütmeleri yerine günümüz internet çağında akıllarına takılan dini konularda internette bir şeyler bulabileceği sitelerin olması beni gerçekten mutlu etti.
Elimdeki işlerimi bitirince size yardımcı olmak için en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğim.

Başarılar dilerim...



CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Sitemiz hakkındaki değerlendirmeleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Karınca kararınca elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Allah utandırmasın. Biz teknik işlerden anlamayız. Elimizdeki imkânları en iyi şekilde kullanmakla mükellefiz.

Yardım isteğiniz için de teşekkür ederiz.

Selamlar, muhabbetler...
 
           
 

 

  Süleyman Topcu

  15 Ekim 2009, Perşembe

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

BEN ANTALYA SAİME SALİH KONCA LİSESİNDE 4.SINIF ÖĞRENCİSİYİM. SİTENİZİ ÇOK BEĞENDİM. SİZİN YAZILARINIZI MÜMKÜN MEERTEBE TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM. İLERİDE BU VATANA HİZMET ETMEK İSTEYEN BİR TARİHÇİ OLMAK İSTİYORUM. TARİHİMİZİ YENİDEN EN DOĞRU ŞEKİLDE YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUM. İNŞALLAH HEDEFLERİME ULAŞARAK BUNU İSPATLAMAK İSTİYORUM. HZ.ALLAH BENİM VE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN İNSANLARIN DUALARINI KABUL EDER. BUNUN İÇİN SİZ BÜYÜKLERİMDEN YARDIM BEKLİYORUM. SİTENİZDE YAYINLADIĞINIZ HİKAYELERİ E-MAİL ADRESİME YOLLARSANIZ SEVİNİRİM.



CEVAP: Sevgili kardeşimiz,

Mesajınız bizi en sevindiren mesajlardan oldu. Çünkü bu, bir lise talebesi olduğunu bildiğimiz bir arkadaşımızdan aldığımız ilk mesaj. Halbuki lise gençliği bizim hedef kitlemizin tam ortasında yer alıyor. Aşağı doğru ilköğretim, yukarı doğru üniversite gençliği de elbette ilgi sahamız içerisinde; ama ortada lise gençliği... Lise çağları şahsiyetin teşekkül ettiği ve hemen hemen sabitleştiği çağlar. Bu yüzden çok mühim. Bir türlü de bu gençliğe -yaşadığımız nefsaniyet çağında- özlediğimiz din, dil, tarih şuurunu ve kültürünü veremiyoruz. Dolayısıyla gençlerimizin asil ve büyük çaplı hedefleri, heyecanları yok. Sizi bu mevzuda hazır ve gönüllü bulmak ne güzel!... Allah sayınızı ve kalitenizi artırsın.

Hedefiniz çok güzel; Allah yardımcınız olsun. Sitemizdeki yazıları göndermeye gelince... Sitemiz zaten bunun için var. Ha mailinizde, ha sitemizde; ikisi de bilgisayarınızda değil mi? Arzu ettiklerinizi arşivlemek isterseniz sitemizden kopyalayabilirsiniz.

Dâimâ beraber olalım. Sitemizden arkadaşalarınızı da haberdar ederseniz seviniriz; mühim olan istifade eden insanları artırmak; başka derdimiz yok.

Muvaffakiyetler dileriz.

Selamlar...
 
    slymntopcu_1878@hotmail.com        
 

 

  Sevban BÜYÜKBAŞ

  11 Ekim 2009, Pazar

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

DEĞERLİ DOĞRULUŞ YETKİLİLERİ,

Doğruluş sitemizi günlük takip etmekteyiz. Büyük heyecan ve ümitle hizmet ve faaliyetteyken son günlerde biraz hızında azalma görüyorum. Bizim gibi günlük takip eden DOĞRULUŞ sevdalılarını sitemizde yeni bir şey görmek mutlu ediyor. Mümkün mertebe günlük yenilenmek gerek diye düşünürüm. Selam ve dua ile...



CEVAP: Değerli dost,

Sizin heyecanınız bize de yansıyor ve inanınız daha da güçleniyoruz. Evet, sayfanın yenilenmesinde bir hız düşmesi oldu. Bunda yaz tatilinin bitmesi ve meşguliyetlerin artmasının rolü var. Ama sizin istek ve heyecanınız ister istemez kolları sıvatacak ve daha sık yenilemeye azmettirecek bizi.

Sitemizi ziyarete devam ediniz. Üzerinde dolaşacak her göz, üzerinde tefekkür edecek her beyin sitemize kuvvet verecektir.

Selamlar... Allah'a emânet olunuz. (Doğruluş)
 
           
 

 

  Sevda

  05 Ekim 2009, Pazartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Değerli Doğruluş sevdalıları, sizleri Almanya'dan izliyoruz bütün insanlığın doğruluğa ulaşmasina vesile olmasi temennisiyle...

Sevda Osmanoglu

CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Taa Almanyalardan yükselen sevginiz bize kadar ulaştı; ne kadar sevindiğimizi tahmin edemezsiniz. Almanya'lardan bile takip edilmek ne güzel...

Daha sık buluşalım inşaallah. Selamlar!..

 
           
 

 

  Rahmi Can

  23 Eylül 2009, Çarşamba

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Çok mükemmel, devamını temenni ederiz.

CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Kısacık; ama samimi mesajınız için teşekkürler. Mükemmel bulduğunuz için de teşekkürler ama mükemmel olmadığımızı biliyor; mükemmellik peşinde yola devam ediyoruz, edeceğiz inşaallah.

Daha sık buluşalım.

Selâm ve muhabbetler...

 
    rahmican_1954@hotmail.com       rahmican1954@mynet.com  
 

 

  ..........

  20 Eylül 2009, Pazar

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Siteyi baştan aşağı gezdim ve gerçekten ismine yakıştığını söyleyebilirim. Sık kullanılanlara da ekledim. Herkesin takip etmesini tavsiye edrim. Yazılar çok seçici ve etkileyici. Her insanın batıklıktan çıkmak için yardıma ihtiyacı vardır. Ben bu sitenin iyi bir yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Bataklıkta değil de karada olanların da bilgilerini tazeleyip hoş vakit geçirebilecekleri bir site bence (ki zaten hiçbir insan her şeyi bilemez). Kısaca yapımda emeği geçen herkesten Allah râzı olsun, çok güzel olmuş





CEVAP:İsimsiz kahramanımıza,

İsminizi yazmamışsınız; olsun. Biz isim peşinde değiliz; gönüller peşindeyiz. Nice zaferler ve hayırlı işler ismini cismini bilmediğimiz büyük insanların eserleridir. Siz gönlünüzle, muhabbetinizle bize katıldınız; mühim olan bu. Hoş geldiniz. Sitemiz hakkında sarfettiğiniz güzel sözleriniz için teşekkür ederiz. Daha sık buluşalım inşaallah.

Selam ve muhebbetler.
 
    rebelliousghost@hotmail.com        
 

 

  Süleyman Topcu

  14 Eylül 2009, Pazartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

tarih

CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Mesajınız yukarıdaki kelimeden ibaret. Zannederiz yazarken veya gönderirken bir yanlışlık oldu. Biz yine de yazdığınızı kabul ediyor teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yeniden yazabilirseniz his ve fikirlerinizi daha açık öğreneceğiz.

Selam ve muhabbetler.

 
    slymntopcu_1878@hotmail.com        
 

 
[««][«] 47.48.49.50.51. [»][»»]  [Toplam: 51 » 49. Sayfa]
Dün : 11     |     Bugün : 5     |     Online Ziyaretçi : 1     |     Toplam Ziyaretçi : 65178     |     Onay Bekleyen : 1     |     Toplam Mesaj : 404