ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / AKTÜALİTE
Okunma Sayısı: 272
Yazar: Ömer Lekesiz
YEDİLİ MASA HAÇLILARIN NESİ OLUR?

YEDİLİ MASA HAÇLILARIN NESİ OLUR?Sonda söyleyeceğimizi başta söyleyelim:

Yedili Masa Haçlıların yarım kalan darbe teşebbüslerini tamamlamak üzere oluşturdukları bir projedir.

İP Başkanı, televizyon ekranlarında ‘Biz bir projeyiz’ dediğine göre, bu konuda ayrıca bir analiz yapmak zaittir. Çünkü bunu söyleyen Yedili Masa’nın en yetkili iki ağzından birisidir.

Artık her şey ortadayken “Proje tamam da Haçlılar nereden çıktı?” diye sorma ihtimalinin bulunmayacağını sanmakla birlikte, yine de konuyu iktidar hırsıyla, Erdoğan düşmanlığıyla kulakları ve gözleri perdelenmiş olanlar için “tane tane” anlatmamız yararlı olacaktır.

Müslümanların İspanya’daki yenilgileriyle birlikte başlatılan Haçlı Seferleri 1096–1272 yılları arasında Kudüs merkezli olarak Müslüman topraklarına kısa aralıklarla yaptıkları saldırıların genel adıdır.

Kilisenin kutsal topraklar üzerinden yaptığı kutsal vaatleri esas aldığı için Haçlı Seferleri, Müslümanların kurdukları güçlü devlet tarafından durdurulmuşsa da bugün de tanık olunduğu gibi hiç bitmemiştir. Zira, Osmanlı’yı elbirliğiyle yıkan Batılı devletler kendilerini Haçlı Seferleri’nin takipçisi olarak ilan etmiş ve onun idealini şimdiki zamana taşımışlardır.

Nitekim, Batılıların bölgemizdeki “enerji kaynaklarını kontrol etme” şeklinde özetlenen varlığı yeni bir Haçı Seferi’dir. ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İsveç ve Hollanda’nın doğrudan askeri güç bulundurarak veya bizzat kendileri tarafından kurulmuş ya da daha önceden oluşturulmuş taşeron örgütleri silahlandırarak kendi adlarına üretmek istedikleri çoklu yararın kiyazması

Haçlı Seferleri’nin kutsal vaatlerdir.

Mahiyeti ve olayları itibariyle kısaca “Hilal ve Haç Savaşı” olarak özetlenen bu mücadelede, üstelik de bir NATO müttefiki olarak Türkiye’nin zikredilen ülkelerin Haçlılık emellerine boyun bükmemesi, vesayeti reddetme gücü göstermesi ve daha da önemlisi Haçlı işgalindeki Irak ve Suriye’nin kuzeyinde İskender’in Ye’cüc ve Me’cuc için kurduğu setten daha sağlam bir güvenlik seti oluşturmaya çalışarak Haçlıların eylem alanını daraltması, onların kutsal umutlarına gem vurması onun bir proje ile hizaya getirilmesini gerektirmiştir.

NATO’nun FETÖ eliyle yapmak istediği ama başaramadığı 15 Temmuz darbesiyle ilk etabı akim kalan bu projenin Türkiye’nin yeni seçimleri vesile edilerek tamamlanması planlanmıştır ki, işte Yedili Masa bu maksatla kurulmuştur. Dolayısıyla yazımıza başlık olan soru itibariyle Yedi Masa, Haçlıların Türkiye’nin bağımsızlıktaki inadını kırmaya ve onların arzularını gerçekleştirmelerine mahsus engelleri ortadan kaldırmaya mahsus bir Haçlı teşebbüsüdür.

Bu sonucu abartılı bulabilecek olanlar için İP Başkanı’nın yukarıdaki sözünü tekrar hatırlatmamız yeterli olacaktır ancak birkaç ekleme daha yapmamız da iyi olur:

Örneğin, Yedili Masa’nın ortaklarından CHP Başkanı’nın, ABD seyahatinde kaybolduğu sekiz buçuk saatte nerelere ve gittiğine ve kimlerle görüştüğüne; ABD Büyükelçisi ile yaptığı görüşmede neleri konuştuğuna; PKK ve onun türevi olan terör örgütlerinin siyasi temsilcisi olan HDP ile nasıl bir pazarlık yaptığına ve onlara Türkiye’yi de bölerek bir devlet kurdurma vaadinde bulunup bulunmadığına…

dair sorulara cevap verilmemiştir.

Cevabı ısrarla karanlıkta bırakılan bu hususlar doğrudan doğruya Türkiye’nin bekasıyla ve bütünlüğüyle ilgili olduklarına göre, bunlarla asıl karanlıkta bırakılan şey ancak Haçlıların Yedili Masa üstündeki derin nüfuzu olabilir.

Benzer şekilde İP Başkanı’nın hışımla terk edip, bir kuzu munisliğiyle Masa’ya geri dönmesindeki neden halen açıklanmadığı gibi, tam da onun proje tanımına denk düşen “kumar masası” nitelemesi de halen açıklığa kavuşturulmuş değildir.

Malum Haçlı tezgâhlarını bozan, oyunlarına çomak sokan adam olması nedeniyle Erdoğan’a da nefret kusan Haçlı medyasının Yedili Masa’yı desteklemesi ve sanki mensupları Türkiye’nin seçiminde oy kullanacakmışçasına azami rahatlık içinde Türkiye nefretini rutine bindirmesi de mutlaka eklenmesi gereken şeydir.

Bunlar çok açık olarak göstermektedir ki, Yedili Masa, Haçlıların vesayet nesnesidir, Haçlılar da Yedili Masa’nın tarafıdır.

Maalesef son durum budur ve buna karşı Başkan Erdoğan’ın sosyal medyadan ilettiği şu husus akletmeyi, görmeyi ve duymayı bilenler için çok büyük bir değer taşımaktadır:

“Ne söyleyeceksek sandıkta söyledik, sandık aracılığıyla söyledik. Birileri gibi Batılı güçlerin kulaklarımıza fısıldadığına değil, ‘Anadolu İrfanına’ güvendik. Bugün de 85 milyonun basiret ve ferasetine güveniyoruz. 14 Mayıs’ta Anadolu İrfanının galip geleceğine yürekten inanıyoruz.”

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ömer Lekesiz
12-05-23
E mail: yenisafak.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
YEDİLİ MASA HAÇLILARIN NESİ OLUR?
Online Kişi: 22
Bu Gün: 248 || Bu Ay: 6.238 || Toplam Ziyaretçi: 2.215.232 || Toplam Tıklanma: 52.117.514