HALEB'E DÖNÜÞ

Halep, 12 Aralýk 2016'da Rus ve Ýran destekli Esed ordusu tarafýndan düþürülmüþtü. Üzüntümüz hadsizdi. 30 Kasým 2024'te geri alýndý.

YET- KERME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadýkça Yahudiler de Hrýstiyanlar da senden asla hoþnut olmayacaklardýr.
Bakara, 120.
HADS- ERF
Dünya tatlý ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kýlacak ve nasýl davranacaðýnýza bakacaktýr. Dünyadan ve kadýnlardan sakýnýn.
Müslim, Rikak, 99.
SZN Z
"Her kim selefin bilmediði bir amel icad ederse, Peygamber'in risalete ihanet ettiðini iddia etmiþ olur. Çünkü din tamamlanmýþtýr (Maide, 3) O gün din olmayan þey bugün de din deðildir."
Ýmam Mâlik
Kategori : DÜNYADA NELER OLUYOR / ÝSLÂM ÂLEMÝ
Okunma Says: 2226
Yazar: M. Þevket Eygi
BÝN LADÝN'ÝN ARDINDAN

BENDENZ, bir Ehl-i Sünnet Müslüman olarak Bin Ladin'in baskna urayp öldürülmesi karsnda nasl bir tepki verir, ne gibi duygulara kaplrm?.. Öncelikle unu söyleyeyim: Bir Müslüman olarak onun cesedinin (iddia doruysa) denize atlm olmasn knyorum. Evrensel etik kurallar ve hukuk böyle bir eye izin vermez. Bin Ladin Müslümand ve cesedinin dini kurallara göre topraa gömülmesi gerekirdi. Amerikallar maalesef kural mural dinlemiyor.

New York'taki kiz kulelerin yklmas hadisesinden sonra Bin Ladin'in uzun yllar yakalanamam olmas ABD için büyük bir baarszlktr.

Bin Ladin ABD'ye kar baarl olmu mudur? Olmutur. Dünyann en güçlü devletini korku içinde titretmi, belini krmtr.

Onun öldürülmesinden sonra terör bitecek midir? Kesinlikle bitmeyecei kanaatindeyim. Daha da artarak devam edecektir.

Bin Ladin'in intikamn almak isteyecekler midir? Bunda da üphe yoktur.

Bin Ladin Pakistan topraklarnda ABD güçleri tarafndan öldürüldü. Bu ne demektir? Pakistan'n bir tür igal altnda olduu demek deil midir?

Bin Ladin'e sempatim var m?.. Olduunu söyleyemem. Çünkü ben teröre kar olan Sünni bir Müslümanm. Cihada evet, teröre hayr.

Bin Ladin tarihe geçmitir.

Bin Ladin'in kiz Kuleler vak'asndan sonra on yldan fazla yaamas neyi gösteriyor?.. Dünya semasndaki casus uydulara, korkunç istihbarat ana ramen herkesin yakalanamayacan gösteriyor.

ABD dünya hakimiyetini devam ettirebilir mi? Ettiremez... 2016 ylnda iktisat ve finans üstünlüünü Çin'e kaptraca söyleniyor.

ABD yklmaya mahkum mudur?.. Müslümanlara zulm etmeye, adaletten sapmaya, srail'i ve Siyonizmi kaytsz artsz desteklemeye devam ettii takdirde kesinlikle yklacaktr.

Nasl ve ne zaman yklacaktr?.. Bu hususta bir ey söyleyemem, gayb bilemem.

Sovyetler Birlii nasl ykld ve dald ise ABD de u veya bu ekilde yklacaktr.

Yklmaktan kurtulamaz m?.. Kurtulabilir, daha fazla yaayabilir ama bunun için adaletle hükm etmesi, Müslümanlara zulm ve dümanlk etmemesi gerekir.

ABD'nin zulm ettiini nereden çkartyorsun?.. Bu soru dorusu çok safça ve gülünç. Guantanamo'daki Müslüman tutsaklara baknz yeter.

Yaznn kaynana ulamak için tklaynz.

Yazar: M. Þevket Eygi
10-05-11
E mail: milligazete.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı iin henz yorum yapılmamıştır.
BÝN LADÝN'ÝN ARDINDAN
Online Kii: 34
Bu Gn: 70 || Bu Ay: 6.052 || Toplam Ziyareti: 2.929.238 || Toplam Tklanma: 58.620.598