ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 484
Yazar: Ramazan Yaşar
KAFKASLAR'IN İSRÂL'İ: ERMENİSTAN

KAFKASLAR'IN İSRÂL'İ: ERMENİSTANİsrail, Ortadoğu ve İslam Dünyası için ne ifade ediyorsa; Ermenistan da Kafkasya’da aynı şeyi ifade ediyor…

Yahudi Siyonist Diasporası dünyada Müslümanlar ve İslam coğrafyası için ne ifade ediyorsa; Ermeni Diasporası da aynı şeyi ifade ediyor…

Hem çıbanbaşı, hem işgalci hem Batı’nın şımarık çocukları hem dokunulmaz, hem de ahlaksızdırlar…

Hem suçlu hem de güçlüdürler. En güçlü lobi onlarındır. Haçlıların koruması altındadırlar. Dokunulmazdırlar. Kendilerine tüm kapılar sonuna kadar açıktır…

İkisi de Osmanlı’nın merhamet kanatları altında yüz yıllarca huzur ve güven içinde yaşamalarına rağmen; Osmanlı zayıfladığında devlete ve Müslümanlara ilk saldıran da onlardı!

Birisi Ortadoğu’da Müslümanların kalbine saplanmış bir hançer, diğeri Kafkaslarda Müslümanlara musallat olmuş zehirli bir yılandır…

İsrail nasıl Ortadoğu’dan sökülüp atılmalı ise Ermenistan da Kafkaslardan sökülüp atılmalıdır…

UYANIŞ, DİRİLİŞ VE YENİDEN DİRENİŞ İÇİN VAKİT GELDİ

Her ne olduysa 600 yıl üç kıtada, bugün toprakları üzerinde 50 devletin kurulduğu, 72 etnik kökenden halkın huzur içinde, mutlu ve müreffeh yaşadığı Osmanlı Devleti yıkılınca oldu…

Aslında 100 yıldır büyük bir temizliğe, zalime ve zulme karşı; emperyalizm ve haçlılara karşı bir uyanışa, bir dirilişe ve bir direnişe ihtiyaç vardı…

Bunu engellemek için “geldikleri gibi gitmediler.” Giderken geride ne böyle bir ülke bıraktılar, ne de bunları yapacak bir liderin çıkmasına izin verdiler!

Bayrağı, sınırları, başkentleri olan, ancak özgürlükleri yerli işbirlikçilerle kontrol edilen ülkeler bırakıp gittiler. Milletin başına adları bizden olan ancak icraatları emperyalizmi mumla aratan Mustafa, İsmet, Kemal, Bülent, Süleyman’ı bırakıp gittiler.

Uzaktan bizi istedikleri gibi yönettiler, sömürdüler, soydular, zulmettiler, dövdüler, aşağıladılar…

Sömürgeciliğin ve emperyalizmin pis izlerini ve kalıntılarını silme, geride bıraktıkları maşalarını yok etme zamanı geldi!..

Türkiye’nin; Irak, Suriye, Libya, Karabağ, Katar ve Somali gibi ülkelerdeki müdahalesini bu çerçevede okumak lazım.

DÜNYAYA HUZURU, BARIŞI VE ADALETİ TÜRKİYE GETİRECEK

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın’ın dün söylediği bir söz çok önemli. “Libya’da, Fransa ile de çalışabiliriz” diyen Kalın, Türkiye’nin mevcut dünya düzenine meydan okuyuşunu dile getiriyor aslında.

Meclis’in Ermenistan’ı kınayan ve Azerbaycan’a destek veren bildirisine imza atan CHP ise Kılıçdaoğlu’nun dışişleri başdanışmanı Ünal Çeviköz üzerinden, “Türkiye, Azerbaycan’a silah gönderiyor. Suriye’den cihatçı savaşçıları Azerbaycan’a taşıyor” iftirasıyla asıl durduğu yeri ve kimi temsil ettiğini ilan ediyor!

Ermenistan’ın 30 yıldır işgal altında tuttuğu Azerbaycan topraklarından çekilmeyip, üstüne bir de saldırı başlatması kahpeliklerinin tedavi edilmez, küstahlıklarının genetik olduğunu bir kez daha gösterdi.

Ancak bu sefer karşılarında sadece mağdur Azerbaycan, mazlum Azeri Türkleri yok. Güçlü bir Türkiye Devleti ve onların yanında yer alan korkusuz bir Türkiye yönetimi var.

Tüm dünya Ermenistan’ın arkasında saf tutarken (CHP ve HDP dahil) Türkiye’nin desteğini arkasına alan Azerbaycan tek başına önüne çıkan tüm engelleri yerle bir ederek ilerliyor.

Bu da CHP, HDP, Garo Paylan, Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Ünal Çeviköz’e dert olsun!..

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ramazan Yaşar
01-10-20
E mail: dirilispostasi.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
KAFKASLAR'IN İSRÂL'İ: ERMENİSTAN
Online Kişi: 17
Bu Gün: 420 || Bu Ay: 9.643 || Toplam Ziyaretçi: 2.201.368 || Toplam Tıklanma: 51.943.691