ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 488
Yazar: Ramazan Yaşar
CHP'NİN 7. OKU: TECAVÜZCÜLÜK

KAFKASLAR'IN İSRÂL'İ: ERMENİSTANMalum CHP 6 oku ile meşhurdur. Zaman zaman bu okların ne kadar önemli, ne kadar derin anlamları olduğunu ballandıra ballandıra anlatırlar.

Sonları “cılık”, “culuk” ile biten bu okların aslında adlarıyla hiçbir ilgisi yoktur…

Mesela “Halk-çılık” ilkesinin “halkla” hiçbir pozitif ilgisi olmamıştır. Bu oku “halkın” başına dayayıp idam sehpasına çıkarmak ve “halka” zulmetmek için kullanmışlardır…

Mesela “Milliyet-çilik” ilkesinin “milletimizle” hiçbir ilgisi yoktur. Abdullah Cevdet’lerinin, “Bu millet adam olmayacak. Bu milleti adam etmek için Batı’dan damızlık erkek getirmek gerek” diyen zavallı bir “Milliyet-çiliktir.”

En sevdikleri ve en çok kullandıkları oksa “laik-çilik” okudur. Müslüman halkı 80 yıl bu okla inim inim inlettiler. İslam dinini devletten uzaklaştırdıkları yetmemiş, Müslüman halkı da İslam’dan uzaklaştırmak için insafsızca kullanmışlardır.

Diğer 3 okun akıbeti ve uygulaması da yukarıdakilerden farklı olmamıştır…

CHP, dünyadaki değişim ve gelişmelere dirense de Kılıçdaroğlu döneminde amblemine yeni oklar ekledi!

CHP TEŞKİLATLARI “DALLAS” ÇİFTLİĞİ OLMUŞ DA MİLLETİMİZİN HABERİ YOKMUŞ

Dallas” dizisini elli yaşın üstünde olan herkes duymuş veya izlemiştir. 1980’li yılların en popüler dizisiydi. Amerika’da “Dallas” çiftliğinde yaşanan olayları konu alan dizi, ben ilkokula başladığımda yayın hayatına start vermişti. Türkiye’de 13 yıl yayınlanan dizi ben üniversite ikinci sınıftayken sona erdi.

Konu CHP’nin “cılık”, “culuk” oklarıyken bir anda “Dallas” dizisine nereden mi geldi?

CHP, “Dallas” dizisinin çekildiği “çiftlik” midir bilmem ama “Dallas” dizisinde yaşanan birçok olayın CHP’de yaşanması dikkatimi çekti.

Liderlik savaşları, entrikalar, komplolar, gayri meşru ilişkiler, ihanetler, aldatmalar, tecavüzler, …

Ahlaksızlık adına aklınıza ne gelirse…

CHP’de ardı arkası kesilmeyen tecavüz vakaları, Kılıçdaroğlu’nun sessizliği, bu tecavüzleri gizlemeye çalışan İl Başkanı Canan bana “Dallas” dizisini hatırlattı…

Aileyi yönetemeyen zavallı Cek (Kemal), ailedeki huzursuzluğun kaynağı Ceyar (gel buraya muharrem), yaramaz kız Lusi (Canan),…

CHP TECAVÜZCÜLERE SAHİP ÇIKTI, TECAVÜZ MAĞDURU KADINLARA “YOLLU” DENDİ

Basında her detayı yer alan “tecavüzler” konusunda sessizliğe bürünen CHP’nin başındaki zat ve olayların yaşandığı İstanbul’un İl Başkanı Canan’ın tavırları en az “tecavüz” olayları kadar iğrenç…

Bu ahlaksız, alçak saldırılar karşısında “dut yemiş bülbüle” dönüşüveren Canan; skandalı duyuran eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş’ı linç etmekte ise bir saniye bile tereddüt etmedi.

Partili kadınlara tecavüz edilmesine sessiz kalan CHP’nin, bu arada Meclis’te topluca “Tecavüzcü sensin” diye devlete saldırdığını da hatırlatayım!

Partisindeki tecavüzcüler hakkında tek bir eleştiride bulunmayan Kılıçdaroğlu, yine partisindeki kadınlara “kendinizi savunun” diyerek suçu kadınlara yıkıverdi…

“Kadınların tecavüze zemin hazırladığını” ima eden bu ahlaksız çağrının üstüne CHP yandaşı Can Ataklı da, “Tecavüze uğrayan kadınlar ‘yollu’ olabilir” demez mi?

Kamuoyundaki eleştiri ve tepkilerin CHP’de hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini biliyorum. Benim merak ettiğim “Tecavüzcülük” okunu kim CHP amblemine çakacak? Kemal mi, Canan mı?

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ramazan Yaşar
10-12-20
E mail: dirilispostası.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
CHP'NİN 7. OKU: TECAVÜZCÜLÜK
Online Kişi: 22
Bu Gün: 134 || Bu Ay: 9.357 || Toplam Ziyaretçi: 2.201.022 || Toplam Tıklanma: 51.941.488