ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / DARBE İZLERİ
Okunma Sayısı: 426
Yazar: Ali Erkan Kavaklı
Localara dayanıp darbeciliğe soyunanlar idam edilmeli

Localara dayanıp darbeciliğe soyunanlar idam edilmeliDarbeci amirallere sivil toplum ve iktidar partileri çok iyi tepki verdi.

Anladılar mı?

Darbeci Türker Ertürk’ün Lions Kulübü önünde konuşma yaparken çekilmiş resmi, medyaya yansıdı. Bu resim, darbe ocağını gösterir.

Darbe bezirgânı Ertürk diyor ki:

“Erdoğan’ı seçimle indiremezsek Türk halkını da hizaya getirecek uluslararası girişimler yapılacak.”

Lions aşığı darbeci, halkımızı ABD ile tehdit ediyor.

Türkiye’yi hizaya getireceği sanılan, darbe patronu başka güç var mı?

Konuşmayı videodan dinlediğim zaman tüylerim diken diken oldu.

Millet bu adamları askeri okullarımızda okuttu, rütbe taktı, maaş verdi, donanmayı emirlerine tahsis etti, ömür boyu maaş aldılar, emekli olmuşlar, utanmadan “Türk halkını hizaya getirecek uluslararası girişimcilerin” sözcülüğünü yapıyorlar.

Besle kargayı oysun gözünü!

Nankörlük buna denir.

1977 yılında Ankara-Polatlı’da yedek subaydım. Haftalık izne çıkarken bölük komutanı yüzbaşı, bize ciddi tembihlerde bulundu:

“Sakın parti, dernek, kulüplere üye olmayın!”

Yedek subay ne ki en fazla görev süresi kadar askerlik yapar, sonra sivil hayata döner. Sivil hayatta parti, dernek, sendika, vakıf gibi sivil toplum örgütlerine üye olmak serbest hatta istenen bir şey. Demokrasilerde partiler ve sivil toplum örgütleri, sistemin vazgeçilmez unsurları.

Koca generaller neden kökü dışarıda Lions, Rötaryan, Büyük Loca gibi mason kulüplerine üye olur!?

Kökü İngiltere, Amerika, Fransa gibi emperyalist ülkelerde olan mason locaları bu memlekette çok dolap çevirdi, darbe organize etti, çok ocak söndürdü. Sultan Abdülaziz, Adnan Menderes, Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu öldürüldüler.

1876 yılında Sultan Abdülaziz Han’a darbe yapan Sadrazam Mithat Paşa, Serasker Hüseyin Avni Paşa mason idiler. Askeri Şura Üyesi Mareşal Redif Paşa, Harbiye ve Askeri Mektepler Bakanı Mirliva (Tümgeneral) Süleyman Hüsnü Paşa, Bahriye Nazırı Ahmet Paşa, Bahriye Mirlivası Arif Paşa, Mütercim Rüştü Paşa darbe komitesi oluşturdular. Mason Şeyhülislam Hayrullah Efendi onlara katıldı. Abdülaziz’i tahttan indirip katlettiler. Yerine 33. derece Mason 5. Murat getirildi.

Darbeyi İngiliz büyükelçisi Sir Henry Elliot organize etti.

Sultan Abdülaziz, Avrupalıların ve iç muhalefetin baskıları ile onu 1872 yılında sadrazamlığa getirmişti. (Üst Akıl, Murat Akan, Hayat yayınları, s.57)

1909’da Sultan Abdülhamit Han’ı mason localarından organize olan İttihat ve Terakkiciler tahttan indirdi. İttihatçıların başı Talat ve Cemal Paşalar masondu. İttihatçılar, Makedonya Mason Locası üzerinden organize oldular, Selanik’teki 3. Ordu subaylarını locaya üye yaptılar. Darbeyle 2. Abdülhamit Han’ı indirdiler, 9 senede Osmanlı Devleti’ni mahvettiler.

1960 darbesini yapan 38 albay, ABD’de özel harp eğitimi almıştı.

1980 darbesi Pentagon organizesiydi. Dönemin başkanı Carter’e, “Bizim oğlanlar başardı” şeklinde haber verdiler.

1971, 1997 darbeleri de CIA patentli.

15 Temmuz darbesini organize eden örgütün birinci adamı F. Gülen, Pensilvanya’da CIA çiftliğinde yaşıyor, mason locası üyesi.

15 Temmuz’da asil milletimiz abdestini aldı, şehit olmayı göze alarak sokaklara ve meydanlara aktı, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletimiz darbecilerle ölümüne savaştı, 251 şehit verdik, 2193 kahramanımız gazi oldu; milyonlar gözüne uykuyu haram etti ve sabaha kadar sokaklarda darbeci kovaladı.

Al bayrağı taşıyanlar, ordumuzun tanklarını gasp edenleri kovaladı; ezan sesleri uçak seslerini bastırdı. Kahraman milletimiz, darbecilere külahlarını ters giydirdi, içeri tıktı, 140 yıldır oynanan mason locası ve CIA oyunlarını bozdu.

“15 Temmuz DİRİLİŞ DESTANI”nı yazdı.

Gerekirse yeniden diriliş destanı yazarız, loca tasmalı CIA finolarının boyunun ölçüsünü alırız.

Hürriyeti için ölümü göze alanları, ne ile tehdit ediyor bu loca uşakları?

Locadan örgütlenip sırtını CIA’ye dayayan, haddini bilmez emekliler güruhu, milletimizin seçtiği iktidara parmak sallıyor.

Bunların rütbeleri sökülmeli, maaşları kesilmeli, lojmanlardan çıkarmalı, orduevleri kapatılmalı, bir araya geldikleri mahfillerin kapısına kilit vurulmalı.

Darbeciler, teröristler, uyuşturucu tacirleri, çocuk tecavüzcüleri, katiller için idam cezası gelmeli. Milletin iradesine kastedenlere kefen biçmeli.

Beyin Vitamini: Milletimizin 15 Temmuz gecesi yazdığı destanı anlatan 15 Temmuz’da Tankları Vuran Ebabiller, 15 Temmuz Diriliş Destanı isimli kitaplarımı tavsiye ederim.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ali Erkan Kavaklı
08-04-21
E mail: yeniakit.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
Localara dayanıp darbeciliğe soyunanlar idam edilmeli
Online Kişi: 25
Bu Gün: 349 || Bu Ay: 7.703 || Toplam Ziyaretçi: 2.218.310 || Toplam Tıklanma: 52.147.262