ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : DÜNYADA NELER OLUYOR / İSLÂM ÂLEMİ
Okunma Sayısı: 439
Yazar: Ramazan Yaşar
EMPERYALİSTLERİ KOVDULAR, TÜRKİYE'Yİ İSTİYORLAR

EMPERYALİSTLERİ KOVDULAR, TÜRKİYE'Yİ İSTİYORLARAfganistan’da geçiş sürecini yöneten üçlü komite üyesi Gulbeddin Hikmetyar:Türkiye Afganistan’da en iyi rolü oynayabilir, oynamalıdır. Afganistan halkı da ülkenin kalkınmasında, özgür şekilde ayakta durmasında Türkiye’nin desteğini istiyor…”

Taliban Sözcüsü Zabihullah Mücahid: “Kabil Havalimanı’nın lojistik ve teknik ihtiyaçları konusunda Türkiye ile görüştük. Güvenlik sorunu olmayacağı konusunda güvence verdik. Türk halkı ve devleti bizim dostumuzdur.”

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki: “Kabil Havalimanı’nın işler ve açık halde kalması konusunda Türkiye ve Katar ile çalışıyoruz…”

Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik: “Bize yardım etmeniz gerekiyor Sayın Erdoğan. Ben gerçekten size çok güveniyorum. Batı’dan gelenlere değil.”

DÜNYA GÜNDEMİ AFGANİSTAN, ÇÖZÜMÜN MERKEZİ TÜRKİYE

Yukarıda aktardığım sözler dünyanın sıcak gündeminin etrafında döndüğü Afganistan ve diğer sorunlu bölgelerin yöneticilerine ait.

Afganistan’da büyük bir sorunun varlığı konusunda herkes hem fikir. Hem fikir oldukları bir konu daha var; çözümün merkezi de Türkiye.

İslam coğrafyasında, Türkiyesiz bir çözüm bulmak atık mümkün değildir. Çatışan her iki tarafın aktörleri de Türkiye’nin gücünü kabul ediyor ve çözümün Türkiyesiz olmayacağı konusunda mutabıklar!

Türkiye bu günlere kolay gelmedi…

Güçlü lider Erdoğan’ın dik duruşu, milletin ona güvenip verdiği destekle bugünkü güçlü ve güvenilir Türkiye inşa edildi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını Allah’ın izniyle hiç kimse engelleyemeyecek. Takından topuna, füzesinden radarına, bombasından tüfeğine nice sanayi ürününde dünyadaki muadillerinden daha iyisini üretebilen bir ülke haline geldik…” derken güçlü Türkiye’ye dikkat çekiyor…

TARİHİMİZ VE COĞRAFYAMIZ “GÜÇLÜ” TÜRKİYE’Yİ ÇAĞIRIYOR

Coğrafyamızdaki ülkelerin temsilcileri tek tek Türkiye’ye geliyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşüp ikili anlaşmalara imzalar atılıyor.

Türkiye’yi yanında görmek istiyorlar. Oysa eskiden ABD ve Rusya’ya giderlerdi!

Azerbaycan, Katar, Libya, Suriye, Irak, Sudan, Filistin, Afganistan devlet ve halkları dört gözle Türkiye’nin topraklarına huzur ve barış getirmesini bekliyorlar…

Emperyalistlerin kan gölüne çevirdiği bu topraklara huzur ve barış götürmek için güçlü bir silah gücünüz, güçlü bir lideriniz ve onların arkasında duran bir millet olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın; “Ülkemizin huzuruna, milletimizin birliğine, devletimizin gücüne ve itibarına saldırılmasının sebebi Türkiye’nin tekrar oyun dışına itme hesabıdır” sözleri Türkiye’nin neden hedef alındığını açıkça ifade ediyor!

Bizi oyun dışına itmek istiyorlar. Çünkü İslam coğrafyasını o vampirlerden kurtaracak tek ülkenin Türkiye olduğunu biliyorlar.

ABD, Almanya, Fransa, Rusya ile diğer Batılı devletler, FETÖ ve PKK/YPG gibi terör örgütlerini niye besliyor zannediyorsunuz?

Ancak korkunun ecele faydası yok. Türkiye emperyalist ülkeleri de maşalarını birer birer yenecek!

Temeli Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dualarla atılan “Ay Yıldız Kompleksinden” hem Türkiye’yi hem de İslam coğrafyasını emperyalist ülkelerden kurtaracak plan ve stratejiler geliştirileceğini hep birlikte göreceğiz…

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ramazan Yaşar
03-09-21
E mail: dirilispostasi.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
EMPERYALİSTLERİ KOVDULAR, TÜRKİYE'Yİ İSTİYORLAR
Online Kişi: 20
Bu Gün: 396 || Bu Ay: 9.000 || Toplam Ziyaretçi: 2.200.451 || Toplam Tıklanma: 51.933.818