Doğruluş.com ziyaretci defteri

 

  Yusuf Yıldırım

  25 Ekim 2009, Pazar

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

selamünaleyküm

CEVAP: Ve aleykümüsselâm...

 
    yusuf1974mavi@hotmail.com        
 

 

  ÖMER FARUK CERAN

  25 Ekim 2009, Pazar

 

  Ziyaretçi Mesajı
 



S.A ANTALYA'DAN MATEMATİK ÖĞRRETMENİ ÖMER FARUK CERAN....

TIKLAMAYA VE PAHA BİÇİLEMEZ VAKTİMİZİ HARCAMAYA DEĞER ENDER SİTELERDEN BİRİNE EMEK VERİP BİZLERE SUNDUĞUNUZ İÇİN ÖNCELİKLE SİZLERE, DAHA SONRA DA BENİ BU EMSALİ ENDER RASTLANIR, DEĞİL CÜMLELERİ HER KELİMESİ DAHİ İNCE ELEKTEN GEÇİRİLEREK İNŞAA EDİLEN SİTEYİ BULMAMDA VESİLE OLAN DEĞERLİ BÜYÜĞÜM S. BÜYÜKBAŞ'A TEŞEKKÜRLERİMİ İLETMEK İSTERİM....

BİR GÖNÜL DOSTUNUZ OLARAK HER DAİM SİZLERLE OLMAKTAN VE DE BU DEĞERLİ BİLGİLERİ ÇEVREMDEKİ HERKESE İLETMEKTEN KIVANÇ DUYARIM...

EMEĞİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK....



CEVAP: Muhterem Hocam,

Öğretmenlerimizin alâkası bizi bir başka mes'ut ediyor. Çünkü bir öğretmene ulaşmak belki yüz talebeye ulaşmaktır. Sizin gibi öğretmenler ne kadar, ne kadar az... Ahlâklı bir nesil ancak ahlâklı öğretmen elinden çıkabilir. Kılavuzu karga olanın... diye bir söz var. Yeni nesillerin -dolayısıyla milletimizin çektiği- kılavuz derdidir. İnançlı öğretmenlerimizin çoğalması geleceğimiz için elzem.

Bir matematik öğretmeninin bizimki gibi fikrî-edebî yönü ağır basan bir siteye bu kadar alâka göstermesi bizim için ayrı bir hayret ve sevinç vesilesi oldu. Maalesef birçok matematik ve fen öğretmeni kültür, fikir, edebiyatla bağını kesmiş. Bunu bir branş meselesi olarak görüyorlar: "Ben matematikçiyim, edebiyatçı değil..." Olur mu? Kültür, fikir, dil-edebiyat, tarih... bir milletin ortak değerleridir; herkes onlarla ilgilenecek, sohbetlerimizde hepimiz onlarla ilgili bahisler açacağız; açmalıyız. Sizi bu zâviyeden de tebrik ederiz.

Sitemiz hakkındaki sitayişkâr sözleriniz için teşekkür ederiz.

Selamlar, muhabbetler.
 
    matematikch@hotmail.com        
 

 

  Sinan Çelik

  24 Ekim 2009, Cumartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

TEŞEKKÜR EDERİM, DEĞERLİ SÖZLERİNİZ VE DUÂLARINIZ İÇİN. SİZLERLE MUHABBET ETMEK VE HOŞÇA ZAMAN GEÇİRMEK ÇOK GÜZEL. BİR SORU SORMAK İSTİYORUM. TÜRKİYEYİ NİYE BÖLMEK İSTİYORLAR? BU KONULAR HAKKINDA BENİ HABERDAR EDERSENİZ SEVİNİRİM. (ÜLKEMİZDEKİ HEDEFLERİ NELERDİR)



CEVAP: Sevgili kardeşimiz,

Bizimle muhabbet etmeyi sevdiğiniz için teşekkür ederiz.

Burası bir "sorulara cevaplar köşesi" değil ama yine de elimizdeki imkânı sunmak istedik. Sitemizin "TARİH" kategorisine geliniz, "DÜNDEN BU GÜNE" alt bölümüne giriniz; "BİZDEN NİÇİN RAHATSIZLAR" başlıklı Mehmed Niyazi'nin yazısını okuyunuz. Sorunuzun bir ölçüde cevabı var. Tabii bu sorunun cevabı bir köşe yazısıyla da halledilebilecek kadar basit değil; fazlasını kendiniz tahmin edersiniz veya başka eserler okuyarak sorunuzla alâkalı daha çok bilgi bulursunuz.

Selamlar, muhabbetler.
 
    sinan_gzps@hotmail.com        
 

 

  Sinan Çelik

  24 Ekim 2009, Cumartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM.
SİZLERE YANİ BU SİTEYİ YAPANLARA NASIL TEŞEKKÜR EDEBİLİRİM? ALLAH SİZLERİ VE SİZİN GİBİLERİNİ
HER YERDE MUVAFFAK EYLESİN.
BEN ANTALYA HACI-DUDU MEHMET GEBİZLİ LİSESİ 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM.YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARDAN ÇOK MEMNUN KALDIM VE ÇOK MESUT OLDUM. SİZLERİ ÇOK TAKTİR EDİYORUM.



CEVAP: Sevgili kardeşimiz,

Teşekküre değecek bir şey yapabiliyor muyuz, bilmiyoruz. Ama illa teşekkür edecekseniz, teşekkürünüz bizi daha sık ziyaret etmek olsun.

Duâlarınız ve güzel fikirleriniz için teşekkür ederiz.

Derslerinizde muvaffakiyetler dileriz.

Selam ve muhabbetler...
 
    sinan_gzps@hotmail.com        
 

 

  Mustafa Kandil

  24 Ekim 2009, Cumartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Ben Antalya Lisesinden Mustafa Kandil. Sitenizi çok beğendim. Burada bir özel yurtta kalıyorum; onların tavsiyesi ile sitenizi gördüm. Gerçekten çok muhteşem olmuş tebrikler...



CEVAP: Sevgili kardeşimiz,

Nihayet liseli gençlerimizle de müşerref olmaya başladık. Bu bizi olağanüstü mes'ut ediyor. Çünkü -başka mesajlara cevaplarımızda da söyledik- lise gençliği bizim hedef kitlemizin tam ortasında yer alıyor. Lise çağları çok mühim. Büyük bir medeniyet davası bu yaşlarda kalplere yerleşirse yerleşir, sonra olması çok zor.

Büyük ve güzel hedeflere birlikte yürüyelim.

Selam ve muhabbetler.
 
           
 

 

  Kerim Akkaya

  24 Ekim 2009, Cumartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Selamunaleykum. Bu siteyi manevi babamız olan S. Büyükbas hocam sayesinde öğrendim. Siteniz gercekten çok güzel. Her Türk gencinin mutlaka girmesi lazım. Şahsen ben çevremdeki herkese duyuracağım tesekkurler... göy.gençlik...



CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Sitemize alâkanız, güzel sözleriniz için teşekkürler.

Selamlar, muhabbetler.
 
           
 

 

  Mithat Akyuz

  24 Ekim 2009, Cumartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Değerli kardeşlerim, yaptığınız bu hizmetin devamını Allah'dan dileriz. Allah sizi bütün işlerinizde muvaffak kılsın. Siteniz çok güzel. HOLLANDA'daki bütün kardeşlerimize bu siteyi duyurmak için elimden geleni yapacagima emin olabilirsiniz. Tesekkür ederiz Allah'a emanet olun.



CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Hollanda nere, Türkiye nere... Ama kardeşlik mesafeleri eritiveriyor. Sizin gibi güzel insanlara kardeş kılındığımız için Allah'a şükrediyoruz. Duâlarınız için teşekkür ederiz; devamını dileriz.

Daima beraber olalım inşaallah.

Selam ve muhabbetler...
 
           
 

 

  Ali ARICAN

  24 Ekim 2009, Cumartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Kurnaz bir hayvan tüccarı, ineğini satmak için pazara götürmeden önce ahırdayken ineğin gözü önünde 2.000 lirayı sayıp cebine koyar. Pazarda ineğe 2.500 lira fiyat biçer. Fiyatı çok bulanlar "Bu inek 2.500 lira etmez." deyince tüccar yemin eder. "Vallahi de billahi de bu inek sabahtan 2.000 lirayı gördü." der.

Günümüzde "dışı seni, içi beni yakar" deyimine uygun değerinin çok çok altında kurumlar, kuruluşlar, insanlar o kadar fazla ki... Marka, reklam, şöhret, giyim, kuşam, makyaj gerisinde beş para etmezler halbuki. Tüccarın ineği misali 2.000 lirayı gördü ama nasıl gördü? Az önce saydığım vasıfsızlıklar sebebiyle maalesef Rabbimizin "oku" emrine uymayan bir millet haline geldik. Okuyan bir toplum değiliz, bakan bir toplumuz, gören de değiliz maalesef. Şayet görebilseydik gittiğimiz istikametin yanlış olduğunu görür, bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkar ilmin irfanın, imanın yücelmesi için çalışır, bu hizmeti gören kardeşlerimizden maddi ve manevi desteklerimizi esirgemezdik.
Milli Eğitim Bakanlığı' na bağlı bir okulda matematik öğretmeni olarak görev yapıyorum. Sitenizi muhterem hocam S. BÜYÜKBAŞ hocamın tavsiyesi üzerine tanıdım. Yaptığınız elzem çalışmalardan dolayı kutlar, başarılarınızın devamını temenni ederim.



CEVAP: Muhterem Hocamız,

Birçok değersiz şeyin nasıl bir gözboyamayla çok değerli gösterildiğini ne güzel anlatmışsınız. Fikirlerinize, sancılarınıza katılıyoruz. Okumuyoruz. Okuyanlarımız da ciddi, faydalı ve kaliteli eserleri okumuyor. Böylece biyolojik bir varlık hâline geliyoruz: Yiyen, içen, çoğalan... İnsan bu mu? Nerede onun aklı, fikri, kalbi?... Bize bizi bulduran bilgiye muhtacız. İşte bu site mütevazi olarak bu davanın peşinde.

Daima beraber olalım inşaallah.

Selam ve muhabbetler.
 
           
 

 
[««][«] 43.44.45.46.47. [»][»»]  [Toplam: 51 » 45. Sayfa]
Dün : 6     |     Bugün : 8     |     Online Ziyaretçi : 1     |     Toplam Ziyaretçi : 65364     |     Onay Bekleyen : 1     |     Toplam Mesaj : 404