Doğruluş.com ziyaretci defteri

 

  Yağmur Bulut

  20 Ekim 2009, Salı

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Merhaba Doğruluş ailesi. Ben Kars'tan Kafkas Üniversitesinden Yağmur. Daha dün E. Şimşek arkadaşim tavsiye etti sitenizi. Gerçekten çok güzel. İçinde insana yön veren bilgiler var... Şöyle bi bakayım derken saatler gecmiş... Emekleriniz boşa gıtmesin. İyi günler...

KARS



CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Nihayet okullulara ulaşabildik. Bu mesajlar bizim için can suyu vasfında. Güzel fikirleriniz için teşekkür ederiz. Okul hayatınızda muvaffakiyetler dileriz.

Daha sık beraber olalım inşaallah.

Selam ve muhabbetler.
 
           
 

 

  Mustafa Yılmaz

  20 Ekim 2009, Salı

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Siteniz çok güzel. Ercan Şimşek adlı arkdaşımın tavsiyesi üzerine girdim. Gençlere yönelik çok güzel bir site.



CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Sitemize gözünüzün değmesi bile bize saadet verir. Mesajınız için teşekkür ederiz.

Daha sık beraber olalım.

Selamlar...
 
           
 

 

  Rüveyda Ertas

  19 Ekim 2009, Pazartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Selamlar...

Ben Rüveyda Ertaş. Kafkas Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı'nda okuyorum... Sitenizi bana sitenizin müptelası olan arkadaşım Ercan Şimşek tavsiye etti. Aslında ben cemaat ve bunlar gibi oluşumların yaptığı işleri pek sevmem ama burada, yani sitenizde gerçekten güzel ve mantığa yatkın şeyler var... Açtığınız bu site için size minettimi bildirmekten onur duyarım... Ellerinize sağlık, kolay gelsin...



CEVAP: Değerli kardeşimiz,

Önce Ercan'a bir daha teşekkür ederek söze girmemize müsaade ediniz. Ercan bizi hayrete düşürüyor. Çok sosyal bir şahsiyeti olduğu anlaşılıyor.

Mesajınız bir hanımefendiden aldığımız ilk mesaj. Bu yüzden bizim için kıymeti çok büyük. Hem bizi okuduğunuz, hem de o kadar işiniz arasında zahmet edip bir de mesaj yazdığınız teşekkür ederiz.

Her insana mânevî bir terbiye şarttır diye düşünüyoruz. Buna "gönül terbiyesi" de diyebiliriz. "Gönül terbiyesi"nden nasibi olmayanların dünyayı ne hâle getirdiğini hepimiz acıyla görüyoruz. Buna tâlip olanlar bir "el"den tutarak gönül terbiyesini alırlar. Ama o "el"i, seviyesiz âşıkların sevgililerinin isimlerini püskürtme boya ile dağa taşa yazdıkları gibi îlân edip durmanın bir mânâsı yok. O "yed-i beyzâ"nın nûru yüzümüzde ışıldasa yeterli. O ışıltıdan mahrum bir îlân boş teneke gürültüsü... Işıltı kalpten yüze vuruyorsa îlâna gerek yok; ne yapsanız, ne söyleseniz o ışıltıyı yansıtırsınız. Biz o "el"den kalplere, kalplerden yüzlere ulaşan ışıltıyla herkesi kucaklamak istiyoruz. Kucağımızı inancımızın müsaadesi nispetinde geniş tutacağız. Sitemizi bu zaviyeden bakarak hazırlamaya çalışıyoruz. Evet, bizim elimizden tutan bir "el" de olabilir (Yanlış anlamalara meydan vermemek için hemen belirtelim: Bir "el"in elimizi tutması, Doğruluş olarak değil, şahsen ve mânendir); ama bu site öyle geniş ufuklu olmalı ki, herkes rahatlıkla girebilsin, istifade ederek çıksın. İşte, gördüğünüz gibi bu mümkün olabiliyor.

Sitemizde "güzel ve mantığa yatkın şeyler" bulmanız bizi mutlu etti.

Beraberliğimiz devam ederse seviniriz.

Selamlar...
 
           
 

 

  Talha Akgün

  19 Ekim 2009, Pazartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Merhabalar,

Sitenizi E. Şimşek arkadaşımdan öğrendim. İlk girdiğim günden beridir bildiklerimi yutup bilmediklerime hayret ettim. Bizlere böyle bir nimeti sunduğunuz için minnettarım. Hizmetlerimizin büyümesini ve hızlanmasını Cenâb-ı Hakk'a sığınarak diliyorum.

Hayırlı çalışmalar diliyorum



CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Bu Ercan ne hızlıymış böyle... Allah şevkini, ilmini, mâneviyâtını artırsın...

Ne kadar samîmîsiniz... "Bilmediklerime hayret ettim." sözünü yürekten sarf etmek her babayiğidin harcı değildir. Hayrete şâyandır ki, ilimde en ileri gidenler de "bilmediğini rahatlıkla ikrâr edebilenler"dir.

Duâlarınız sırtımızı dayadığımız duvardır.

Daha sık buluşalım inşaallah.

Selam ve muhabbetler...
 
           
 

 

  Emrah Özcan

  19 Ekim 2009, Pazartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Cümleten selâmünaleyküm;

Sitenizden Ercan Şimşek arkadaşımın tavsiyesiyle haberdar oldum. Gördüğüm kadarıyla faydalı yazılar var. Allah (C.C.) sitenizi daha da geliştirsin, daha çok kişiye ulaşması ve herkese faydalı olmasını nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı günler...



CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Size tavsiye eden Ercan kardeşimizden Allah râzı olsun. Böyle böyle halkamız genişleyecek. Duânız ve dilekleriniz için teşekkür ederiz.

Daha sık beraber olalım inşaallah.

Selam ve muhabbetler...
 
        emrahozcan4@gmail.com    
 

 

  ERCAN ŞİMŞEK

  19 Ekim 2009, Pazartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

SELÂMÜNALEYKÜM TÜM DOĞRULUŞ MENSUPLARI...

Türkiye'nin uzak doğusu Kars'tan selamlar.

Ben Ercan Şimşek... Kars Kafkas Üniversitesinde İngilizce Öğretmenliğinde okuyorum. İngilizce bölümü öğrenci başkanıyım. Aynı zamanda kaldığım Serhat Öğrenci Yurdu'nda öğrenci başkanıyım. Sitenizi Sevban Büyükbaş Abimizden öğrendim; o tavsiye etti. Siteniz gerçekten çok güzel. Hayran olmamak elde değil.

Özellikle konular üzerindeki hakimiyetiniz çok etkileyici. Her cümlede ayrı bir mânâ var. İnsan merak ediyor acaba sonrasında ne var diye. Ben birçok siteye, forma üyeyim; ama bu gerçekten çok farklı. insanın okudukça ufku genişliyor . Uzun zamandır takip ediyorum. Siteniz sayesinde konuşmalarım bile değişti. Sınıfta dahi tartışma konularına ben yön veriyorum. Buradan okuduğum ve öğrendiğim sözleri hem yurttaki hem okuldaki arkadaşlarımla paylaşıyorum. Bazen "Sen bu sözleri, bu güzel cümleleri nerden buluyorsun?" diye arkadaşlarım takılıyor....Erasmus programı ile Slovakya'ya gittim bir dönem, orada İngilizce eğitim aldım. Oradayken dahi yazılarınızı takip ettim....Böyle bir hizmeti yürüttüğünüz için sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı ve memnun olsun...

Hoşça kalın.
ERCAN ŞİMŞEK, KARS



CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Nami kardeşimize söylediğimiz gibi talebe mesajları bize ilâç gibi geliyor. Çünkü bizim asıl hedef kitlemiz ilköğretimden üniversiteye talebelerimiz. Derdimiz onların din, dil, tarih ve medeniyet şuuru ile yetişmelerine karınca kararınca destek olmak.

Sitemiz hakkındaki güzel sözleriniz bize kuvvet verdi. Hele hele konuşmalarınızın bile sitemiz sayesinde daha da güzelleştiğini öğrenmenin saadeti anlatılmaz. Sınıfta tartışmalara yön vermeniz de bizi çok sevindirdi. İşte bu... Çocuklarımıza okulda verilemeyenleri de vermek sitemizin mühim gayelerinden.

Bir şeyin bütün Türkiye'ye yayıldığını anlatmak için "Edirne'den Kars'a..." tabiri kullanılır. Kars tamamdır. Şimdi Edirne ayağından ses bekliyoruz. Onun da gelmesi yakındır inşaallah... Sitemiz iyi gidiyor çok şükür...

Daha sık buluşalım, olur mu?

Selam ve muhabbetler...
 
           
 

 

  Bilal Dönmez

  19 Ekim 2009, Pazartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Siteniz hayırlı olsun. Gayet faydalı ve işe yarar bilgilerle dolu. Sitenizden memnun kaldım; arkadaşlarıma da tavsiyede bulunacağım. Başarılarınızın devamı dileğiyle. ALLAH'A EMÂNET OLUN.



CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Kısacık mesajınız ve dualarınız gönlünüzün güzelliğini göstermeye yetiyor. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.

Daha sık buluşuruz inşaallah.

Selâm ve muhabbetler.
 
           
 

 

  NAMİ ERDOĞAN

  19 Ekim 2009, Pazartesi

 

  Ziyaretçi Mesajı
 

Ben Adnan Menderes Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Halk Edebiyatı alanında yüksek lisans yapmaktayım.

Sitenizi hayatımın mihenk taşlarından biri olan çok kıymetli araştırmacı yazar ve bilge insan Sayın S. K. Beyefendi aracılığıyla inceleme fırsatı buldum.

Ateşten kızaran gülün, sıcaktan çatlayan toprağın nasıl suya ihtiyacı varsa, su onlar için hayat kaynağıysa bu tür çalışmalar benliğini unutmak üzere olan, kendini arayan maddî doyuma ulaşıp mânevî boşluk içerisinde olan gençliğe rehberlik edecek ve geleceğe yön verecek çok kıymetli bir hazinedir.

Bu ülkede inananların da en az inanmayanlar kadar cesur olduğunu, bu değerli hizmetleriyle gösteren cesur yürekleri tebrik eder çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim.



CEVAP: Muhterem kardeşimiz,

Bu talebe mesajları bizim canımıza can katıyor. Çünkü varlık sebebimiz onlar; sizsiniz. S. K. Bey bizim de çok yakın dostumuz. Sizin gibi gençlerin ona duyduğu hürmet yeni neslin yetişmesinde heyecanını ve emeklerini gösteriyor. Allah kendinden râzı olsun.

Gençliğin benliğini unutmak üzere olduğu ifadeniz ne kadar doğru; mânevî boşluk da hâkezâ... İşte bu site bu boşluğu doldurmak için var. Gençlerimize insanlık tarihinin en büyük ve temiz medeniyetinin çocukları olduğunu hatırlatmak; unutturmamak için varız.

"Cesur yürekler" tabiri hoşumuza gider de abartılacak kadar bir cesaretimiz olmadığını da teslim ederiz. Sadece bir vazife yapmaya çalışıyoruz, o kadar... Yine de teşekkür ederiz.

Yazı çalışmalarınız varsa -ki olmalı- bize gönderiniz; değerlendirelim.

Daha sık buluşalım lûtfen.

Selamlar, muhabbetler...
 
           
 

 
[««][«] 46.47.48.49.50. [»][»»]  [Toplam: 51 » 48. Sayfa]
Dün : 5     |     Bugün : 1     |     Online Ziyaretçi : 1     |     Toplam Ziyaretçi : 65270     |     Onay Bekleyen : 1     |     Toplam Mesaj : 404