
| Kategori : / SANAT | Okunma Says: 2756 |
Yakn zamanda hem teyzesini hem de yakn arkada Murat Çetintürk'ü kaybeden Teoman, bir mektup yazarak "Onlarla geçiremediim vakitlere üzülüyorum ve bundan sonra sevdiim insanlarla daha fazla birlikte olmak istiyorum" dedi.
Hürriyet'in haberine göre; Rock müziin önde gelen isimlerinden Teoman'ninternetsitesinde müzii braktn açklamas, müzik dünyasnda bomba etkisi yapt. Teoman'n müzii neden brakt hakknda özellikle sosyal paylam sitelerinde çeitli görüler ortaya atld. Bunun üzerine bir mektup yazan rock'ç, teyzesi ve yakn arkada Murat Çetintürk'ün ölümlerinin kendisini çok etkilediini ve artk sevdikleriyle daha fazla zaman geçirmeye karar verdiini açklad:
BEN RAHAT BIRAKIN
"Çok ksa bir zaman içinde, çok sevdiim iki insan kaybettim. Ve bu aclar halledemeyince, her zamanki formülümle müzie sndm. Artk zor geliyor. leride daha da zor gelecek. Onlarla geçiremediim vakitlere üzülüyorum. Ve bundan sonra sevdiim insanlarla daha fazla birlikte olmak istiyorum. arklarm yazdm, oradalar. Dinlenilirlerse, sevilirlerse, yaarlarsa çok mutlu olacam. Ama sadece alkanlk nedeniyle, konserler verebilmek, oyunda kalabilmek adna savamayacam, üstümü bam kirletmeyeceim. Ortalk çok çamurlu. Olay bu kadar aslnda. Önümde iki tane konserim var. 3 Eylül'de son konserimi veriyorum. Ondan sonra da kendimiemekliediyorum. Yapmadm, içimde kalan eyleri yapacam." Teoman, mektubunu "Biraz rahat braklrsam, çok mutlu olacam" notuyla bitirdi.
Yazar: |
09-08-11 |
||
| E mail: bugun.com.tr | Tweet | ||