HALEB'E DÖNÜŞ

Halep, 12 Aralık 2016'da Rus ve İran destekli Esed ordusu tarafından düşürülmüştü. Üzüntümüz hadsizdi. 30 Kasım 2024'te geri alındı.

ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
"Her kim selefin bilmediği bir amel icad ederse, Peygamber'in risalete ihanet ettiğini iddia etmiş olur. Çünkü din tamamlanmıştır (Maide, 3) O gün din olmayan şey bugün de din değildir."
İmam Mâlik
Kategori : / ÎMAN VE İSLÂM
Okunma Sayısı: 3147
Yazar: M. Şevket Eygi
İSLÂMÎ REJİMDEN HAZETMEYEN İSLÂMCILAR

TÜRKİYE'ye İslamî bir rejim gelir, Kur'an ve Sünnet prensipleri hayata uygulanırsa ne olur?

İslam'a karşı olan dinsizleri bir kenara bırakalım, Müslümanların durumu ne olur?

Bir kısım temiz Müslümanlar memnun olur, yeni düzene uymaya çalışır.

Peki, bugünkü bozuk düzenin kirli, kara, necis, haram rantlarını yemeye alışmış birtakım sahte İslamcılar ne yapar?

İslam dini haram kazançlara, ribaya, rüşvete, hortumlamaya izin vermiyor... Ne yapacak bizimkiler?.. Hoşafın yağı kesilecek. Onlar böyle bir şeye razı olurlar mı?

Peki İslamî bir rejim gelirse tatlı su Müslümanları ne yapacak?

Doğru dürüst namaz yok, camiye gidip cemaate katılmak yok... Onlar ne yapacak?

Şu düttürü tesettürlüler ne yapar?

Lüks ve israf içinde bin bir türlü sefahat sergileyenler ne yapacak?

İslamî bir rejim din ve mukaddesat sömürüsüne asla izin vermez.

Kur'ana ve Sünnete dayalı bir rejimde cemaat, hizip, grup militanlığı ve holiganlığı yapmak yasak olacak, bizim şu mâlum ve mâhut militanlar ve holiganlar açıkta kalacaktır.

Adamlar eskiden naylon mücahitmiş, sonra bukalemun gibi kılık değiştirip müteahhit ve iş adamı olmuş ve malı götürmüşler. İslamî rejim onların çanlarına ot tıkayacaktır.

Herif çürük çarık bina yapmış, bina 5 şiddetindeki bir zelzelede yıkılmış, enkazı altında nice vatandaş can vermiş. İslamî rejim böyle müteahhitleri hemen âdil şekilde muhakeme eder, idam cezası verir ve asar. Sadece onu asmakla kalmaz, o binaya ruhsat verenin de canına okur.

İslamî rejimde nereden buldun kanunu olur.

İslamî rejimde hırsızlık yapanın işi bitiktir.

İslamî rejimde kısas vardır. Cana can...

İslamî rejimde, bugünkü bazı İslamcıların alışageldikleri kötülükler yasaklanacaktır.

İslamî rejim, Şeriata aykırı zekat toplanmasına ve sarf edilmesine izin vermeyecektir.

Nice tatlı su Müslümanı, nice naylon İslamcı İslamî rejimin prensiplerine, emir ve yasaklarına dayanamaz.

Onlar bol bol İslamî rejim edebiyatı yaparlar ama İslamî bir rejim kurulması işlerine gelmez.

Bozuk düzen ve sistem devam etsin, onlar edebiyatlarını yapsın, düzenin haram rantlarını devşirsin... Daha fazlasını istemezler.

Hoşafın yağı meselesi...

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: M. Şevket Eygi
25-11-11
E mail: milligazete.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
İSLÂMÎ REJİMDEN HAZETMEYEN İSLÂMCILAR
Online Kişi: 32
Bu Gün: 383 || Bu Ay: 6.362 || Toplam Ziyaretçi: 2.929.698 || Toplam Tıklanma: 58.630.607