ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / ÇARPIK VAZİYETLER
Okunma Sayısı: 2734
Yazar: Meryem Aybike Sinan
CİNSEL TARİH SİZİN OLSUN PELİN!

Bu ülkede son zamanlarda kıymeti babasından, dayısından ya da bilmem kiminden menkul bir takım sözde tarihçiler, yazarcıklar türedi. Meydan onlardan geçilmiyor!

Tarihi geçmişe, padişahlara, bu büyük milletin soyuna sopuna gücü yeten giydiriyor, sözü biten saldırıyor!

Fikir ve tefekkürde tam bir fetret devrini yaşıyoruz!

Ülke bir baştan bir başa bir “maskeli balo” geçidini andırıyor!

Birdenbire irili ufaklı kanal ve kanalcıklarda tarih adına, kültür ve medeniyet adına uzak veya yakın geçmişte kuyruk acısı olan birtakım tipler “fırsat bu fırsat” deyip bütün bir geçmişi kirletme ve karalama yarışındalar sanki!

Bu ülke bütün tarihi geçmişiyle lokal anlamda talihsiz olayları saymazsak hiçbir ırk, hiçbir din ve mezhep gözetmeden herkesi kucaklamış, sarmış, sarmalamış ve bağrına basmıştır. Altı yüz süren Osmanlı imparatorluğu ayakta durmayı bu büyük, yüksek, kültür ve medeniyet anlayışı ve algısına borçludur.

Lakin bu sözde Tarihçi geçinenler bunu nedense konuşmazlar! Sadece sadaka taşlarını konuşsalar bile bu büyük milletin sosyo kültürel genetiğini bütün yalınlığıyla anlatmış olurlar ancak anlatmazlar. Anlatamazlar!

Neden? Çünkü işlerine gelmez, çünkü onlar tarihin hep yaralayan, kötü iz bırakmış, bugünün şartlarında hoş karşılanmayacak taraflarını aramaya, belden aşağı hikâyeler bulmaya gayret ederler.  Çünkü onların derdi başka.

Birkaç gün önce Pelin Batu, Fatih Sultan Mehmet hakkında bir tartışma programında “Fatih hakkında gay olduğuna dair iddialar var” dedi. Program spikeri “nerde yazıyor” diye ısrar edince verdiği cevap enteresandı: “Bazı kaynaklarda yazıyor!”

Bayan Pelin, çağ açıp çağ kapatan, Peygamber Efendimiz tarafından müjdelenen büyük bir padişah için ortaya böyle iğrenç ötesi bir söylenti atarak saf dimağları zehirlerken o sözde var olan "bazı kaynakları” bir türlü zikredemiyor her ne hikmetse! Çünkü yok öyle kaynaklar!

Cehaletin böylesine artık pes diyorum!

Bu bayanı tarihçi diye meydanlara sürenlere, tartışma programlarına çağıranlara, onun bu yersiz ve iğrenç ötesi safsatalarını sağa sola fısıldama hakkı tanıyanlara bu millet günün birinde elbette hak edeceği cevabı verecektir!

Bu Bayana, tartışma programlarında çocuk gibi uyuyan, saçlarını taramaktan aciz olan Pelincik'e söylemek isterim ki;

-Ey kıymeti babasından menkul Pelincik,

Ortalıkta istediğin kadar Tarihçi unvanıyla gez, dolaş. Hangi bağa, dağa gidersen git,  hangi çeşmeden su içersen iç, nerde takılırsan takıl benim hiç ama hiç umurumda olmazsın! Zarar vermediğin sürece her türlü zırvanı bile hoş karşılarız. Ama bizim dünyamızın, bizim değerlerimizin üzerine böyle kara çalarsan kusura bakma karşılığını böyle ziyadesiyle alırsın! Sen sen ol, destursuz bağa girme!

O gerçekliği senin tarihçiliğin kadar olan “bazı kaynaklarını” al da git!

Mamafih bizim yüreğimizin Fatih'ine senin ufkun erişemez! Sen Üreğ/inin Fatih'ine takıl! Bizim yüreğimizin Fatih'inden uzak dur!  Muhtemelen iki Fatih'i birbirine karıştırdın sen uykulu uykulu!

-Ey Kıymeti soyadından menkul Pelincik, Fatih Sultan Mehmet Han'ı biz de iyi tanır, iyi biliriz, hatta onun o manevi şahsiyetini romanlaştıracak kadar biz de araştırdık, biz de okuduk, yazdık. Lakin o senin “ bazı kaynaklarına” bir türlü erişemedik her ne hikmetse!

Bu bazı kaynaklar her nedense kendini senin gibilere gösteriyor galiba!

Senin “o bazı kaynaklar” var ya o bazı kaynaklar, yıllar yılı bu milletin inandığı her ne varsa böyle senin üslubunca yaklaştı kirletti sonra yok etti! Biz bu ayakların sesini iyi biliriz Pelincik!

Şimdi terbiyem müsaade etse sana sorardım ki” Ey Pelincik, Fatih'in G.y olması” seni niye bu kadar ilgilendiriyor sahi? Padişahların tinselliğine değil de cinselliğine neden merak içindesin?

Anlat Pelincik, anlat…

Fatihleri mi karıştırsın sen, ne yaptın?

Senin Üreğinin Fatihi senin mahallende ırağa gitmene gerek yok… Al bütün cinsel tarih senin olsun, araştır, yaz, çiz, oyalan dur!

Bizim Yüreğimizin Fatih'i tarih sayfalarına adını şanla şerefle yazdırmış.

Senin “o bazı kaynakların” ne bilir, ne tanır bizim Fatih'imizi!

Bak Arif Nihat Asya duysaydı bu söylediklerini şöyle derdi muhtemelen, kulağına küpe olsun:

“Kızım sen de ne diye tarihle savaştasın

Fatih'in İstanbul'u Fethettiği yaştasın!”



Muhabbetle kalınız

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Meryem Aybike Sinan
16-02-13
E mail: haber7.com
 
 
Yorumlar: 1
ibrahim TUNCER
dua
Tarih : 18-02-13

ALLAH RAZI OLSUN MERYEM HANIMDAN. DEĞERLERİMİZE YAPILAN HİÇBİR SALDIRI CEVAPSIZ KALMAMALI. BUNU YAPAN YOK HÜKMÜNDE OLAN BİRİSİ OLSA BİLE.

 
CİNSEL TARİH SİZİN OLSUN PELİN!
Online Kişi: 17
Bu Gün: 19 || Bu Ay: 1.402 || Toplam Ziyaretçi: 2.227.838 || Toplam Tıklanma: 52.232.565