ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / ÇARPIK VAZİYETLER
Okunma Sayısı: 2120
Yazar:
ZIVANADAN ÇIKTILAR! SADECE EVDE DEĞİL SOKAKTA DA AŞK EYLEMİ

HDP’liler Başbakan Erdoğan’ın öğrenci evleriyle ilgili sözlerini protesto etme adına “erkek erkeğe”, “kadın kadına” aşka özgürlük için tünele iniyor…

PKK üyeliğinden mahkum olmuş bir isim olan Sebahat Tuncel’in eşbaşkanlığını yaptığı Halkların Demokratik Kongresi (HDK) İstanbul Meclisi, resmi twitter ve facebook hesabından açıklamalar yaparak, “Bu akşam 19.30'da tünelde erkek erkeğe, kadın kadına ve kadın erkeğe buluşuyoruz! Aşk sokakta!” dedi.

HDP’nin açıklaması şöyle:

“Sadece Evlerde Değil, Sokaklarda da Aşk!

Başbakan Şuursuzca Saldırıyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın suyu epey bir zamandır ısınmaya başladı. Yaklaşan yerel seçimler, arkasından gelen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri, başbakanın iktidarını korumak için kendi onay tabanının en muhafazakar kesimini memnun edecek uygulamalara yönlendirmektedir. Başbakan öğrenci evleri tartışmasıyla "kızlı-erkekli" evleri "mahalle baskısı" için hedef haline getirmekle kalmamış, işgüzar valilere yeni uygulama alanı, muhbir vatandaşlara da yeni iş imkanı sağlamıştır.

AKP'nin özel hayatımıza yönelik saldırılarına, faşizan ve despotik muhafazakar uygulamalarına karşı sokağa çıkıyoruz. Kadınlı-kadınlı, erkekli-erkekli, kadınlı-erkekli olarak 8-9 Kasım Cuma günü saat 19.30’da Tünel Meydanı’nda buluşuyoruz.”

HDP’nin kongresinde divanda eşcinsel şarkıcı Esmeray ile başörtülü yazar Hüda Kaya yan yana oturmuştu.

Haberin kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar:
09-11-13
E mail: habervaktim.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
ZIVANADAN ÇIKTILAR! SADECE EVDE DEĞİL SOKAKTA DA AŞK EYLEMİ
Online Kişi: 14
Bu Gün: 160 || Bu Ay: 2.060 || Toplam Ziyaretçi: 2.229.910 || Toplam Tıklanma: 52.252.019