ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 3501
Yazar: M. Şevket Eygi
ENTERESAN BİLGİLER ÇEŞİTLEMESİ

SÜNNÎ MÜSLÜMANLAR OLARAK BİZ NERDE YANLIŞ YAPTIK?Hepinizin Ellerinden Öpüyorum

Tevbe edenler, istiğfar edenler, dine dönenler, ihlasla İman ve Kur’an hizmetleri yapanlar, salah için çalışanlar, ibadet edenler, hayır hasenat yapanlar, âdil ve insaflı olanlar, hakkı ve sabrı tavsiye edenler, mâruf ile emr ve münkerden nehy edenler, zekat ve sadaka verenler, nefs-i emmâreleri ile büyük cihad yapanlar; hepinize selam ve hürmetlerimi takdim ediyorum, hepinizin ellerinden öpüyorum.

***

O Yahudi idi. Küçük çocuk iken babası ona Karay bir din hocası tutmuştu. Gece yatağına yatınca Şema Yisrael duasını okumadan önce uyumazdı.

Müslüman göründü. Okullarda namaz kılmak mecburî idi. O da kıldı.

Asıl ismi Şimon olan bir Yahudi terbiyeci tarafından yetiştirildi.

Bir tarihe, bir yere kadar oldukça dindar göründü. Eline fırsat geçince İslam’a ve Ümmet’e büyük darbeler vurdu.

***

Siz Portekiz’in Fatima denilen yerinde, 1912 yılında çoban kızı Lucie’nin anlattığı üç senaryoyu duydunuz mu? Henüz duymadı iseniz internete müracaat ederek biraz bilgi edininiz. Lucie’nin gördüklerinin yazılı metinleri Katolik kilisesinin elindedir, ilk ikisi gerçekleşmiştir, üçüncüsünü açıklamaya, duyurmaya cesaret edemiyorlar. Yakın gelecekte meydana gelecek korkunç, dehşetli, akıl almaz olaylardan bahsediliyormuş…

***

Siz Malachie kehanetlerini biliyor musunuz? Onu da internetteki ciddî kaynaklardan öğreniniz. Romanın, Papalığın sonu geliyor. Son Papa, ağlaya ağlaya yıkılmış, yakılmış Roma’dan, cesetlere basa basa kaçacakmış.

***

O bir Pakradunidir. Üst üste giyilmiş üç elbisesi vardır. En dışta İslam elbisesi… Onun altında Kripto Ermenilik…  En içte Gizli Yahudilik.

Bu bir sırdır, fazla konuşmaya gelmez.

***

Birinci ve ikinci dünya savaşları oldu da, üçüncüsü niçin olmasın?.. Olursa bu sonuncusu, ilk ikisinden çok daha öldürücü ve tahripkar olacaktır. Buna hazır mısınız?

***

Avrupa Birliği’nin dağılacağını, ABD’nin çöküp parçalanacağını, Rusya Federasyonu’nun dağılacağını tahmin edebiliyor musunuz?

***

Reformcular, bid’atçiler, Kemalist ilahiyatçılar, Mutezile mezhebine bağlı olanlar, İslam’ın içini boşaltmakla vazifeli bulunanlar, Fazlurrahmancılar inkar ediyor ama Mehdi zuhur, İsa Aleyhisselam nüzul edecektir. Bu zuhur ve nüzul esnasında Ortadoğu ve İslam dünyası allak bullak olacaktır. Ey otuz milyonluk İstanbul’un acımasız çarkları ve dişlileri arasına sıkışmışlar, o zaman ne yapacaksınız, ne yiyip içeceksiniz, nerelerde barınacaksınız?

***

Bunca azgınlık, ahlaksızlık, fısk fücur, isyan tuğyan tufanları içinde yaşayanlar ve kötülüklere kanıksayanlar, hattâ durumu iyi görenler. Bu gidiş hep böyle sürer mi sanıyorsunuz?

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: M. Şevket Eygi
10-01-16
E mail: gazetevahdet.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
ENTERESAN BİLGİLER ÇEŞİTLEMESİ
Online Kişi: 7
Bu Gün: 67 || Bu Ay: 2.626 || Toplam Ziyaretçi: 2.231.117 || Toplam Tıklanma: 52.261.161