ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / AKTÜALİTE
Okunma Sayısı: 4171
Yazar: Habervaktim özel
MEHMETÇİK KÂTİLLERİYLE HALAY ÇEKEN YAZAR KİM?

Hasan Cemal…Cengiz Çandar… EceTemelkuran… Nuray Mert… Ruşen Çakır… Ali Bayramoğlu… Cevat Öneş… Son dönemin PKK'ya af isteyen bazı sözde liberal aydınları, Hakkari Çukurca saldırısı üzerine sus pus durumda.

 

Son dönemin PKK'ya af isteyen bazı sözde liberal aydınları, Hakkari Çukurca saldırısı üzerine sus pus durumda. PKK'yı sempatik barış güvercini gibi gösteren, PKK terörü için Kürt isyanı kavramını oturtmaya çalışan, ‘Apo ev hapsine alınmalı, teröristlere af çıkartılmalı' diyen, teröristlerle yan yana poz veren bazı sözde liberal aydınların ağzını şimdi bıçak açmıyor.

Hasan Cemal'in Son Kitabı

PKK'ya ait Sarı, yeşil, kırmızı renklerden oluşan kapağıyla kitabında PKK'yı barış güvercini gösteren Hasan Cemal, bugün yapacağı imza törenini iptal etti. Cemal kitabında PKK Şehitliği'ni (!) ziyaret ederken ve Kandil'de halay çekerken çekilmiş fotoğraflarını yayınlamamıştı.

Kitabın Renkleri Sarı Kırmızı Yeşil



Hasan Cemal Mehmetçiklerin Katilleriyle Halay Çekerken



Hasan cemal PKK Şiddetini Kutsarken


Eski Mit Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş

Son dönemde kanal kanal dolaşan ve KCK'nın sözcülüğünü yapan eski MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş, 10 Ekim'de Vatan gazetesine verdiği röportajda Devleti PKK'yla yan yana getirip “İki Taraf da Birlikte Silah Bıraksın” demişti.


Ruşen Çakır: “PKK'NIN SİLAHLI MÜCADELESİNİN KATKISI OLMUŞTUR”

Yazılarında sürekli KCK operasyonlarını eleştiren Ruşen Çakır 17 Kasım 2010'da Brüksel'de yapılan Kürt Konferansı'nda şu skandal sözlere imza atmıştı:

“Bu sürece gelinmesinde PKK'nın silahlı mücadelesinin katkısı olmuştur, zararları da olmuştur. Silahlı mücadelenin kapalı birçok kapının açılmasını sağladı. Sivil itaatsizlik gibi barışçıl yöntemlerin öne çıkarılması ve silahların iptal edilmesi durumunda bu sürecin daha hızlı ilerleyebileceğini düşünüyorum.”
Çakır, son dönemde PKK'nın artık dinle barıştığını ve Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki Kür hareketine dönüştüğüne toplumu inandırmaya çalışıyor.

Cengiz Çandar: RAPORUN'DAKİ TÜM ÖNERİLERİ PKK'nın TEZLERİ

PKK'nın dağdan inişi için sözde bir rapor yazan Çandar'ın, tüm önerileri bugüne kadar BDP ve PKK'nın tezlerinden oluşuyordu.

İşte o öneriler:

PKK ile birlikte yaşanan süreç "Kürt İsyanı” olarak adlandırılması gerekir.
Yeni Anayasa'da Kürtlere yeni bir statü verilmelidir. Kendilerini yönetebilecekleri bir sistem kurulmalıdır
Öcalan PKK içinde tek adam konumundadır. Öcalan ikna edilmeden dağdaki PKK'lıların dağdan inmeye ikna edilmeleri mümkün değildir.

Öcalan 63 yaşında ve 12 yıldır tutukludur. Müzakerelerde Öcalan'a ev hapsi, tahliye gibi garantilerin verilmesi gerekir.

Çandar; 19 Temmuz'da yazdığı yazısında PKK'ya ve KCK'ya operasyonu savunanları “Yandaş korosu olarak” eleştirmişti: “Tayyip Erdoğan hükümeti, indirgemeci tahlillerle kafa karıştırmaktan öteye bir sonuç üretmeyen, pratik ve yararlı hiçbir öneri getirmeyen çeşitli renklerdeki “yandaş korosu”na kulaklarını tıkamalıdır.”

Nuray MERT

KCK operasyonlarını sürekli eleştiren, askeri operasyonlara karşı çıkan ve her fırsatta PKK'ya af isteyen Nuray Mert, BDP'nin mitinginde zafer işareti yapmıştı.

ECE TEMELKURAN: “HER KÜRT GERİLLA DOĞAR”

Gedikli KCK sempatizanlarından birisi de Ece Temelkuran, Şehitlere ölü diyen, KCK'nın yılmaz savunucularından bir diğeridir.

Katıldığı Nevruz kutlamalarında sonra “Buradan kaç Tahrir Çıkar” yazarak her fırsatta Kürtleri ayaklandırmaya çalışımaktadır

Temelkuran 18 Mayıs'ta Habertürk'te yazdığı Bıçak ve Jilet isimli köşe yazısında terösitlerin cesetlerine sahip çıkmış ve her Kürt Gerilla Doğar demişti.

“Çocuklarının cenazelerini askerin elinden almaya çalışıyorlar. Çocuklarının cenazesi çekiştirilip duruyor. Sonunda alındığında cenazeler, yollara düşüyor tabutlar. Tabut, her geçtiği yere savaşı hatırlatıyor. Nasıl ki her Türk asker doğuyorsa, orada da artık her Kürt gerilla doğuyor. Cenazeyi almaya insanlar tepsi tepsi kınayla gidiyor. Nasıl ki siz oğullarınızı davul zurnayla gönderiyorsunuz askere, onlar da ölmüş kızlarının eline kına yakarak gömüyor. Hayrını görün: Kürtler bıçaktı, şimdi jilet oluyor!”

Bu isimlerden başka Can Dündar, Sedat ergin, Mehmet Ali Birand, Ahmet Altan, Yasemin Çongar, İsmet Berkan, Ali Bayramoğlu, Aslı Aydıntaşbaş, Ali Bayramoğlu ve Serdar Akinan'ın da yılmaz KCK savunucularının ne diyecekleri de merak ediliyor.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Habervaktim özel
22-10-11
E mail: habervaktim.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
MEHMETÇİK KÂTİLLERİYLE HALAY ÇEKEN YAZAR KİM?
Online Kişi: 19
Bu Gün: 194 || Bu Ay: 2.753 || Toplam Ziyaretçi: 2.231.340 || Toplam Tıklanma: 52.262.323