ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / AKTÜALİTE
Okunma Sayısı: 2260
Yazar:
NE TEYZEYMİŞ BE!

Gezi zekalı medyanın İstanbul’u savaş alanına çeviren teröristleri aklamak için kamuoyuna “sapanlı teyze” diye sunduğu Emine Cansever’in dudak uçuklatan siciline ulaştık.

Gezi zekalı medyanın İstanbul’u savaş alanına çeviren teröristleri aklamak için kamuoyuna “sapanlı teyze” şeklinde tanıttığı Emine Cansever’in dudak uçuklatan sicili Emniyet kayıtlarından çıktı. Cansever’in ilerlemiş yaşına rağmen, terör örgütünün organize ettiği eylemlerde silahlı örgüt militanlarıyla birlikte ön saflarda yer aldığı kaydedildi. Bir dönem Devrimci İşçi Hareketi isimli yapılanmanın bölge sorumluluğunu yürüttüğü, Sivas ve Tokat’ta aktif görev aldığı vurgulandı.

TAHLİYESİ İÇİN UĞRAŞIYORLAR

Geçtiğimiz Haziran’da Taksim’deki yayalaştırma çalışması bahanesiyle başlatılan Gezi eylemlernide, kartel medyası, elinde sapanıyla polise bilye fırlatan Emine Cansever’in fotoğrafını yayınlamış ve Cansever’i simgeleştirmeye çalışmıştı. Geçtiğimiz ay Maletepe Gümüşsuyu’nda bir kişinin öldüğü olaylarda da ön saflarda yer aldığı tespit edilince tutuklanıp cezaevine gönderilen Cansever için CHP ve Gezi medyası, şimdilerde tahliye edilmesi yönünde kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.

SAPANLI TEYZE MİLİTAN ÇIKTI

Gezici medyanın sapanlı teyzesi Emine Cansever hakkında Emniyet tarafından hazırlanan dosyada şu ifade ve suçlamalar yer alıyor:

“İkamet adresi Maltepe. DHKP-C örgütünün düzenlediği provokatif eylemlere katılır. Örgüt üyeleri ile işbirliği içinde hareket eder. İlerlemiş yaşına rağmen can ve mal kaybının yaşandığı olaylarda ön saflarda bulunup, kitleyi yönlendirir.

Bir dönem yasadışı örgüt tarafından kurulan Devrimci İşçi Hareketi’nin bölge sorumluluğunu yürüttü. Sivas ve Tokat’ta aktif görev aldı.

Örgüt tarafından organize edildiği belirlenen “Hey Tekstil” eylemleri, “Mahallemde polis istemiyorum” eylemi, “Uyuşturucuya ve çetelere hayır” eylemlerinde görev aldığı, Taksim’de yaşanan olaylarda güvenlik görevlilerine yaralayıcı cisimle saldırdığı, son olarak DHKP-C örgütü tarafından Gülsuyu’nda gerçekleştirilmek istenen provokasyonda örgüt üyesi silahlı militanlarla birlikte yüzünü kapatıp halkı kışkırttığı belirlendi.”

Haberin kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar:
03-11-13
E mail: habervaktim.com.tr
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
NE TEYZEYMİŞ BE!
Online Kişi: 14
Bu Gün: 99 || Bu Ay: 7.911 || Toplam Ziyaretçi: 2.240.423 || Toplam Tıklanma: 52.356.484