ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / DERİN İRTİBATLAR
Okunma Sayısı: 2095
Yazar:
ŞOK! OPERASYON 23 İLE YAYILACAKTI

Hükümete ulaşan bilgilere göre 23 ilde AK Partili belediyeleri, il başkanlarını, yerel işadamlarını, vali ve kaymakamları da kapsayan artçı şoklar tasarlandı.

Başbakan Tayyip Erdoğan ve kurmayları, İstanbul merkezli operasyon ile ilgili yaptığı toplantılarda, yaşanan olaylara ilişkin bazı bilgiler de paylaşılırkan bundan sonra ne yapılacağı tartışıldı.

Gündeme gelen en şaşırtıcı bilgi ise 23 ilde daha İstanbul benzeri bir operasyonun yapılacağı oldu. Hükümete ulaşan istihbarata göre, AK Parti'yi yerel seçim öncesi sıkıntıya sokacak planlı adımlar atılacak, ilk etapta 23 ilde düğmeye basılacaktı.

Bu illerde, bir süredir hazırlıkları devam eden soruşturma dosyaları sümen altından çıkarılarak tek tek açıklanacaktı. Başbakan Erdoğan, gerek kurmayları ile yaptığı toplantılarda gerekse kamuoyu önünde devlet içindeki bazı yapılanmalar ile sonuna kadar savaşacağı mesajı verdi.

Haberin alındığı kaynak için tıklayınız.

Yazar:
22-12-13
E mail: haber7.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
ŞOK! OPERASYON 23 İLE YAYILACAKTI
Online Kişi: 26
Bu Gün: 415 || Bu Ay: 1.363 || Toplam Ziyaretçi: 2.227.722 || Toplam Tıklanma: 52.231.489