ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / MEDYADAN
Okunma Sayısı: 2240
Yazar:
MEDYADAN ÇEŞİTLEMELER

Hadiseler o kadar hızlı akıyor ki yetişmek zor. Bu yüzden haber ve yazıları bütün bütün okumaya bile vakit yetmiyor. Bir çeşitleme yapalım dedik:

Korsan bildiriye tepkiler çığ gibi:

KİBAR: YARGIYA GÖZDAĞI

28 Şubat ve Balyoz davalarında mağdurların avukatlığını yapan Avukat Necip Kibar da, HSYK’nın yayınlamış olduğu bildirinin korsan bir bildiri olduğunu söylemekte hiçbir sakıncası olmadığını belirterek, “HSYK kurul halinde toplanır ve aldığı kararları da kurul birliğiyle alır. HSYK bu kararı Kurul halinde ve başkanı olmadan aldığı için bu bildiri korsandır. En önemlisi de HSYK bu bildirisiyle görev aşımı yapmıştır” ifadelerini kullandı. Kibar, “HSYK bununla da kalmayarak çalışan hâkim ve savcılara da ‘Benim istediğim gibi karar vermezseniz başınıza gelecekleri siz düşünün, sizin atama ve tayinlerinizi ben yapıyorum’ der gibi gözdağı vermeye çalışmıştır. Bu bildiri hukuki olmayan ve hukuk dışı dayatmalar içeren bir açıklamadır” ifadelerini kullandı. (Habervaktim)

Tamamı için tıklayınız.

Dosyayı başsavcıya vermesi gerekirken Zaman'a verdi:

SAVCI AKKAŞ, BAŞSAVCIYA VERİLMEYEN BİLGİLERİ ZAMAN’A VERDİ

Muammer Akkaş’ın, 24 Aralık Salı günü öğle saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı ve Başsavcıvekili Oktay Erdoğan’la görüştüğü, Çolakkadı’nın Akkaş’a, “Dosyayı başsavcıvekiliyle (Oktay Erdoğan) iyice okuyun, yarın (25 Aralık Çarşamba günü) kapsamlı bir şekilde bana bilgi verin, eksik olmasın. Hangi büroda olacak ona karar verin” dediği, Akkaş’ın 25 Aralık Çarşamba günü soruşturma dosyasıyla ilgili bilgileri Turan Çolakkadı yerine Zaman Gazetesi’ne verdiği ortaya çıktı. (Habervaktim)

Tamamı için tıklayınız.

Aziz Kocaoğlu'dan skandal sözler:

"BU MİLLET, VURDUKÇA YALAKALIĞA DEVAM EDER"

Ege'nin Sesi tarafından yayınlanan görüntüde Kocaoğlu, Kiraz Belediye Başkanı Korkmaz'ın Büyükşehir Belediyesi'nden yürüdükleri yolun asfaltlanması ya da parke taşı döşenmesini talep etmesinin ardından Değirmenci'ye dönüp şu ifadeleri kullanıyor:

"Serdar bu millet böyledir. Vurdukça yalakalığa devam eder.. (Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz'ı göstererek) Bak bu da yalakalık yapıyor. Fırçayı yedi mi susar."

Tamamı ve video için tıklayınız.

Skandallar bitmiyor! Yargı, o listeden hangi isimleri sildi?

HEDEFTEN ŞAŞMIYORLAR

Tedbir listesine ilişkin haberler dün bazı gazetelere sızdırıldı. Haberlerin soruşturma dosyasına giren ancak mal varlığına tedbir kararı istenmeyen işadamlarının bağlantılı olduğu gazetelerde yer alması da manidar bulundu.

Sabah'ta yer alan habere göre, mal varlığına tedbir kararı alınan işadamları arasında sadece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakın isimlerin olması "yargının bağımsız hareket etmediği" yorumlarına neden oldu. Listede geçen hafta Sabah- Atv'yi satın alan Zirve Holding de yer alıyordu. (Habervaktim)

Tamamı için tıklayınız.

Olay savcı Akkaş'la alâkalı bomba iddialar:

Koç grubunun yolsuzluk dosyası meçhul bir sebeple rafa kaldırılıverir

... İddiaya göre, Koç ailesi ile ilgili 2010 yılında bir soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı yürüten kişi 17 Aralık operasyonu ile adı gündeme gelen Savcı Muammer Akkaş'tı. 

Haber7'nin haberine göre, dosyada Koç Grubu'nun şirketlerinin usulsüz para transferleri konusu soruşturulduğu ifade edildi. Aynı kaynağın verdiği bilgiye göre, 2010 yılında başlayan Koç Grubu soruşturması, 2 yıl sonra açıklanmayan bir gerekçeyle aniden rafa kaldırıldı.

Koç Grubu'un Türkçe Olimpiyatları'na yüklü miktarda sponsor olduktan sonra dosyanın rafa kaldırıldığı iddialardan bir başkası oldu.

Tamamı ve vesikalar için tıklayınız.

"Asıl mesele" aydınlanıyor:

İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Eskişehir, Muğla ve Sakarya’daki gösterilerde devlet içinde farklı bir otorite olarak ortaya çıkan paralel yapıya destek mesajları verildi. (Habervaktim)

Tamamı için tıklayınız.

Yeni darbeyi en iyi anlatan karikatür:

Bakınız.

Yazar:
28-12-13
E mail: habervaktim.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
MEDYADAN ÇEŞİTLEMELER
Online Kişi: 15
Bu Gün: 169 || Bu Ay: 10.416 || Toplam Ziyaretçi: 2.223.834 || Toplam Tıklanma: 52.196.027