ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 1726
Yazar: M. Şevket Eygi
EHL-İ SÜNNET İŞİ ELE ALMAZSA...

ŞERİAT HUKÛKUNUN ÜSTÜNLÜĞÜKÖTÜ, iç karartıcı, yıkıcı, ümit kırıcı haberleri okumaktan iyice bunalmıştım ki, içimi ısıtan iki haberle biraz düzeldim, kendime geldim.

Birincisi: İstanbul Nişantaşı’ndan Zeki-Gülmelek çifti, ellisinden sonra Artvin Arhavi Aslandere köyüne gitmişler, oradaki dede konağını restore edip yepyeni bir hayata başlamışlar.  Tavuklar, ördekler, inekler, buzağılar… Çok mutluymuşlar.

İkincisi: Kastamonu Taşköprü Yukarışehirören köyünde yaşayan yetmiş üç yaşındaki Münevver Akgün hanım, kışın ilçeye gidecekmiş ama bakmakta olduğu kediler aç kalmasın diye gitmemiş, her gün onları besliyormuş.  Zeki beyi, Gülmelek ve Münevver hanımları tebrik ediyorum.  

Böyle haberlere çok ihtiyacımız var.
***
Bütün imparatorluklar yıkılmaya mahkumdur. ABD, AB, Rusya Federasyonu, Çin birer imparatorluktur. Şu veya bu sebeple yıkılacaklardır. Ne zaman, nasıl?.. Onun bilemem.
***
Dünyada dinler ve medeniyetler savaşı oluyor.  Bunu göremeyenler, olup bitenleri anlayamaz.
***
Avrupa için Yahudi-Hıristiyan kültürüne dayanan medeniyet denilebilirdi ama bu medeniyet artık bir pagan medeniyeti haline gelmiştir.
***
İslam Batı’ya kafa tutuyor. Bu söz doğrudur. Bu kafa tutma işini Ehl-i Sünnet Müslümanları ele almadıkça işler düzelmeyecektir.
***
Terörizm arttıkça, İslam’ı seçen, ihtida eden Batılıların sayısı da artacaktır. Descartes aklı ve mantığı bunu anlamakta büyük güçlük çekiyor.
***
Türkiye nereye gidiyor? Herkesin ağzında ve kaleminde bu soru var. Soru bir de, cevapları çeşitli. Doğru cevap: Türkiye kaderine doğru hızla ilerliyor.
***
Mutlu ve putlu bir hayat sürüyormuş. Lüks, israf, beyinsizlik içinde gel keyfim gel yaşıyormuş, bir eli yağda bir eli baldaymış… Kavaklıdağ’da bu yaz, filtreli yüzme havuzu olan, zemini Brezilya graniti kaplı çok ihtişamlı bir villa inşasına başlayacakmış. Binaenaleyh büyük krizler, iç savaş, çok vahim hadiseler, dünya savaşı olmayacakmış, olmamalıymış…  Bu da bir kafa yahut mankafadır…
***
Be adam, be kadın!.. Madem ki, tarih kültürün yok, tarih konusunda niçin bu kadar zevzeklik ve gevezelik ediyor, saçmalıyorsun. Bilmediğin konulara burnunu sokmamak, senin için iyi olmaz mı?
***
Şehit haberleri… Terör patlamalarında parçalanmış cesetler… Kan, gözyaşı, keder… Bu haberlerin yanında vajina penis orgazm şehvet fuhuş edebiyatı, en rezil ve iğrenç müstehcen resimler ve yazılar. Şehit haberleri altı dakika, futbol yorumları yirmi altı dakika… Rezil ve kepaze kelimeleri pek hafif kalır, iğrenç evlilik programları… Böyle bir büyük medya ile Türkiye’nin düzelip selamete çıkacağını sananın aklına şaşılır.
***
Bayat ekmekleri çöpe atan sözde sahte beyinsiz Müslümana açık ihtar: En büyük nimet olan ekmeğe bu hakareti yaptığın için günün birinde bir lokma kuru ekmeğe muhtaç kalacağını düşünmüyor musun?
***
Cebinde zarif bir defter ve en az 30 liralık mürekkepli bir dolmakalem bulunmayan, bu deftere inci gibi güzel yazıyla not almayan sözde entelektüel Müslüman gence teessüf edilir.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: M. Şevket Eygi
24-02-16
E mail: gazetevahdet.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
EHL-İ SÜNNET İŞİ ELE ALMAZSA...
Online Kişi: 15
Bu Gün: 27 || Bu Ay: 7.839 || Toplam Ziyaretçi: 2.240.303 || Toplam Tıklanma: 52.354.156