ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / KADIN VE ÂİLE
Okunma Sayısı: 1356
Yazar: Ferhat Ersin
KADINLAR VE ONLARIN KÖLELERİ ZAVALLI ERKEKLER!

Bacım; olayı sen çok yanlış anlamışsın, vallahi bildiğin gibi değil!..Güzel ülkemde yaşananlara bakıyorum da bazen gelecek adına umudumu yitiriyorum. Bizden sonra evlatlarımız, bu ülkede normal bir insan/Müslüman olarak hayatını nasıl sürdürecek diye endişeleniyorum.

Nasıl endişelenmeyeyim ki?

Kadınla erkeğin rolleri birbirine karışmış durumda... Erkekleri itibarsızlaştırmak ve erliğini, yiğitliğini, adamlığını yok etmek için son sürat çalışılıyor. Kendini modern olarak tanımlayanların ekserisi fıtrattan uzaklaşmayı destekliyor ve erkeleri itibarsızlaştırmakta yarışıyorlar.

Erkelerden biri bir suç mu işledi, hemen tüm erkekler topun ağzına konuluyor ve erkeğe suçluluk psikolojisi aşılanıyor. Benzeri bir suçu bir kadın işlediğinde hiç de genelleme yapılmıyor hatta işlediği suç hafifletiliyor, süsleniyor ve neredeyse kadın işlediği suçtan dolayı kahraman ilan ediliyor. Örnek mi? Karısına şiddet uygulayan ve kadını öldüren bir erkeğin haberinin verilişiyle kocasını öldüren kadının haberlerinin verilişini inceleyin yeter!..

Erkeklerle ilgili haber yapılırken kadınlara ve genç kızlara âdeta şu mesaj veriliyor: Erkekler kabadır, güvenilmezdir, şiddet yanlısıdır. Erkeklerden uzak durun, sakın evlenmeyin; evlendiyseniz de sakın ha kendinizi ezdirmeyin. Erkekler size bir haksızlık yaparsa siz yüz yapın, yapamıyorsanız iftira atın, hakaret edin ve itibarsızlaştırın, toplum içine çıkamaz hâle getirin!..

Tabii erkeklerin de verilmek istenen şu mesajı iyi anlaması gerekiyor: Kadınlara boyun eğmezseniz, kadınların kölesi olmazsanız sizi rezil ederiz. Eğer ki toplum içinde gezebilmek istiyorsanız haklı da haksız da olsanız kadınlara boyun eğin ve onların mutluluğu için çalışın!..

O aşamaya gelmesek de yakında biz erkeklerin insan olup olmadığını tartışacağız.

Feminizm, toplumda hızla yaygınlaşıyor. En son cami eylemlerinde de gördük ki artık muhafazakâr(!) camianın kadınlarında da bu sapık zihniyet yer etmiş ve normalleşmiş. Normal olanlar anormal, anormal olanlar normalleşmiş durumda. O meşhur abla ne diyordu: "Ben erkek arkadaşımla aynı sırada, kafede oturuyorum; beraber çalışıyorum ama camide aynı safta duramıyorum." Biz, bu sözlerde neyi tartıştık? Aynı safta namazın neden kılınamayacağını... Aklı başında bir Müslüman kadın ya da erkek çıkıp demedi ki "Bacım senin erkeklerle mecbur kalmadığın sürece aynı ortamda çalışman, oturman, eğlenmen de yanlış; bu yanlışını bari camide devam ettirmeyi talep etmekten utan!.."

Kadın meselesi o kadar hassas hâle getirilmiş ki bu meselede hak olanı söylemek cesaret ister. Nureddin Yıldız ve İhsan Şenocak hocaları haklıyken nasıl haksız hâle getirdiklerini, nasıl linç ettirdiklerini gördükten sonra ise o cesareti gösterebilecek babayiğit çok zor çıkar!..

Doğrular ve yanlışlar yer değiştirmiş; Hak olan, batıl; batıl olan ise Hak diye pazarlanır olmuş!..

Allah nasıl yarattıysa ona uygun yaşamaya çalışan, Allah'ın vermediği hak ve özgürlüğü kulundan talep etmeyen, fıtratından uzaklaşmayan, anormal olanları normalleştirmeyen kadınlara ve erkeklere selam olsun!..

ERKEK doğup ERKEK olarak yaşamakta kararlı olduğum için tüm feministlerden, onların yalakası erkeğimsilerden, fıtratına röveşata atıp kimlik ve kişiliğini yitirmiş insanımsılardan ÖZÜR DİLEMİYORUM!..

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ferhat Ersin
18-04-18
E mail: dirilispostasi.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
KADINLAR VE ONLARIN KÖLELERİ ZAVALLI ERKEKLER!
Online Kişi: 21
Bu Gün: 52 || Bu Ay: 5.947 || Toplam Ziyaretçi: 2.195.635 || Toplam Tıklanma: 51.878.237