ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / AKTÜALİTE
Okunma Sayısı: 1894
Yazar:
YALAN METOD OLUNCA GEZİCİLERİN DEVİRDİĞİ ÇAMLAR BİTMEZ!

CHP’nin meclis gündemine taşıdığı, Sözcü, Vatan, Aydınlık, Evrensel ve Sol gibi gazetelerin Beykoz Belediyesi’ni hedef aldı.

CHP’nin meclis gündemine taşıdığı, Sözcü, Vatan, Aydınlık, Evrensel ve Sol gibi gazetelerin Beykoz Belediyesi’ni hedef alarak, “İşte AKP’nin gelecek nesli”, “Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kucağında 3-4 aylık bir kız bebekle fotoğraflarını afiş yaptırmış”, “AKP bebeğe türban taktı” şeklindeki haberlerin asparagas olduğu ortaya çıktı. Söz konusu afişlerde yer alan bebeğin Berat isimli bir erkek çocuğu olduğu, fotoğrafın bir piknikte çekildiği belirlendi.

YİNE YALAN SÖYLERKEN YAKALANDILAR

Beykoz Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta ilçe sınırları içinde astırdığı afişlerde yer alan başı kapalı bebeği kız çocuğu zanneden kartel medyası ortalığı ayağa kaldırmış, CHP Milletvekili Ali Rıza Öztürk’de konuyu meclis gündemine taşıyıp İçişleri Bakanı Muammer Güler’in cevaplaması için soru önergesi vermişti. Candaş kalemlerin “minicik kız çocuklarına dahi türban giydirmeye başladılar” yaygarası yapmasına neden olan fotoğraftaki bebeğin erkek olduğu öğrenildi. CHP ve utanmaz medyasının kız çocuğu diye yutturmaya çalıştığı minik yavrunun 1.5 yaşında Berat isimli nur topu gibi bir erkek çocuğu olduğu ortaya çıktı. Akit gazetesinin haberine göre minik Berat’ın babası Suat Uru, “Düştükleri duruma gülsek mi ağlasak mı bilmiyorum. Yine yalan söylerken yakalandılar. Afişteki fotoğrafta yer alan bebek kız değil. Benim 1.5 yaşındaki oğlum ve afişte yer alan fotoğraf da piknikte çekildi. Yanlış hatırlamıyorsam 5-6 ay önce Giresunluların dernek ve vakıflarının organize ettiği bir piknikte güneş çarpmasın diye annesi şalını çocuğun başına sarmıştı” dedi.

“DÂVÂCI OLACAĞIM”

“Bu gazeteleri tek tek aradım evvela yalan haberi manşetten veren Sözcü’yü aradım. Fotoğraftaki bebeğin kız olmadığını benim oğlum olduğunu söyledim, telefonu kapattılar yüzüme. Böyle rezillik olur mu, bu gazetelerde yer alan haberlerin hepsi bu mantıkla mı yapılıyor acaba” şeklinde konuşan baba Suat Uru, yalan yazan gazete ve köşe yazarlarından davacı olacağım şeklinde konuştu.

EŞ DURUMUNDAN YAZAR MENGİ DE ÇUVALLADI

Yalan haberin gazetelerde ve sosyal medyada geniş yer bulmasından sonra ‘eş durumundan yazar’ Ruhat Mengi de gaza gelmiş, kendisini defalarca komik duruma düşüren engin İslami bilgisine başvurup, “Sıra geldi emzikli bebeğe!” başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

Asparagas haber üzerinden hazırladığı kurguyu cinsel istismar ifadeleriyle süsleyen Mengi’nin köşesinde şu ifadeler yer almıştı: “Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kucağında 3-4 aylık bir kız bebekle fotoğraflarını afiş yaptırmış, cadde ve sokaklara astırmış. Altına da ‘Gelecek nesil için belediyecilik’ yazdırmış. Sadece bu fotoğrafın ‘gelecek nesil’e nasıl zarar verdiğinin ve açıkça suç olduğunun ya farkında değil veya bilerek yapıyor...

Kadınlar için, çocuklar değil!

‘Mümin kadınlar’a ‘bunu kesin olarak yapın, din emridir’ diye değil, ‘onlara söyle, yapmaları daha hayırlıdır’ şeklinde bir tavsiye niteliğinde olan ve o yıllarda kadınların korunması, cariyelerden de ayrılması için gerekli olan Nur Suresi 31’inci ayet ‘kadınlar için’ inmiştir, çocuklar ve hatta bu örnekte görüldüğü gibi ‘bebekler için’ değil. İran’da, Suudi Arabistan’da veya El Kaide’nin ele geçirdiği ve Şeriat kurallarını uyguladığı Suriye illerinde bile görülmemiştir böylesi! İkincisi; Belediye Başkanı bunu yaparak ‘bebekleri bile kadın gibi mahrem saydığını’ göstermekte, masum yavrulara bu yolla da ‘cinsellik düşündürecek, tehlikede olduğunu hatırlatacak’ bir yetişkin kimliği yüklemektedir...

Beykoz Belediye Başkanı bu posterleri derhal toplatmak ve yaptığı yanlış için özür dilemek zorundadır...”

BU DA YALAN HABERİN SÖZCÜSÜ

Yalan haber yaptığı defalarca belgelenen ulusalcıların aynası Sözcü de konuyu manşetine taşımıştı. Sözcü’nün manşet haberinde şu ifadeler yer almıştı: “İşte AKP’nin gelecek nesli. Dindar nesil isteyen Tayyip’in belediye başkanı, kundaklık bebeğe türban taktı üstelik bunu da seçim malzemesi yaptı”.

Haberin kaynağına ulaşmak için tıklayınız.  

Yazar:
27-10-13
E mail: habervaktim.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
YALAN METOD OLUNCA GEZİCİLERİN DEVİRDİĞİ ÇAMLAR BİTMEZ!
Online Kişi: 13
Bu Gün: 222 || Bu Ay: 8.034 || Toplam Ziyaretçi: 2.240.628 || Toplam Tıklanma: 52.359.345