ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / ÇARPIK VAZİYETLER
Okunma Sayısı: 3021
Yazar:
GEZİCİ İHSAN ELİAÇIK CAMİYİ SANATGÂH YAPACAKMIŞ!

Kendilerine Devrimci Müslümanlar denen grubun lideri İhsan Eliaçık bu kez de cami ile alakalı akıl almaz sözler sarf etti.

Gezi Parkı olaylarındaki çıkışıyla gündem oluşturan Antikapitalist Müslümanlar grubunun lideri İhsan Eliaçık, Karadeniz TV'de yayınlanan programında yine tartışma yaratacak sözler söyledi. Programda mevcut cami sistemini eleştiren Eliaçık, hayalindeki camii projesini anlattı.

'CAMİDE ŞARKI DA OLACAK TÜRKÜ DE'

Şu anki camileri 'saltanat camii' olarak nitelendiren Eliaçık, bu camilerde halkın sözünün geçmediğini ileri sürdü. Eliaçık, "Sanatgah" cami projesini anlattı. İşte Eliaçık'ın o sözleri;

'Benim "Sanatgah" projem var. Bu Diyanet, şu İstanbul'daki camilerden bir tanesini bana versin, 3 ay içerisinde sanatgah neymiş, Pegamber'in mescidi nasıl olurmuş göstereceğim. 3 ay içerisinde o caminin adını değiştireceğiz, "Sanatgah" koyacağız.

ŞENLİK OLACAK KADINLAR OLACAK HER ŞEY OLACAK

Cemevi ve cami karışımı bir yer olacak burası. Her şey olacak yani; şenlik de olacak, cıvıltı olacak, insan olacak, kadınlar olacak... Namaz da kılınacak, türkü de söylenecek... İmamlık ve müezzinlik kalkacak.'

Haber ve video için tıklayınız.

Yazar:
24-11-13
E mail: habervaktim.com
 
 
Yorumlar: 1
TİMUÇİN
Halt Etmek
Tarih : 28-11-13

Sanma ki ilk ... sensin. Senin ağababaların da ataların da aynı haltı yemek istediler ama başaramadılar: Unutma fare yavrusu: Aynı rüyayı görenler, aynı ... yerler; aynı ... yiyenler aynı rüyayı görürler.

EDİTÖRÜN NOTU: Değerli kardeşimiz, muhatabımıza ne kadar gazaplanırsak gazaplanalım "biz"e yakışmayan sözlerle tenkid etmeyelim. Küfür, hakaret ihtiva eden yorumları yayınlayamıyoruz. Selamlar.

 
GEZİCİ İHSAN ELİAÇIK CAMİYİ SANATGÂH YAPACAKMIŞ!
Online Kişi: 16
Bu Gün: 1 || Bu Ay: 7.813 || Toplam Ziyaretçi: 2.240.258 || Toplam Tıklanma: 52.353.371