ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 1239
Yazar: Kerime Yıldız
LİBOŞLAR SUSSUN VE BAŞÖRTÜLÜ HANIMLAR İŞİTSİN

LİBOŞLAR SUSSUN VE BAŞÖRTÜLÜ HANIMLAR İŞİTSİNAllah aşkına, susturun şu liboşları

“Merve Kavakçı artık Türkiye Cumhuriyeti'nin Malezya Büyükelçisidir. 2008'de ilk ekranlara çıkıp "Bu ülkenin başörtülü vâlileri, rektörleri, büyükelçileri hatta başörtülü generalleri olacak" diye haykırdığımda bana "marjinal bir manyak" gözüyle bakarlardı. Oysa söylediklerim teker teker hayata geçiyor ve o zaman bana gülenler şimdi "marjinal manyak" hâline geldiler...”

Bu ifâdeler, Râsim Ozan Kütahyalı’ya âit.

Evet… 2008’de cemaatin ve Ahmet Altan’ın prensiyken bunları söylüyordu.  Bir şey daha söylüyordu:

“Türk ordusunun bir subayı orduevi bahçesinde Fethullah Gülen’in eserlerinden birini okuyabilecek, Zaman gazetesinin sayfalarını ‘atılma korkusu hissetmeden’ çevirebilecek.” (24 Şubat 2010-Taraf)

Adam haklı çıktı! Söyledikleri teker teker hayata geçti.

Şimdi soruyorum, Râsim Ozan “Marjinal bir manyak mı değil mi?” Bence değil; ama keşke manyak olsa.. Deli raporu alır biter. Bu yazdıkları çok daha başka bir şeydi…

2008’deki üslûbunu şimdi Sabah gazetesinde devam ettiriyor. Başörtülü generaller olacakmış… Sağ olsun, istemiyoruz. Karısı, kızları olsun! Onun müjdeleri ülkeyi batırıyor. 2008’de müjdelediği insanlar şimdi hapiste veya yurt dışında. Merve Kavakçı büyükelçi oldu diye geçmişini aklayamaz. O günlerde kastettiği kadro Gülen cemaatiydi.

Yazısını o kadar pozitif bitirmiş ki sanırsın bilgisayarın başına oturmadan evvel Polyanna’yı yemiş:

“Mühim olan şey tüm subaylarımızın Türkiye'nin tüm kimliklerinin ordumuz içinde de olabileceğini içselleştirerek kabul etmeleridir artık. Başörtülü bir subay da olacak TSK'da. Çocuğuna Berivan adını koyan ve Kürtçe şarkılar dinlemekten hoşlanan bir Kürt subay da. Cemevine düzenli giden bir Alevi subay da olacak TSK'da gayrimüslim bir yurttaşımız da...”

2008’de cemaate müjde veriyordu; şimdi de Kürtlere, Alevilere ve gayrimüslimlere… Merak ediyorum, niye milliyetçi sünnî subaylardan bahsetmiyor? Türk ordusuyla ilgili neler dönüyor da bunları yazabiliyor?

Buradan göz bebeğimiz, Peygamber Ocağı kahraman Türk Ordusu’na sesleniyorum:

Bizlerin başörtülü general diye bir derdi yok. Bizim tek derdimiz,  bu bayrağın dalgalanması, bu devletin ayakta kalması, bu ordunun güçlü olması.

Allahaşkına, Türk kelimesinin, Türk Ordusunun düşmanı “marjinal manyaklara” kulak asmayın! Bu milletin kadınları, iş başa düştü mü Nene Hatun olmayı bilirler. Bunu 15 Temmuz gecesi gösterdiler. Cinsiyet ayrımını sevmem ama kadınları ordunun her yerine sokmak,  güçlendirmek demek değildir. Bilakis Oğuz Kağan’dan beri var olan geleneksel yapısını bozmaktır.

Hükûmetimize de sesleniyorum:

Bu derin FETÖ’cüleri ne zaman susturacaksınız? Bunların, bu milletle, devletle, bu orduyla dalga geçen yazılarına niye izin veriyorsunuz?

Ayrıca çok mühim bir konu daha var. Bir yandan kadınların doğurmasını istiyorsunuz diğer yandan onları, anne olmaktan uzaklaşacakları alanlara sevk ediyorsunuz. 2050’lere kim çocuk doğuracak? Erkekler mi? Hani nüfusumuzla var olacaktık?

Üç çocuk beş çocuk beklediğiniz kadınlar, çocuk mu doğursun yoksa general, büyükelçi, rektör mü olsun?

Bir karar verin artık!

Bir çift lafım da okuyan, kariyer yapan başörtülülere!

Öyle gaza gelip her şeye zıplamayın! İstikbâlimiz, göklerde değil, nüfusumuzda.. . Önce eş ve anne olmayı hedefleyin!

Bir kadın için esas kariyer, âile kurmak, anne olmak ve vatana millete çocuk/asker yetiştirmektir.

Hak ararken, kariyer yaparken esas kimliğimizden çok uzaklaşmadık mı?

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Kerime Yıldız
31-07-17
E mail: enpolitik.com.
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
LİBOŞLAR SUSSUN VE BAŞÖRTÜLÜ HANIMLAR İŞİTSİN
Online Kişi: 9
Bu Gün: 249 || Bu Ay: 7.760 || Toplam Ziyaretçi: 2.240.156 || Toplam Tıklanma: 52.351.474