ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 1027
Yazar: Emre Miyasoğlu
EHL-İ SÜNNETE MUHÂLEFET, ANADOLU'YA İHÂNETTİR

EHL-İ SÜNNETE MUHÂLEFET, ANADOLU'YA İHÂNETTİRİki cihan serveri, uğruna yaratıldığımız Resûl-i Kibriya Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (sav) âlemlerin Rabbi olan Allah’tan (cc) bize naklettiği ve ashâb efendilerimiz, tabiin, tebe-i tabiin ve onların yoluna yürekleri ve namuslarıyla sahip çıkan salih ve müttaki güzel kulların sayesinde haberdar olabildiğimiz, Allah katında tek din olan İslâm’ı, Efendimize nakledildiği şeklin kendisi olan ehl-i sünnet yolunu tahrif çalışmaları 14 yüzyıldır çeşitli şekillere girdi.

Haricilikle başlayan ve sair ehl-i fasıkın çabaları elbette Allah’ın dinini gölgede bırakmaya güç yetiremedi, yetiremeyecek de. Fakat Yahudi vesair küfür ehlinin, ehl-i sünnete (yani İslâm’a) karşı uydurduğu ve/veya desteklediği harici fırkalar karşısında, Allah’ın dininin kalesi konumuna gelen (yükselen) nadir coğrafyalardan biri olarak Anadolu, son asırda ve özellikle son yarım yüz yılda olağanüstü bir tahrif hücumuna uğruyor.

Bir taraftan rahatlarını bozmayacak, onları korkutmayacak, Hıristiyanlıktakine benzer “gazapsız, yalnızca sevecen bir Tanrı”sı olan bir inanç isteyen, ama zevahir icabı “Müslümanlıktan” da çıkmaya cüret edemeyen bir güruh için Yaşar Nuri Öztürk gibi “laik ilahiyatçı” modeli uyduruldu.

Ahiretini dünya ikbali için bile bile satan, Kur’an-ı Azimüşşan’ın ve Resül-i Ekrem’in yolunu terk eden ve cahilleri peşinden sürükleyen bu “din hainleri”nin bulandırdığı zihinler, daha sonra “hoca” sayıldığı günlerde bile kelime-i tevhidi pazarlık konusu yaparak münafık olduğunu kanıtlayan Fethullah Gülen ile “hoşgörü, dinler şemsiyesi, ortak inanç” gibi ila-yı kelimetullaha muhalefet fikri ile zehirlendi.

Dine ihaneti, millete, vatana, devlete, ekonomik ve sosyal düzene oluşturduğu tehdidin binde biri kadar önemsenmeyen bu azılı münafığın açtığı gediği, “Bize Kur’an yeter” diyerek her biri kendisini birer müfessir, müçtehid ve hatta birer “Peygamber” zannedecek derekede, Kur’an’ı anlamak için Peygambere ihtiyacı olmadığını iddia edecek kadar küstahlaşan zavallı bir güruh yetiştiren fasık Mustafa İslamoğlu doldurmaya başladı.

Fethullah Gülen’den aşağı kalır yanı olmayan, ama henüz “devlete ve sosyal düzene” daha doğrusu, konformistlerin rahatına yönelik bir tehdit oluşturmuyor sanıldığı için, yaptığı “din ihaneti” umursanmayan bu münafığın başını çektiği tahrif çalışmasına bir de Müslüman olduğunu iddia edip deizmi ve evrimi savunacak kadar ahmaklığını açıkça sergileyen, İslâm tarihini, hadis ilim ve usulünü ve hatta Arapça’yı bile bilmeden “hadis musahhihliğine” soyunan Caner Taslaman gibi amatörler de destek veriyor.

İslâm’a ve onunla şeref bulan Anadolu’nun ehl-i sünnet itikadına saldıran din haini Fethullah Gülen’in fasık fikirleriyle, ifsat çalışmasıyla, ektiği münafıklık tohumuyla mücadele etmek yerine, din düşmanı olmasından ötürü değil, "vatan haini bir terörist" olarak yalnızca kendisi ve yardımcılarıyla mücadele eden (hatta bunu yaptığı bile şüpheli olan) zavallı zihniyetin, 15 Temmuz darbesi eğer gerçekleşseydi, ona Cumhurbaşkanım veya Devlet başkanım diyeceği aşikârdır.  Bunun somut bir kanıtı olan darbeler tarihi, yönetimi zorla ele geçirenlere (Hain Paşa Kenan Evren, Hain Paşa Abdülfettah Sisi vs.) boyun eğen, haktan değil, güçten korkan ve gasp edilen makamlarda oturan eşkıyalara “başkanım” diyen güruhun vebalini yazmaktadır…

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Emre Miyasoğlu
16-06-18
E mail: medyamit.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
EHL-İ SÜNNETE MUHÂLEFET, ANADOLU'YA İHÂNETTİR
Online Kişi: 8
Bu Gün: 266 || Bu Ay: 7.777 || Toplam Ziyaretçi: 2.240.185 || Toplam Tıklanma: 52.352.260