ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : DÜNYADA NELER OLUYOR / İSLÂM ÂLEMİ
Okunma Sayısı: 123
Yazar: Hüseyin Likoğlu
İSRAİL YAHUDİLİĞİN IŞİD'İDİR

İSRAİL YAHUDİLİĞİN IŞİD'İDİRFilistin’de 75 yıldır bitmeyen katliam ve soykırıma bir yenisi daha eklendi. Terör devleti İsrail, Hamas’ın haklı ve meşru direnişini bastırmak için milyonlarca sivili, yüz binlerce kadını ve on binlerce çocuğu hedef alan yeni bir soykırım harekâtı başlattı.

Terör devleti İsrail, bir haftadır Gazze’yi korkakça ve alçakça bombalıyor. Yüzlerce kadın ve çocuğu katletti. Şehirde bomba atmadığı bina kalmadı. Buna cami ve kiliseler dâhildir. İşgalci Yahudilerin etkilenmeyeceğini bilse nükleer silah kullanmayı düşünecek kadar cani bir toplulukla karşı karşıya Müslümanlar.

Hamas’ın güya sivilleri hedef aldığı gerekçesiyle, Amerika ve sözde medeni dünya, İsrail’in çocukları öldürmek dâhil her türlü hakka sahip olduğunu dillendirecek kadar insanlıktan çıktı. İsrail Savunma Bakanı “İnsanımsı hayvanlar” diyerek, bütün Filistinlileri hatta Müslümanları hedef alan ve öldürmeyi hak gören bir yaklaşım sergiledi.

AMERİKA VE AVRUPA 75 YILDIR TERÖRİST İSRAİL’İ DESTEKLİYOR

İsrailli diğer bakan ve yöneticiler, aynı insanlık suçunu gönüllü bir şekilde işlemenin yarışı içindeler. İsrailli yetkililer bu cesareti, 75 yıldır yaptıkları bütün katliamlarda arkalarında duran Amerika ve Avrupa’dan alıyor.

Evet, Amerika ve Avrupa, 75 yıldır terörist İsrail’in arkasında duruyor. Çocukları ve kadınları öldürmesi için cesaret veriyor. Bütün insan haklarını ayaklar altına alması için teşvik ediyor. Her türlü insanlık suçunu işlemesine onay veriyor. Filistinlilerin malının, mülkünün gasp edilmesi için dünyanın her yerindeki Yahudilerin yerleşimci olarak İsrail’e göç etmesi için maddi-manevi destek sağlıyor.

Bütün bunları dünyanın gözünün içine baka baka yapıyor Batı. Çünkü meseleye din açısından yaklaşıyor. ABD Başkanı Biden, “Siyonist olmak için Yahudi olmaya gerek yok” diyor. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, “Ben burada bir Dışişleri Bakanı olarak değil, bir Yahudi olarak bulunuyorum” diyor. Ömrünü Yahudilere adayan Senatör Lindsey Graham, meseleye yine Yahudilik açısından yaklaşıyor ve Filistin’in yerle bir edilmesini istiyor.

Batılılar İsrail terörünün arkasında 75 yıldır dururken, ne yazık ki İslâm dünyası direnen Filistinlilerin yanında 75 dakika duramadı. Kimi “Filistinliler toprak sattı” deyip Siyonistlerin safında yer aldı. Kimi başka bahanelere sığındı...

Filistin yardıma muhtaçsa sebebi terör devleti İsrail’dir. Filistinliler çalışıp üretmediği için yardıma muhtaç değiller. Aksine bütün emekleri İsrail saldırılarına kurban gittiği için yardıma muhtaçlar... Ekilen tarlalar bombalanıyor, su kuyularına beton dökülüyor, balıkçı tekneleri fosfor bombasıyla yakılıyor, üretim atölyeleri son model ABD bombalarıyla vuruluyor...

IŞİD İLE İSRAİL KARDEŞTİR İKİSİNİN DE BABASI AMERİKA’DIR

İsrail, toprağını satan Filistinlileri katletmiyor. Aksine toprağını savunan, evini terk etmeyen Filistinlileri katlediyor. Böyle bir katliam döneminde “Filistinliler toprak sattı” diyerek, direnerek toprağını savunanların katledilmesini mübah gören anlayışla karşı karşıyayız.

Bütün bunlara yıllarca tanığız da şimdi yeni bir algı operasyonuyla karşı karşıyayız. Sınırları ilan edilmeyen ve nerede duracağı belli olmayan terör devleti İsrail, Hamas’ı IŞİD’le eşitleyerek, katliamlarını meşrulaştırmaya kalkışıyor.

İşte orada durun. IŞİD demek İsrail demektir. IŞİD ile İsrail kardeştir. İki örgütün babası da Amerika’dır. İsrail de IŞİD de ABD’ye hizmet etmek için kuruldu.

IŞİD, İslâm dinini tahrif eden bir örgüttür. İsrail ise Yahudiliği tahrif eden sapkın bir örgüttür. IŞİD ile İsrail aynı yöntemin ürünüdür.

Hamas ile IŞİD arasında hiçbir benzerlik yoktur. Hamas, 75 yıldır Müslüman olduğu için Filistinlileri katleden ve soykırıma tabi tutan İsrail’e füze yağdırırken, IŞİD İsrail’e taş bile atmamıştır.

IŞİD ile İsrail arasındaki tek fark, İslâm dinini tahrif ederek sapkınlık yapan IŞİD devletleşememiş; Yahudiliği tahrif ederek sapkınlaşan İsrail ise devletleşmiştir.

İsrail devletleşmiş IŞİD’dir.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Hüseyin Likoğlu
14-10-23
E mail: yenisafak.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
İSRAİL YAHUDİLİĞİN IŞİD'İDİR
Online Kişi: 23
Bu Gün: 160 || Bu Ay: 10.056 || Toplam Ziyaretçi: 2.222.859 || Toplam Tıklanma: 52.183.657