ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : DÜNYADA NELER OLUYOR / İSLÂM ÂLEMİ
Okunma Sayısı: 124
Yazar: Aydın Ünal
SİZ ORADA BİZ BURADA, DİRENİŞE DEVAM

SİZ ORADA BİZ BURADA, DİRENİŞE DEVAMOrtadoğu bataklıkmış, Araplara sırtımızı dönmemiz, yüzümüzü Batı’ya çevirmemiz, her meselede Avrupa ve ABD ile aynı safta olmamız gerekiyormuş. Filistinli Arapların meselesinden bize neymiş. Zaten Araplar bizi sırtımızdan hançerlemiş, zaten Filistinliler bize düşmanmış, hem topraklarını da satmışlar. Türkiye’deki Arap mülteciler çöllerine dönsünmüş, tüm dindarları da yanlarında alıp götürsünmüş. İslam da zaten çöl Araplarının diniymiş. Hamas terör örgütüymüş, zaten Müslümanlar tümden teröristmiş. Hem Kur’an sayfalarından kan damlıyormuş. Terakkinin, kalkınmanın önündeki tek engel dindarlarmış. Hem bu dindarlar korkakmış, pısırıkmış…

Daha neler neler…

3 haftadır gözlerimizin önünde bir etnik temizlik gerçekleşiyor. Açık hava hapishanesinde yaşayan Gazze halkının üzerine Hiroşima’ya atılan atom bombasına denk mühimmat atıldı. Ölü sayısı, çoğu çocuk ve bebek, 8 bini geçti, Hastaneler vuruldu. Su yok, elektrik yok, dünya ile iletişim kesildi. İnsanlık dışı bu vahşet karşısında insanlığını yitirenler susuyor. Bakanlıklardan, belediyelerden beslenen sanatçı takımının dahi ağzını bıçak açmıyor. Meselenin insanî ve İslâmî boyutunu göremeyenler millî boyutunu da göremiyor, görmek istemiyor. Siyonist propaganda bu topraklara da tohumunu saçmış, ağzını açanlar da bolca saçmalıyor.

Şimdi şunun bir altını çizelim:

Düşman topraklarımızı işgal edince Kuvayı Milliye’ye katılıp dağlara çıkan bizlerdik. TBMM’nin düzenli ordusuna katılan, her cephede savaşan, her cephede ölen bizlerdik. Vatanı için malını da, canını da seve seve veren bizlerdik. Zafer kazanılıp savaş bitince, mutat olduğu üzere, arka saflara itilen yine bizlerdik. Gelene ağam, gidene paşam diyen, İstanbul işgalinde keyfini, konforunu hiç bozmayan kadrolar, Galata’nın bankerleri, asker kaçakları, savaş zenginleri, her dönemde, her ortamda gemisini yürütenler, yalakalar, dalkavuklar, işbirlikçiler geldiler ve milletin zaferinin üzerine çöreklendiler. Sadece zafere çöreklenmekle kalmadılar, milleti değiştirmek adı altında topyekûn zulme başladılar. Bu topraklardan dini, dindarları silmek için, bu milleti millet yapan özü, ruhu hırpalamaya başladılar. Tıpkı İstiklal Mücadelesi gibi çok şanlı bir direniş başlattık. Elimizle, dilimizle, malımızla, canımızla, imanımızla, dualarımızla direndik, direnmeyi de sürdürüyoruz.

Biz bu ülkenin gerçeğiyiz. Türk, Kürt, Arap ve daha nicesi, biz bu ülkenin, bu geniş coğrafyanın asli unsurlarıyız. Bu ülkeyi de, bu coğrafyayı da imanımızla kurduk, imanımızla ayakta tutuyoruz. Biz varız, buradayız, dimdik ayaktayız. Malımızla, canımızla, imanımızla buradayız. Fikirlerimizle, heyecanımızla, dinamizmimizle buradayız. Hiç olmadığı kadar coşkuluyuz. Hiç olmadığı kadar kalabalığız. Oy sandıklarında çıkandan, İstanbul’un geniş meydanlarını dolduranlardan ibaret değiliz, onlardan bile kat kat daha fazlayız. Filistin orada direniyorsa biz de burada aynı düşmana karşı kahramanca direniyoruz. Siyonist’e, Haçlı’ya, onların içimize sızmış ajanlarına, ruhunu, zihnini onlara satmış zavallılara karşı hiç olmadığı kadar teyakkuzdayız. Üstelik her anlamda tam teçhizatlıyız. Öyle böyle örgütlü değiliz. Türk dünyasından Afrika’ya, Sibirya steplerinden Yemen’e kadar yardımlarımızla, desteklerimizle, dayanışmamızla, kardeşliğimizle, gerektiğinde canımızla, kanımızla kardeşlik hukukunu yücelten biziz. Hiçbir yere gitmiyoruz ve gitmeyeceğiz. Boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. İsrail Filistin’de soykırım uygularken nasıl keyifle izlediğinizi, nasıl desteklediğinizi, nasıl sustuğunuzu not ettik. Filistinlilerden sonra sıranın bize gelmesi için nasıl ellerinizi ovuşturduğunuzu görüyoruz. Vallahi bu direnişi kıramayacaksınız. Bugüne kadar bizimle baş edemediniz, edemeyeceksiniz. Çürümüş fikirlerinize, kültür adı altındaki hücumlarınıza, medya ile yaptığınız bin türlü ayak oyununa, eğitim adı altında dayattığınız tanrılara, çok paranıza, hatta ölümcül silahlarınıza rağmen azalmadık, çoğaldık, burada, karşınızdayız. Bizi yok edemeyeceksiniz, tüketemeyeceksiniz, bize boyun eğdiremeyeceksiniz. Tam tersine önümüzde diz çökecek, adalet ve merhametimize sığınarak hesap vereceksiniz.

Filistin orada direniyor, biz burada direniyoruz. Filistin yalnız değil, biz de değiliz. Allah bizimledir ve zafer bizimdir.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Aydın Ünal
30-10-23
E mail: yenisafak.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
SİZ ORADA BİZ BURADA, DİRENİŞE DEVAM
Online Kişi: 24
Bu Gün: 198 || Bu Ay: 10.094 || Toplam Ziyaretçi: 2.222.946 || Toplam Tıklanma: 52.184.982