ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 3849
Yazar: Zeynep S.
KÂFİRE PERESTİŞİN ACI NETİCESİ

Eşim İsrail sempatizanı oldu

Akit Gazetesi'nin Okur Postası sayfasında yayınlanan "Eşim İsrail sempatizanı oldu" başlıklı okur yazısı, Pensilvanya merkezli fitnenin evlere nasıl ateşler saldığını gözler önüne serdi...

İşte o yazı:

Allahın selamı tüm inananların üzerine olsun.

Ben 28 Şubat mağduru bir öğretmenim. Şükür rabbime işimi geri aldım. Maddi durumum düzeldi Evimi ve arabamı aldım. Yani hem madden hem manen huzurluydum. Bundan daha iyi bir hayat olmaz diye düşünüyorum.

Bu huzurum 17 Aralık günü bozulmaya başladı. Nur cemaatime düzenli giden hatta bazı getir ve götür işlerini yapan eşim bana bir akşam hükümetin büyük yolsuzluk yaptığını söyledi. Malum kanallardan birinin haberini izletti. Çok üzüldüm inanan insanlar bunu yapar mı diye? Aklımın ucundan cemaatin tezgahı olabileceği hiç geçmedi. Gerçi ben kendilerine 28 Şubat’ta bizi desteklemedikleri için kırgındım. Sık sık bunu cemaatçi arkadaşlara söyledim. Onların güçlünün yanında yer aldıklarını belirttim.

Malum akşam başka başka kanalların haberlerine de baktım ve işin rengini gördüm. Bir dersane olayının bu noktalara gelmesi kanımı dondurdu. Yoksa dershane buz dağının görünen kısmı mı idi.

Başörtüsüne füruat diyen cemaat dersane olayında fırtına koparıyordu. Kur’an’da dersanelerle ilgili bir ayet yoktu. O zaman anladım ki bunlar sadece güçlünün yanında değil maddi çıkarları peşinde koşan insanlarmış.

Olaylar büyüdükçe eşimin safının değişmeye başladığını gördüm. Gezi olaylarında yüz tane oyum olsa Ak Parti’nindir diyen insan yavaş yavaş CHP’nin kucağına kaymaya başladı. Kılıçdaroğlu’nun daha ilkeli siyaset yaptığını söyledi. Annesinin ve babasının fikirlerini etkiledi. Onlar için Ak Parti’nin kaybedeceği bir oy bile önemliydi. Hatta bana yakın bir akrabam seçimlerde aday olduğu için ona oy vermemi telkin ediyordu. Ben nankör değildim. İşimi ve huzurumu Ak Parti’ye borçluydum. Başka partiye veya adaya oy vermek aklımın ucundan bile geçmezdi. Bulunduğum bölgedeki adayı beğenmesem de bu oyunu bozmak için Ak Parti’ye vermek zorundaydım.Bu zorlu süreç Ak Parti’nin galibiyetiyle sonuçlandı. Fakat ben kaybettim neden mi?

Eşim CHP’nin sempatizanı olduğu için kaybettim. Asla oy vermem mümkün değil dediği bir partiye oy verdiği için kaybettim

Alnı secdeye giden insanların dini İslam düşmanlarının yanında olduğu için kaybettim.

Evime her gün Sözcü vari haberler yapan Zaman gazetesi girdiği için kaybettim.

Çocuğuma dershanede Sızıntı satıldığı için kaybettim.

Müslümanlar arasındaki bölünmüşlük arttığı için kaybettim.

Twitter hesabından aktif–sen nin yöneticilerinden birisinin küfür vari konuştuğunu eşime söylediğimde eşimin onu savunduğunu gördüğümde kaybettim.

Eşimin başörtüme sahip çıkmadığını anladığımda kaybettim.

Bütün bunlar yetmiyormuş gibi eşimin İsrail sempatizanı olduğunu fark etmem bardağı taşıran son damla oldu.

SONUÇTA BEN KAYBETTİM.

Rabbim biz inananlara yardım et.

Alnı secdede olan eşim gibi insanların gerçeği görmesini nasip eyle. Ülkeme, dinime, İslam alemine dirlik ve düzen ver. Amin.

 • Zeynep S.

Yazı/haberin kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Zeynep S.
26-04-14
E mail: habervaktim.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
KÂFİRE PERESTİŞİN ACI NETİCESİ
Online Kişi: 39
Bu Gün: 132 || Bu Ay: 1.080 || Toplam Ziyaretçi: 2.227.219 || Toplam Tıklanma: 52.224.994