ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / AKTÜALİTE
Okunma Sayısı: 2132
Yazar:
KARMA EVLER FUHUŞ YUVASI GİBİ

Başbakan kız erkek karışık kalınan yurt ve evler hususunda haklı

O Rapor Harekete Geçirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne gelen bir “rapor” üzerine öğrenci yurtlarını gündemine aldığı ortaya çıktı.

Nitekim Başbakan partisinin dünkü Meclis Grup Toplantısı’nda da, kızlarla erkeklerin devletin yurtlarında karışık kalmasına müsaade etmediklerini, etmeyeceklerini anlatırken, bazı yerlerde evlerde kalma noktasında da sıkıntı yaşandığını söyledi. Erdoğan, “Buralarda güvenlik güçlerimize gelen istihbarı bilgiler var. Valiliklerimiz bu durumlara müdahale ediyorlar” dedi.

VATANDAŞ TEPKİLİ
Başbakan’ın önündeki raporda yer alan bilgilere göre, vatandaş kızlı-erkekli karışık öğrenci gruplarının kaldıkları “öğrenci evleri”nden rahatsız. Buralarda kalan öğrencilerin aile ortamına yakışmayan davranışlarda bulunabildiklerinden, çocukları için kötü örnek oluşturduklarından şikayet eden vatandaşlar, devletin ilgili kurumlarına müracaat ederek önlem alınmasını istiyor. Anne-babalar da, başka şehirlerde okuyan çocuklarının emin ellerde olması noktasında devletin tüm imkanlarını seferber etmesini talep ediyor. Bu hususta vatandaşlardan, anne-babalardan devletin ilgili birimlerine çok sayıda şikayet ve talep geliyor.  

ALKOL VE FUHUŞ
Raporda yer alan en korkunç bilgi ise “öğrencilerin alkol ve fuhşa sürüklendiğini gösteren vakalara rastlandığı” verisi oldu.

“ÜNİVERSİTELİ KIZLARI FUHUŞA ZORLAMIŞLAR!”
Zaman zaman basında yer alan “Üniversiteli kızları fuhuşa zorlamışlar!” şeklindeki haberler bu ailelerin endişe ve tepkisini katlıyor. Son olarak geçtiğimiz yıl, Kocaeli Üniversitesi'nde öğrenim gören bazı kızları önce uyuşturucuya alıştırıp sonra fuhuş yapmaya zorlayan çete, jandarma ekipleri tarafından çökertilmişti. Yapılan geniş çaplı soruşturmada, çetenin ağına düşen kız öğrencilerin de teker teker ifadesine başvurulmuştu. Gözaltına alınan E.K, O.K, A.A, N.Ö, E.S.K, Ö.B.Y, E.Ç, F.B. ve O.K. ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmişlerdi.

ÇİFT TUZAĞINA DÜŞÜRDÜ
2011’de de Adana'da üniversite öğrencisi 23 yaşındaki N.C., internette chat yaparken tanıştığı çiftin tuzağına düşüp, fuhuş batağına sürüklenmişti.

“ÖRGÜT YETİŞTİRME EVİ”
Devletin disiplin ve gözetiminden uzak “öğrenci evleri”nin ayrıca marjinal örgütlerin hedefinde olduğu belirtilirken, buraların kolayca “örgüt yetiştirme evi”ne dönüştürülebileceği kaydediliyor.

Haberin kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar:
06-11-13
E mail: habervaktim.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
KARMA EVLER FUHUŞ YUVASI GİBİ
Online Kişi: 12
Bu Gün: 33 || Bu Ay: 7.845 || Toplam Ziyaretçi: 2.240.313 || Toplam Tıklanma: 52.354.626