ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / KADIN VE ÂİLE
Okunma Sayısı: 3214
Yazar: M. Şevket Eygi
8 MART KADINLAR GÜNÜNDE NE YAPMALIYDIK?

8 Mart kadınlar Gününde Niçin Genelevlerin Önünde Protesto Yapılmadı?

Üç buçuk milyon tirajıyla Almanya'nın en büyük bulvar gazetesi olan BİLD, 8 Mart kadınlar gününde, bundan böyle birinci sayfasında çıplak, müstehcen, erotik, şehevî kadın resmi basmayacağını bildirdi.

Tebrik ve takdir edilmeye değer bir karar...

Keşke bizim mâlum basınımız ve tv'lerimiz de böyle bir karar alabilseler.

Şu anda medyamızdaki müstehcenlik, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş iğrenç ve aşırı boyutlara ulaşmıştır.

Ne M. Kemal, ne İnönü, ne Celal Bayar, ne de zalim askerî darbe hükümetleri zamanında bugünkü kadar şehvet kışkırtıcılığı vardı.

İslam karşıtları hem avaz avaz kadın haklarından, hürriyetlerinden, haysiyetinden bahs ediyor, hem de alabildiğine seksî kadın resimleri basıyor.

Kadınlığa yapılabilecek en büyük hakaret bu değil midir?

İslam karşıtı kadıncılar, ülkemizdeki iğrenç resmî kadın köleliğine de hiç parmak basmıyor.

Rejim birtakım kadınlara fahişelik yapmak izni veriyor. Bu maksatla TC'li vesikalar tanzim ediyor ve kadın hakları savunucularından gık çıkmıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle birçok toplantılar ve etkinlikler yapıldı. Gönül arzu ederdi ki, bunlardan biri İstanbul'un göbeğindeki genelevler sokağında yapılsın ve resmî kadın köleliği ve satışı protesto edilsin.

Birtakım din düşmanları Şeriatın kadınları ezdiği iftira ve hezeyanını sık sık savuruyor.

Hayır!.. İslam Şeriatı kadını asla alçaltmaz ve ezmez.


İslam Şeriatı Müslüman kadın ve kızların, devlet tarafından verilmiş resmî vesikalarla fahişelik yapmasına, genelevlerde çalışmasına, bu işlerden KDV ve gelir vergisi alınıp devlet bütçesine konulmasına asla izin ve ruhsat vermez.

Bu memlekette Müslüman kadınların resmî, açık, yasal, vesikalı, vergili, korumalı fahişelik yapmasına izin veren, Sultan Abdülhamid Han'ı deviren İttihatçı rejimdir.

Bugünkü vesikalı kadın köleliğine ve ticaretine haydi çağdaşlar, ilericiler, terakkiperverler ses çıkartmıyor, zımnen razı ve memnun oluyor; peki bizim İslamcılarımız bu vahim kadın hakları ihlalini niçin enerjik şekilde protesto etmiyor?

Üzerinde TC başlığı bulunan resmî vesikalarla açık fuhuş köleliği yaptırılması, kadın hakları konusunda Türkiye'nin en büyük ayıbı ve günahıdır.

Riyakarlığın da bir hududu vardır. Sen hem kadın hakları ve hürriyetleri, kadın istismarı, kadınlar eziliyor diye bas bas bağır, hem de, birtakım bedbaht kadınların resmen seks köleliği yapmasına ses çıkartma. Olacak şey değil!..

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: M. Şevket Eygi
12-03-12
E mail: milligazete.com
 
 
Yorumlar: 1
h huseyin
allah sizden razı olsun
Tarih : 12-03-12

alman gazetesinin yaptığını bizim gazeteler ve televizyonlar mümkün değil yapamaz,hatta düşünemez.bu yazıyı kaleme alandan,önümüze koyandan allah razı olsun.

 
8 MART KADINLAR GÜNÜNDE NE YAPMALIYDIK?
Online Kişi: 22
Bu Gün: 7 || Bu Ay: 6.519 || Toplam Ziyaretçi: 2.215.896 || Toplam Tıklanma: 52.122.121