ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / MEDYADAN
Okunma Sayısı: 3550
Yazar:
YENER DÖNMEZ'İN 'VAHDET' GAZETESİ YOLDA

YENER DÖNMEZ'İN 'VAHDET' GAZETESİ YOLDA5 yıldır sürdürdüğü Akit Ankara Temsilciliği görevini geçtiğimiz ay Hasan Önal’a devreden Yener Dönmez, bugün itibariyle Akit’te köşe yazarlığını da noktaladı.

Dönmez bugün Akit’te “Veda değil Fatiha” başlıklı bir veda yazısı kaleme aldı.

Akit yönetimi ve çalışanları ile okuyucularından helallik isteyen Yener Dönmez yazısında, gazetecilikte Ankara Temsilciliği’nin bir adım sonrasının belli olduğunu belirterek “Artık bir adım sonrasına geçiyorum” diyerek yeni bir gazete çıkaracağının haberini verdi..

Dönmez yeni gazete müjdesini, “Yeni bir mecrada, aynı dava şuuruyla, aynı çizgide, yola devam inşallah. Dolayısıyla bu bir veda değil Fatiha’dır” diyerek duyurdu.

YENİ GAZETENİN İSMİ VAHDET

Yener Dönmez ekibiyle birlikte yeni bir gazete çıkarma hazırlığı yapıyor. Aralık ayının ortalarında çıkacak olan gazetenin yazar kadrosunda da dev isimlerin olduğu öğrenildi.

YAZAR KADROSUNDA DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Haber10 muhabiri Burak Öztürk’ün edindiği bilgilere göre aralık ayının ortasında çıkacak olan Vahdet gazetesinin yazar kadrosunda, Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, Rabia Platformu Başkanı Cihangir İşbilir, Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi, Mustafa Özcan, Ebubekir Sifil, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ve D.Mehmet Doğan gibi isimlerin yanı sıra, sosyal medya fenomeni olarak adlandırılan ‘Ölum Var Hacı’, Milat gazetesi yazarı ‘İbrahim Yörük’ gibi isimler de yer alacak.

Yazar kadrosu, kaliteli renkli sayfaları ve özgün haberciliği ile önümüzdeki döneme damga vurmayı hedefliyor.

VAHDET NEDİR?

Vahdet, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaya denir. Değişik ideoloji ve inançlara sahip olanların ortak noktalarda birleşmeleri, müşterek noktalarda aynı görüş ve stratejiyi takip etmek için birlik olmalarına denir.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar:
02-12-14
E mail: timeturk.com.tr
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
YENER DÖNMEZ'İN 'VAHDET' GAZETESİ YOLDA
Online Kişi: 28
Bu Gün: 310 || Bu Ay: 4.864 || Toplam Ziyaretçi: 2.212.828 || Toplam Tıklanma: 52.083.695