ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 2319
Yazar: Esra Elönü
ALÇAKLAR KUDURSA DA HAKÎKAT NURETTİN YILDIZ

ALÇAKLAR KUDURSA DA HAKÎKAT NURETTİN YILDIZSize insan muamelesi yapmak caiz değil!

İftiracıların kalbini kürekle kazsan lağım borusu yüzüne patlıyor o derece. Bazı yüzleri deşsen yalanın definesini bulursun o derece. Ve bazılarını kaldırıp yerine göbekli bir odun koysan sırıtmaz. Beyinsizliklerini örtmek için kafa kesip montajlasalar yine açığı kapatamazlar. Hedef seçiyorlar kendilerine lakin poligonu şeytanla ortak işlettikleri için adamlıkta ıskalıyorlar.

Çamuru atıyorlar lakin sıvamada amatörler bunların adresi belli evlat sifonu hazırla çekiliş büyük. Çarpıtıyorlar çünkü beyinleri ile vicdanları arasında cereyanda kalmışlar. Üşüttükçe yeni hedeflerine sarıyorlar. Gıcır gıcır hedefleri var: Nureddin Yıldız. Alçaklığın göğüyle mesafeleri o kadar kısa ki kafalarını vurdukça Yıldız dökülecek sanıyorlar.

Bilmezler ki o yıldız,  kargaların bile tenezzül etmeyeceği kafa leşlerini vurdukça uçuşan yıldızlara benzemez. Cahillerin göğünde olmaktansa yerin dibinde yürümek şereftir kavlinden bismillah.

Aynı tarz yalanları basa basa kağıdı tüylenmiş Sözcü Gazetesinden Cumhuriyetine, paralel medyanın bilumum maymunluklarına göz atmak için beynime galoş geçirip baktım. Nureddin Yıldız’a alçaklıkları kadar büyük fetva biçmişler. Neymiş kot pantolon fetvası. Hani çocuğa ayakkabıyı büyük numara alıp seneye de giyersinci mantıkla yalanı büyük atalım seneye de kullanırız hesabına getirmişler.

Hocanın kot pantolon giymek caiz midir sorusuna verdiği cevabı alıp eğip büküp kot pantolon giyenler kafirdir haberini yapmak aynı beyinsizliğin sürümden saçmalamasının ürünü. Cemaat medyası, Sözcü ile aynı konfeksiyona girmiş paralel dikişle bir dikişte akıllara ziyan bir ıkınmayla iftira yumurtlamış.

Lütfen orijinal  çarpıtılmamış diyalogları okuyun ve kaydı izleyin. Nureddin Yıldız ne demiş bu zekayı geriden takip eden kıl sürüsü nasıl haber yapmış. İlim ehli bir adama iftira nasıl atılır hızlandırılmış alçaklık utanmazlık kurslarına gark olacaksınız. Gözleri o kadar dönmüş ki adamlığa sabitlenemiyorlar. O kadar zavallılar ki insanlıkta sinek avlıyorlar.  Dahası var Nureddin Yıldız’ı  iftira menüsünde Yeni Akit yazarı olarak sunuyorlar. Bir büyük utanmazlık da burası. Hem Yeni Akit gazetesini hem de Yıldız’ı çamur sıvamaya çalışıyorlar.

Yahu siz kimsiniz, eliniz boşa düştü tabi, ağızlarında ciklet ellerinde lağımdan bozma klavye  ayrılmış beyinleriyle laf söyledi gübre kabağı .

O kadar aylaksınız ki bırakın kot pantolonu adamlığı cüssenize yedirmeye üşeniyorsunuz.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Esra Elönü
29-04-15
E mail: haber7.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
ALÇAKLAR KUDURSA DA HAKÎKAT NURETTİN YILDIZ
Online Kişi: 9
Bu Gün: 246 || Bu Ay: 2.145 || Toplam Ziyaretçi: 2.230.088 || Toplam Tıklanma: 52.253.407