ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / ÎMAN VE İSLÂM
Okunma Sayısı: 2981
Yazar: Mustafa Çelik
İnsanlık defterinden İsrail’in ismini silmek insanlığın müşterek vazifesidir(1)

İnsanlık defterinden İsrail’in ismini silmek insanlığın müşterek vazifesidir(1)Kur’ân-ı Kerim’de yer alan ve yine Kur’ân-ı Kerim’in verdiği habere göre etrafı Allahû Teâla tarafından mübarek kılınan Mescid-i Aksa Siyonist İsrail’in işgal ve istilası altındadır. Siyonist İsrail’in necis askerleri Mescid-i Aksa’nın içine girip gaz bombaları eşliğinde Müslümanları tutukluyor. Canı istediği zaman çocuk, kadın, genç, ihtiyar demeden Müslüman öldürüyor. İsrail’in en büyük mahareti, masum insanları öldürmektir. İsrail insanoğlunun insanlığına karşı kurulmuş kötülükler örgütüdür. Batı, insanlığa İsrail’in kötülükler yumağı olduğunu unutturmaya çalışıyor.

İsrail, Batı’nın kutsallaştırdığı bir şer karakoludur. İnsanlığın namusuna tecavüz edenlerle doludur. İsrail, Filistinlileri değil, insanlığı öldürüyor. İnsanlık defterinden İsrail’in ismini silmek, insanlığın müşterek namus borcudur. İsrail’i ortadan kaldırmak için yapılan çalışmalara katılmayan, gücü ve kuvveti nispetinde katkıda bulunmayanların insanlıklarında bir problem, bir sorun var demektir.

İsrail, mabedlerin ve menzillerin düşmanıdır. Genelde dünyada, özelde ise İslâm coğrafyasındaki bütün terör örgütlerinin arkasında İsrail vardır. İsrail, kötülüklerin ve kötülerin doğal müttefikidir. “İsrail, dünyanın başına gelmiş en büyük felakettir!” Siyonist İsrail’e karşı sessiz ve tepkisiz kalmak Müslümanlara yakışmaz.

Allah yolunda Allah için Allah düşmanlarına karşı savaşmayı, Allahû Teâla mü’minlere vasıf kılmıştır.

“İman edenler, Allah yolunda savaşırlar. İnkâr edenler de tâğût yolunda savaşırlar. O halde, siz şeytanın dostlarına karşı savaşın. Şüphesiz şeytanın hilesi zayıftır.” (Nisa Sûresi/ 76)

İslâm coğrafyasında kan akıtanlar, İsrail’den bağımsız değildir. Dünya kâfirleri, İsrail’in güvenliğini sağlamak ve egemenlik alanını genişletmek için harekete geçtiler. Dünya kâfirleri önce İsrail’in düşmanlarını birbirlerinden ayırdılar. Sonra da Müslümanları serbest bir şekilde katletmeye başladılar.

İsrail, ABD Yahudi Lobisi, Avrupa Birliği çevreleri, Siyonist sermaye ve medyası, bölgesel ve küresel firavunlara karşı istiklal mücadelesi veren Müslümanları birbirlerine düşürmekle meşguldür.  İmam Şafii (Rh.a.) der ki:

“Hak ve batıl tarafı ayırt etmenin güçleştiği fetret dönemlerinde düşmanın okları kimi hedef alıyorsa siz de onun yanında yer alın.”

Filistin ümmetin vakıf toprağıdır. Mescid-i Aksâ’nın hürriyeti, dünyanın hürriyetidir. Siyonist İsrail’in siyaseti, dünyayı teslim almış bulunmaktadır. Kan içen bir vampir olan Siyonist İsrail’in kanlı katil ortakları vardır.

“Siyonizm bir timsaha benzer. Bu timsahın üst çenesi Amerika ise alt çenesi Avrupa Birliği’dir.”

İsrail’de ahlaksız, haysiyetsiz ve şerefsiz bir Siyonist milletvekili, ‘bu çocukları doğuran anaları da öldürmek lazım’ diyerek insanlığa meydan okudu. Bu insanlık düşmanı canavarı ve bu canavarın sırtını dayandırdığı işgalci, talancı İsrail kötülükler örgütünü ortadan kaldırmak için Müslümanları örgütleyecek dava adamlarına ihtiyaçtır. Şunu bilelim ki; dava adamı; hevâ adamı değil, deva adamıdır. Dâvâ adamı, kapalı kapılar önünde anahtar aramaz bizzat kendisi anahtar adam olur.

 “Siyonist İşgal Örgütü İsrail Çetesi’”, tıpkı Kabil gibi kan akıtmakla varlığını ortaya koymuştur. Akıbeti de tıpkı Firavun gibi şehidlerin kan denizinde boğulmak olacaktır.

İsrail, insanlığın cehenneme açılan caniler kapısıdır. İnsanlık defterinden İsrail ismini silmek, hayatı cehenneme dönüştüren canilerden kurtulmaktır.

İnsanlığa zararlı kuduz olmuş bir köpek nasıl karantinaya alınıyorsa, tıpkı bunun gibi vicdanı delinmemiş hak ve hukuk sevdalıları tarafından behemehâl mutlaka ve mutlaka bölgesel bir mikrop olan İsrail karantinaya alınmalıdır. Genelde dünyadaki, özelde ise İslâm coğrafyasındaki insanlar, küresel boyutları bulunan bölgesel bulaşıcı mikrop İsrail ile imtihan olunmaktadırlar. İsrail’i insanlık defterinden silmek, “ben insanım” diyen herkesin müşterek vazifesidir.

Filistin’de, Suriye’de, Irak’ta, Afganistan’da, Mısır’da, Tunus’ta, Libya’da öldürülen kadınlardan, çocuklardan, genç ve ihtiyarların hepsinden -kim tarafından öldürülmüş olursa olsun-, İsrail sorumludur. Çünkü bu olup bitenlerin hepsi İsrail’in güvenliği için, egemenlik alanını genişletmek için yapılıyor. “Taşı atan değil, taşı attıran düşmandır!” Şeytan Amerika, Vahşi Rus, Yahudi Lobisinin maharetiyle İsrail’in figüranı olarak İslâm topraklarında kendilerine bağlı ve bağımlı olan terör örgütleriyle birlikte cinayetler işlemektedirler.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Mustafa Çelik
23-12-15
E mail: yeniakit.com.tr
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
İnsanlık defterinden İsrail’in ismini silmek insanlığın müşterek vazifesidir(1)
Online Kişi: 26
Bu Gün: 22 || Bu Ay: 5.448 || Toplam Ziyaretçi: 2.235.921 || Toplam Tıklanma: 52.299.595