ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : DÜNYADA NELER OLUYOR / İSLÂM ÂLEMİ
Okunma Sayısı: 133
Yazar: Hüseyin Likoğlu
HAMAS İNSANLIĞIN UMUDUDUR

HAMAS İNSANLIĞIN UMUDUDURİnsanlık tarihinin en karanlık dönemlerinden birini yaşıyoruz. 3 bin yıl öncesinin sapkın sözde kutsal metinlerini dayanak gösteren ırkçı bir terör devleti, 42 gündür herkesin gözü önünde çocuk, kadın, yaşlı demeden binlerce kişiyi katlediyor.

Bu ırkçı terör devletinin yaptıklarını anlatmak için kelimeler yetersiz kalıyor. Katliamı, vahşeti, soykırımı geçtik; insanlığa karşı suç bile 43 gündür yapılanları tasvir etmeye yetmiyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nin emperyalist ve sapkın amaçlarla İslâm dünyasının merkezinde beslediği SiyoNazi terör devletinin imajı, Hamas’ın kutlu direnişi neticesinde yerle bir oldu.

75 yıldır Orta Doğu’da Müslüman kanı döken Siyonist İsrail, bu zamana kadar, Batı’nın sözde demokrasi, insan hakları gibi cafcaflı söylemlerinin arkasına gizlenerek, varlığını sürdürdü. Hamas’ın direnişi, İsrail’in ve onu destekleyen Batı’nın makyajını döktü, maskesini düşürdü.

İŞGALCİ TERÖR DEVLETİNİN YALANLARINA KİMSE İNANMIYOR

Sadece maskeleri düşmedi, yalanları bir bir ortaya çıktı. Bu zamana kadar yaptıkları her katliamı, yalanlarla kamufle etmeyi başarıyorlardı. Artık kimse inanmıyor yalanlarına...

“7 Ekim’de Hamas sivilleri hedef aldı” dediler, ortaya çıkan görüntülere göre, festival alanındaki sivilleri İsrail askerleri taramış. Paniğe kapılan SiyoNazi terör örgütü askerlerinin, helikopterden sivilleri yaylım ateşine tuttuğu görüldü.

“Hamas 40 bebeğin başını kesti” dediler, bu yalana ABD’nin Siyonistsever Başkanı Biden’ı inandırdılar, ancak yalanları yatsıyı bile bekleyemedi, gerçek çok çabuk ortaya çıktı.

En son ve en çok rezil oldukları yalanları ise, hastaneler konusundaki iddiaları oldu. Şifa Hastanesi başta olmak üzere, hastanelerin Hamas’ın karargâhı olduğunu iddia ettiler. Şifa Hastanesi’yle ilgili bir animasyon yayınlayıp, altında tünel olduğunu söylediler.

İşgal ordusu, Gazze’de Şifa Hastanesi’ne girince çok heyecanlıydı. Uydurdukları yalanı belgeleyeceklerdi. Asker mi, şarlatan mı; ne olduğu belli olmayan asker kıyafetli bir tip, anlattıklarıyla madara oldu dünya âleme.

Soytarı, kimseyi ikna edemeyince terör devletinin subayı olduğu anlaşılan bir asker bu kez Şifa Hastanesi’nde bulunan sözde delilleri medyaya gösterdi. Onun performansı şarlatanınkinden beterdi. Bir koli hurma, iki Kur’an-ı Kerim, tespih ve uyduruk iki şarjör sergiledi.

ABD’DEN BAŞKA NE BEKLENEBİLİR Kİ?

Şeytanın yeryüzündeki uzantısı İsrail, artık yalan söyleme kabiliyetini de yitirmiş. Kimse inanmıyor SiyoNazi’lere... Sosyal medyada alay konusu oldular. ABD’de sıradan bir ailedeki silahların görselleri paylaşılarak, “Burada daha fazla silah var” denildi.

Ancak dünyada alay konusu olan yalanlar, ABD yönetiminin İsrail’e olan desteğine etki etmedi. ABD sözcüleri, İsrail’in yalanları için operasyonun bitmesini bekleyeceklerini söyleyerek, kaçmayı tercih ettiler.

ABD’den, başka ne beklenebilir ki?.. ABD nükleer silah yalanıyla Irak’ı işgal edip bir milyondan fazla sivili katletmedi mi? ABD ile İsrail yalancılık konusunda birbirlerinin ikizidir, katliam konusunda olduğu gibi...

Hamas, İsrail’in yenilmezlik tezini yıktı, yalancılığını tüm dünyaya gösterdi, İsrail’in nasıl dinci bir terör örgütü olduğunu cümle âlemin görmesini sağladı. Dünyanın her yerinde dini, dili, ırkı farklı milyonlarca vicdanlı insan meydanlara döküldü.

Ümmetin yetimleri, insanlığın umudu oldu.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Hüseyin Likoğlu
18-11-23
E mail: yenisafak.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
HAMAS İNSANLIĞIN UMUDUDUR
Online Kişi: 19
Bu Gün: 230 || Bu Ay: 10.126 || Toplam Ziyaretçi: 2.223.003 || Toplam Tıklanma: 52.185.822