ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 4077
Yazar: Mustafa Durdu
GAVUR GÖRÜNÜMLÜ MÜSLÜMANLAR

Yılbaşı niye vardır? Yılbaşı Noel olduğu için vardır. Yani Noel demek, yılbaşı demektir. İkisi de aynı şeydir ve gayrimüslim bayramıdır.

Yılbaşı ile Noel'in aynı olmadığını iddia edenler Noel Baba kültünün niye yılbaşında ortaya çıktığına cevap veremezler. “Noel olmasaydı yılbaşı olur muydu?” sorusunu kimse cevaplayamaz. Bir ilahiyatçı, yılbaşının Hıristiyanların bayramı olmadığını söylemiş. Velev ki öyle olsun, bu durum yılbaşının gavur adeti olduğu gerçeğini örtbas etmez ki!

Yılbaşı kutlamalarına alternatif olarak Mekke'nin fethi kutlamalarını gündeme getirmek de doğru bir davranış değil. Zira gayrimüslimlerin her yaptığına alternatif bulma gibi bir vazife, Müslüman'nın görevleri arasında yoktur. Alkolsüz bira, zemzem kola, İslamî evlilik sitesi, Müslüman homoseksüller derneği gibi saçmalıklar da bu meyanda olan yanlışlıklardandır.
Müslümanları bekleyen en büyük tehlike, gavur görünümlü olmayı içselleştirmektir.

Taşlar bağlanmış, köpekler salınmış.

İstanbul'daki yılbaşı kutlamalarına; soyunmuş, anadan üryan kızlar, her yerleri meydanda kadınlar erkekleri tahrik ede ede gelmişler. Erkeklerin arasında sürtüne sürtüne oynamaya başlamışlar. Sonra, sivil polisler mobese kameralarının yardımıyla erkekleri bir hizada tutmaya çalışmışlar. Tabii hizayı bozanlar olmuş. Televizyon kanalları haberlerinin yarısını buna ayırıyor vs. İğrençlik, başka bir şey değil.

Türkiye'deki yozlaşma almış başını gidiyor. Kimse durduramıyor. Bugün kerhaneler resmî vergi veren işletmeler ve devlet kontrolünde çalışıyor. Millî Piyango İdaresi gibi kumar kurumlarını devlet işletiyor. Yandaş olarak anılan gazeteler bile boy boy bira reklamı yapıyor, insanları kumara teşvik ediyor. Çıplaklık son raddeye gelmiş, olağanlaşmış, kabul görmüş. Sonra tacizcilerden şikayet ediyorlar.

Gavur tipi yaşantıyı teşvik etmek, İslamî yaşantıya set çekmek.

Çıplaklık alabildiğine serbestken, herkes zinasını devlet kontrolünde rahatça yaparken, çarpık ilişkiler televizyon ekranlarında teşvik edilirken, ibnelik yaygınlaştırılırken, bira festivalleri gelenekselleştirilirken, sapkın filmlere bakanlık destek çıkarken, çıplaklık yarışmaları tasvip edilirken okullarda serbest kıyafet ile tesettür yasaklanıyor, mühendis odaları, barolar tesettürlü kadınlara savaş açıyor, Müslümanlığı önceleyen dernekler kapatılıyor, bir Ermeni gavuru İslam'a sövmeye devam ediyor vs. Yazıklar olsun bize!..

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Mustafa Durdu
02-01-13
E mail: habervaktim.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
GAVUR GÖRÜNÜMLÜ MÜSLÜMANLAR
Online Kişi: 26
Bu Gün: 524 || Bu Ay: 5.950 || Toplam Ziyaretçi: 2.236.671 || Toplam Tıklanma: 52.306.985