ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / ŞUUR YAZILARI
Okunma Sayısı: 2451
Yazar: Ali Nur Kutlu
BÜYÜK TÜRKİYE DÜŞMANI KİMDİR?

Bu topraklarda ne zaman payitaht zayıflasa, ne zaman devlet zayıflasa gözünü dışarı çeviren, kirli işbirliği yapacağı bir dış güç arayanlar Büyük Türkiye düşmanıdır.

Koca Osmanlı çınarını devirmek için var gücüyle saldıran düşmana direneceğine, çınarın gövdesini içeriden kemirip çürütenler Büyük Türkiye düşmanıdır.

Osmanlının insanlığa kazandırdığı değerleri ve saygınlığı konuşacağına, her fırsatta İmparatorluğun ayıbını, günahını bulmak için tarihin çöplüğünü karıştıranlar Büyük Türkiye düşmanıdır.

Cumhuriyeti kurarken kalbi heyecanla atan, ülke ayakta kalsın diye Milli Mücadeleye elindeki avucundakini veren, oğlunu, kızını cepheye süren, sonunda kendi canını veren Anadolu'nun sessiz kahramanlarını, garibanlarını yok sayan, görmeyen tarih yazanlar Büyük Türkiye düşmanıdır.

Bu ülkenin tüm renklerini, seslerini, tebessümünü, sevincini, neşesini bir Meclis içinde toplayan ve oradan var olma savaşı veren Osmanlı ruhunu kim sonrada tasfiye ettiyse, kim düşman ilan ettiyse ve kim o ruhu öldürdüyse Büyük Türkiye düşmanı odur.

Dört kıta, yedi iklim hüküm sürmüş bir İmparatorluğun ufkunu, hayalini, büyüklüğünü anlamayan; bizi dar ulus kalıplarına, dar sınırlara hapseden, 'küçük olsun benim olsun' diyen zihniyet Büyük Türkiye düşmanıdır.

Bu ülkenin hayallerine hizmet etmiş, bayrağını gururla taşımış, toprağına alın teri dökmüş, savaşlarda can vermiş, kan vermiş, alnı secdede ülkesi için dua etmiş Kürtleri kim dışladıysa, incittiyse, hain ilan etiyse, sürdüyse, isyana teşvik ettiyse Büyük Türkiye düşmanı odur.

İslam inancı içinde Anadolu'da hayatlarını sürdüren Alevileri yıllarca tahrik eden, kandıran, devletine, milletine düşman ettiren ve büyük Müslüman ailesinden kopartıp din düşmanı yapmak isteyen her kimse Büyük Türkiye düşmanıdır.

Kim ki kızlarımızı başı örtülü, başı açık diye ayırmışsa, kim ki başörtülü anamızı dışlamışsa, asker oğluna hasret bırakmışsa, kim ki üniversiteleri, devlet dairelerini, meclisi baş örtülü insana haram etmişse, göz yaşı döktürmüşse bilin ki Büyük Türkiye düşmanı odur.

Bu ülkenin sahibi olan milleti dindar, laik, solcu, sağcı diye tasnif eden, fişleyen, izleyen, sakıncalı hale getiren ve sonra içlerinden birini tutup diğerlerini mahkum her kimse Büyük Türkiye düşmanı odur.

Bu ülkede milletin yetiştirdiği her önemli ferdin açığını, hatasını, günahını arayan, dinleyen, kaydeden, fişleyen ve sonra bunu en ahlaksız yöntemlerle şantaj aracı olarak kullanan, ortalığa dökenler Büyük Türkiye düşmanıdır.

'Fitneye karşıyım' diyerek gizliden fitne için uğraşanlar, 'fikir özgürlüğünden yanayım' deyip farklı seslere tahammül edemeyenler, 'demokratım' diyerek gizliden darbe planlarına destek verenler, 'dindarım' diyerek kendi adamı için alnı secdeye değen insanlar tasfiye edenler, 'kardeşiz' deyip arkadan hançerleyenler bilin ki Büyük Türkiye düşmanıdır.

Kim ki yetimin hakkını çalıyorsa, kim ki devletin, milletin hazinesini kendi kişisel çıkarı için boşaltıyorsa, kim ki kul hakkından, yetim hakkından korkmuyorsa, kişisel ikbali için davasını, yol arkadaşlarını satıyorsa bilin ki Büyük Türkiye düşmanı odur.

Kim ki erkekçe çıkıp 'ben hükümete karşıyım' demiyor ama gizliden gizliye kumpasın peşindeyse, kim ki erkekçe meydan okuyamıyor ama beddua okuyorsa, kim ki demokrasiye vurgu yapıp yine de 'çoğunluğun azınlığa tahakkümü var' diyorsa Büyük Türkiye düşmanı odur.

Kim ki 'Büyük Türkiye'den yanayım' diyor sonra 'ama' ile başlayan bir eleştiri cümlesi kuruyorsa bilin ki bu ülkenin düşmanı odur.

Kim ki 'bu topraklar için, bu millet için, bu ümmet için şartsız, şeksiz, şeriksiz kavga etmeye varım diyorsa', (...) sarılın ona.

Büyük Türkiye'nin gerçek evladı işte odur.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ali Nur Kutlu
07-03-14
E mail: yenisafak.com.tr
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
BÜYÜK TÜRKİYE DÜŞMANI KİMDİR?
Online Kişi: 26
Bu Gün: 552 || Bu Ay: 9.775 || Toplam Ziyaretçi: 2.201.569 || Toplam Tıklanma: 51.945.728